هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_
چون رپره
و از همه مهم تر پدر رپ فارس -
Michael Vey اومد
@Matrix ن منظورم اینه ک تیپ سوالش مث این نبود
-
@Matrix ن منظورم اینه ک تیپ سوالش مث این نبود
Michael Vey اره سخت تر بود
-
_Biliifti_
این خیلی گنگش بالاست تتلو چیه پیش این خز تر از خزه@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
این خیلی گنگش بالاست تتلو چیه پیش این خز تر از خزهافتخاری نیست به نظرم
-
_Biliifti_ خیلیا میگن. ولی خو یاس و عرفان هم به اندازاه هیچکس بزرگی کرد رپ ایران. ولی در کل هیچکس رو به این لقب میشناسن
-
_Biliifti_
واقعا پدر رپ فارس هست
به خاطر تاثیراتی که رو رپ فارس گذاشته و باعث شد که رپ فارس مسیر بیراهه رو نره بهش میگن پدر رپ فارس
البته الان خیلی کم کار میکنه دیگه -
_Biliifti_ خیلیا میگن. ولی خو یاس و عرفان هم به اندازاه هیچکس بزرگی کرد رپ ایران. ولی در کل هیچکس رو به این لقب میشناسن
-
moBn در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پاسخنامه اومد
-
یکی بهم گوشیمو بده من دلم برا اهنگام تنگ شده :|
-
پاسخنامه اومد
-
_Biliifti_
واقعا پدر رپ فارس هست
به خاطر تاثیراتی که رو رپ فارس گذاشته و باعث شد که رپ فارس مسیر بیراهه رو نره بهش میگن پدر رپ فارس
البته الان خیلی کم کار میکنه دیگه@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
واقعا پدر رپ فارس هست
البته الان خیلی کم کار میکنه دیگهmoBn در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انگار دارین به کسی که سواد خوندن نوشتن نداره میگین فردوسی حفظ کن
ممنون -
CpR خب من که تل ندارممممممممممممم
میدونم
بلد نیستم اینجا آپلود کنم
گوشمو کر کردی انقد جیغ نزن
پسره جیغ جیغو