هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655
نه واقعی میگن
اینا میخوان بدونن تهران میارن یا نه
بعد چون سال با سال فرق میکنه میخوان بدونن
میانگین کشور چطور بوده. مثلا ریاضی ۸۰ زده آیا راحت بوده که ۸۰ زده ؟
مثلا سال ۹۸ دوستم ریاضی ۹۶ درصد زد اما چون اون سال ریاضی راحت بود الان اهواز میخونه ( ولی خب.....ادبیات کم زده بود خیلی ) -
@Venus655
نه واقعی میگن
مثلا سال ۹۸ دوستم ریاضی ۹۶ درصد زد اما چون اون سال ریاضی راحت بود الان اهواز میخونه ( ولی خب.....ادبیات کم زده بود خیلی )@Sally سارا دارم فیلم میبینم
-
@Venus655
نه واقعی میگن
مثلا سال ۹۸ دوستم ریاضی ۹۶ درصد زد اما چون اون سال ریاضی راحت بود الان اهواز میخونه ( ولی خب.....ادبیات کم زده بود خیلی ) -
@Venus655 اگر خیلی بالا بزنن و با درصد اکثریت دواطلب ها نخونه،فکرکنم دوباره ازشون ازمون میگیرن!
-
@Venus655 اگر خیلی بالا بزنن و با درصد اکثریت دواطلب ها نخونه،فکرکنم دوباره ازشون ازمون میگیرن!
-
من شیمیم از ریاصیمم بهتر دادم حالا نمره ریاضیم بیشتر شیمی شده پاینن ترین نمره شیمی که گرفتمم
هیی 3 ردیف قبلش 20 این..
هیی -
چرا باذمن این طور کردن سر شیمی
-
من شیمیم از ریاصیمم بهتر دادم حالا نمره ریاضیم بیشتر شیمی شده پاینن ترین نمره شیمی که گرفتمم
هیی 3 ردیف قبلش 20 این..
هیی -
@Venus655 وای ارهه
من فیزیک خیلی خوب دادم الان نمرش از بعضی درسامم پایین تر شده
-
-
میگم اگر برای سال دیگه ترمیم کنیم اگر نمش بهتر شد انو می زارن اگر بد تر شد همون قبلی رو نمی زارن؟؟
-
@0yasin-sh0
المپیادی بود -
@Sally نایسس
-
@Sally
همین نگین خانم دهم که بودم زنگ زد به مامانم گفت گوشی رو ازش بگیر تا ۳ انلاینه ( هیچ وقت هییییییچ وقت با بزرگتر از خودت دوست نشو حتی اگه ۱۷ روز باشه ) -
@Sally
همین نگین خانم دهم که بودم زنگ زد به مامانم گفت گوشی رو ازش بگیر تا ۳ انلاینه ( هیچ وقت هییییییچ وقت با بزرگتر از خودت دوست نشو حتی اگه ۱۷ روز باشه )@Sally