هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
سمبل انسان دوستی -
mohammadhassan
[audio/5eakDGNnbjhkFxqR3U3CS99T.aac]@Sally
سلام.
وقتی @ رو میذارین و یه بخشی از اون اسم رو میذارین، اگر کاملا با نام کاربری طرف تطابق نداشته باشه، تشخیص نمیده.
یا نام رو کامل و درست بزنین، یا یک کمش رو که زدین، تو اون لیستی که نمایش میده طرف رو پیدا کنین. طبیعتا هرچی دقیق تر و بیشتر حروف رو بزنین، لیست کوتاه تره و پیدا کردنش راحت تر
حتما قبل از پست کردن نمایش پیش نمایش رو بزنین تا ببینین نتیجه موردنظر هست یا نه. بعد پست کنین -
@Sally
سلام.
وقتی @ رو میذارین و یه بخشی از اون اسم رو میذارین، اگر کاملا با نام کاربری طرف تطابق نداشته باشه، تشخیص نمیده.
یا نام رو کامل و درست بزنین، یا یک کمش رو که زدین، تو اون لیستی که نمایش میده طرف رو پیدا کنین. طبیعتا هرچی دقیق تر و بیشتر حروف رو بزنین، لیست کوتاه تره و پیدا کردنش راحت تر
حتما قبل از پست کردن نمایش پیش نمایش رو بزنین تا ببینین نتیجه موردنظر هست یا نه. بعد پست کنین -
@Sally
بله.
عرض کردم. ممکنه نام رو درست نزدین. یا کلا تشخیص نداده
یعنی تا اونجایی که من میدونم فرقی بین منشن اول یا وسط متن یا هر چی نیست.
مثلا:تیب سمتسیبمتسین مینت مستیمکبیتس متنیسم سمت مست مستی مسکشمتخثهتا ثمنس بیمگرکطنردنمت بم مالم زنرمگیمتسیم @Sally گشسبیتشخسجبهتیتمردن یت خجیهتالم مگیتخ هش
و اینکه نیم فاصله و نقطه و زیر خط و کپتال اسمال و اینا رو هم توجه کنین
مگر اینکه دیگه کلا مشکل فنی باشه که راه حلی ندارم
-
@Sally
بله.
عرض کردم. ممکنه نام رو درست نزدین. یا کلا تشخیص نداده
یعنی تا اونجایی که من میدونم فرقی بین منشن اول یا وسط متن یا هر چی نیست.
مثلا:تیب سمتسیبمتسین مینت مستیمکبیتس متنیسم سمت مست مستی مسکشمتخثهتا ثمنس بیمگرکطنردنمت بم مالم زنرمگیمتسیم @Sally گشسبیتشخسجبهتیتمردن یت خجیهتالم مگیتخ هش
و اینکه نیم فاصله و نقطه و زیر خط و کپتال اسمال و اینا رو هم توجه کنین
مگر اینکه دیگه کلا مشکل فنی باشه که راه حلی ندارم
-
@Sally
خواهش می کنم -
مثلا کلاس رفع اشکال بود ولی خیلی خوش گذشت
-
اینم از همکلاسی های حسود من ،البته اکثرا همکلاسیم نبودن ولی خب از این که دبیر زیستمون کنار من وایساد که عکس بندازه حسودیشون شد و داد و بیداد راه انداختن
-
ولی خب بدترین قسمتش این بود که سال آینده دبیرمون نیست
-
بد کردن واقعا بد کردن ..
یکی از کلاس های تجربی با همه معلما لجن
اکثر دبیرای خوبمون به خاطر بچه های این کلاس سال دیگه از این مدرسه میرن
دبیر ریاضیمون رو به گریه انداخته بودن
️
اونم اومد پیش من حرف زد از اینکه چه حرف هایی بهش زدن
قلبم آتیش گرفت وقتی شنیدم چه توهین هایی بهش کردن -
-
سر کلاس دبیر شیمی نمی رفتن
-
دبیر زمین تو آخرین جلسه بهشون گفته بود فقط به خدا میسپارمتون
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ماهم ی دبیر زمینمونو ب خدا سپردیم
اخر دوستم بهش گفت کاری ندارم فک میکنید خیلی خوبید یا خودتون متوجهید فقط ارزو میکنم یکی مثل خودتون معلم بچتون بشه -
این چ امتحانی بود
-
اخر دوستم بهش گفت کاری ندارم فک میکنید خیلی خوبید یا خودتون متوجهید فقط ارزو میکنم یکی مثل خودتون معلم بچتون بشه -
اخر دوستم بهش گفت کاری ندارم فک میکنید خیلی خوبید یا خودتون متوجهید فقط ارزو میکنم یکی مثل خودتون معلم بچتون بشه@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اخر دوستم بهش گفت کاری ندارم فک میکنید خیلی خوبید یا خودتون متوجهید فقط ارزو میکنم یکی مثل خودتون معلم بچتون بشهدبیر زمین ما هم اصلا خوب نبود ،اخلاقش رو که نگم برات
طوری بود که ما هفته ای یه زنگ زمینی که داشتیم دعا می کردیم هی نیاد
ولی خب بچه های این کلاس خیلی بهش حرف زده بودن اینم خلاصه ناراحت شده بود سر کلاس های دیگه تلافی می کرد -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اخر دوستم بهش گفت کاری ندارم فک میکنید خیلی خوبید یا خودتون متوجهید فقط ارزو میکنم یکی مثل خودتون معلم بچتون بشهدبیر زمین ما هم اصلا خوب نبود ،اخلاقش رو که نگم برات
طوری بود که ما هفته ای یه زنگ زمینی که داشتیم دعا می کردیم هی نیاد
ولی خب بچه های این کلاس خیلی بهش حرف زده بودن اینم خلاصه ناراحت شده بود سر کلاس های دیگه تلافی می کردپرستو بابایی
برا ما سر کلاس ی روز مونده ب عید کسی نرفت کلاسش ب جز ی نفر برداشت ب اون با اینکه 17 میشد بیست داد 20 مارو 17 داد از همه 3 نمره کم کرد سر اون ی روز ب خاطر اون ی نفر ک گفته بود نمیرم ولی رفت حالا جالبش اینجاست دبیر محیط زیست هم بود اونم 17 داد (فوش بد )
بعد برگشته بود ب یکی گفته بود من انتظار داشتم بین دوستات و دبیر منو انتخاب کنی
اونم گفته بود من دوستامو بخاطر 3 نمره نمیفروشم -
امروز نهایی شیمی داشتیم بچه ها ،من دیدم بچه ها خیلی سرجلسه بودن
چطور بود ؟ -
@Soniaaa
برای ما دبیر زبستمون هم بود!!! سوال میپرسیدم باشه عزیزم بذار کتابهای دانشگاهم رو چک کنم!!!