هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0farzam0
-
سلام بر فصل 2 فیزیک دهم
-
سلام بر فصل 2 فیزیک دهم
-
@0farzam0 بله
تو 4 ساعت تقریبا -
@0farzam0
فرزام. این دوجلدیا، پاسخنامه کلیدی آخر جلد سوال هست معمولا که وقت چک کردن نخوای جلد به جلد بشی. شاید این از غمت بکاهد -
@0farzam0
فرزام. این دوجلدیا، پاسخنامه کلیدی آخر جلد سوال هست معمولا که وقت چک کردن نخوای جلد به جلد بشی. شاید این از غمت بکاهد -
وقتی یه مبحثی مثل قانون کولن و میدان رو میای از اول شروع می کنی و ۱۵۰ تا تست جدید ازش می زنی به این نمیگن کمال گرایی ؟!
البته که این دفعه خیلی بهتر شدش ولی اگه قرار باشه برای همه مباحث این کار رو بکنم و منبع دوم رو کامل بزنم خیلی طول میکشه -
وقتی یه مبحثی مثل قانون کولن و میدان رو میای از اول شروع می کنی و ۱۵۰ تا تست جدید ازش می زنی به این نمیگن کمال گرایی ؟!
البته که این دفعه خیلی بهتر شدش ولی اگه قرار باشه برای همه مباحث این کار رو بکنم و منبع دوم رو کامل بزنم خیلی طول میکشهپرستو بابایی قبلا این مبحثو خوب خونده بودید؟
-
پرستو بابایی قبلا این مبحثو خوب خونده بودید؟
@Mahdi-RE
آره ولی تست زیاد نه -
@Mahdi-RE
آره ولی تست زیاد نهپرستو بابایی پس کار درستی کردید.کمال گرایی نبوده
-
هوم.. یکی از خفن ترین کارایی ک امروز میتونم انجام بدم تحلیل ازمون و تموم کردن شیمی دهم و خوندن مبحث جانوری زیسته
-
قبل از هرچیزی بنظرم الان برم شیمی فصل 2 رو تست بزنم و فصل یکم اون چن تا سوالو دوباره بزنم.. هوممم..
بزن بریممم -
از فیزیک دهمم فصل 3 و 4 مونده... اونم باید سریع تر جمعش کنم ک خیالم از دهم شیمی و فیزیک راحتتر بشه
-
الان امروز سشنبس.. آیا میتونم کم کم تا اخر این هفته کل زیست 3 سال + دهم شیمی + دهم فیزیک + یازدهم فیزیک + حفظیات شیمی 3 سال رو تموم کنم؟ هوم هوم هومممممممم.......
هیچ چیزی غیر ممکن نیست
همه چی بستگی به خودم و ارادم و تمرکزم داره -
بسه بریم هیمم
-
CpR
کلا یسری جدوال ضمیمه دارم از نکته تست بابایی الان برات میفرستم ولی جرم مولی اینارو ازونجایی ک خودم فرمولی حفظ نمیکنم اونم فرمولی درس نداده احتمالا نداره
اگه باز میخوای بفرستم؟
در ضمن خانومم مقنعت -
@Soniaaa آره بفرس سونیا
بعد ینی چی جرم مولی فرمولی حفظ نمیکنی؟!پس چط مساعلش ک قاطی میشه حل میکنی
مثلا تو سوال میگه استری جرم مولیش 150 هس
چطوری تو میری تا n رو پیدا کنی؟!