هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Henrita ی کم یادمه یه کم هم یادم نیست
-
گلپا فک میکنم ی اهنگ داره در اوج غمگینی خیلی خنده داره
میگه اشکمن خودتو نگهدار
نیا پایین
منو رسوا میکنی
اشک من تو میون جمعی
چرا تنها منو پیدا میکنی
اینو من ی بار چند سال پیش خیلی حالم بد بود
وقتی شنیدم وسط گریه خندیدم -
@Henrita ی کم یادمه یه کم هم یادم نیست
-
@Henrita خب هم پول توشه هم علم ولی این فقططط یک حرف دهن پر کن واس اونایی که کور کورانه برایی این چیزا میجگن یا پول میخوای و علم برو پزشکی یا کلی چیزایی دیگه نمیخوام وارد شم ولی یک چیز نیست تو این مملکت اونم عدالت جالبه بدونی عدالت در اصل یعنی هرچی سر جاش باشه که الان هیچی سر جاش نیست /// از منبر بیام پاین
تکبیرررررررررررر /اخراج نشم صلوات
-
@Henrita حل
-
الان باید ۹ ساعت فیلم ببینم تا صب ؟
-
میترکی فاطمه
-
خب فاطمه جان ، مشخص کن اگه قبول بشی
قید دانشگاه قبلی رو میزنی یا دانشگاه بعدی رو
امکانش هست که از این رشته مورد علاقت بری رشته دیگه ؟@Fateme-goliسلام
راستی تو چی میخونی؟رشتت چیه؟ -
پشت سر پشت سر پشت سر جهنمه
رو به رو رو به رو قتل گاه آدمه
(اهنگه ) -
@Fateme-goliسلام
راستی تو چی میخونی؟رشتت چیه؟@Mahdi-RE تو رو آخرش من میزنم
-
@Henrita خب هم پول توشه هم علم ولی این فقططط یک حرف دهن پر کن واس اونایی که کور کورانه برایی این چیزا میجگن یا پول میخوای و علم برو پزشکی یا کلی چیزایی دیگه نمیخوام وارد شم ولی یک چیز نیست تو این مملکت اونم عدالت جالبه بدونی عدالت در اصل یعنی هرچی سر جاش باشه که الان هیچی سر جاش نیست /// از منبر بیام پاین
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Henrita خب هم چول توشه هم علم ولی این فقططط یک حرف دهن پر کن واس اونایی که کور کورانه برایی این چیزا میجگن یا پول میخوای و علم برو پزشکی یا کلی چیزایی دیگه نمیخوام وارد شم ولی یک چیز نیست تو این مملکت اونم عدالت جالبه بدونی عدالت در اصل یعنی هرچی سر جاش باشه که الان هیچی سر جاش نیست /// از منبر بیام پاین
تا حالا پول ملاک زندگیم نبوده
اما علاقم چرا...
به پزشکی علاقه ای ندارم و اصلا خوشم نمیاد ازشممنونم میشم آقای عاطف(فامیلتون رو تا همین حد میدونم)
من گزارش زدم
اگر وصیتی دارید بفرمایید -
@Mahdi-RE تو رو آخرش من میزنم
@Fateme-goli وااااای واااای تلسیدم
اقا بیا بزن
هر چقدر دوست داری بزن
ولی بگو چی میخونی؟ -
سکو ، آب هم بریز
گند زدی به سابقه خودت عزیزم
پازوکی گند زدی -
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Henrita خب هم چول توشه هم علم ولی این فقططط یک حرف دهن پر کن واس اونایی که کور کورانه برایی این چیزا میجگن یا پول میخوای و علم برو پزشکی یا کلی چیزایی دیگه نمیخوام وارد شم ولی یک چیز نیست تو این مملکت اونم عدالت جالبه بدونی عدالت در اصل یعنی هرچی سر جاش باشه که الان هیچی سر جاش نیست /// از منبر بیام پاین
تا حالا پول ملاک زندگیم نبوده
اما علاقم چرا...
به پزشکی علاقه ای ندارم و اصلا خوشم نمیاد ازشممنونم میشم آقای عاطف(فامیلتون رو تا همین حد میدونم)
من گزارش زدم
اگر وصیتی دارید بفرمایید -
@Fateme-goli وااااای واااای تلسیدم
اقا بیا بزن
هر چقدر دوست داری بزن
ولی بگو چی میخونی؟@Mahdi-RE
حالا میفهمی خودت
مسئله الان اینه که من ضعف کردم از گشنگی ولی معدم درد میکنه تازه کارم تموم شده باید برم سر درس -
اکه امسال مجوز دفتر بدن بهم خیلی خوبه
-
@Mahdi-RE
حالا میفهمی خودت
مسئله الان اینه که من ضعف کردم از گشنگی ولی معدم درد میکنه تازه کارم تموم شده باید برم سر درس@Fateme-goli انقدر غذا خوردم دارم میترکم
دو روزه دارم دلمه میخورم -
دیگه بسه
کفایت مذاکرات -
@Mahdi-RE
حالا میفهمی خودت
مسئله الان اینه که من ضعف کردم از گشنگی ولی معدم درد میکنه تازه کارم تموم شده باید برم سر درس@Fateme-goli خب اخه یه نشونه ای بده من خودم بفهمم