هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چیچک
سکه چرا -
@Alba
میترسم اگه جواب بدم هک بشم -
@Moonship در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Dex
هر کی هر چی دلش میخواد معنی میکنه در اصل ای به اضافه لار هست که یعنی moons ولی بیشتر استعاره از ماه رو معنیش میکنن
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Moonship
الان آیلار ینی چی؟ماه ها
واو چه زیبا...
-
@Alba دلم نمیاد...
بنده خدا خیلی با التهاب پیام میده... دلم براش میسوزه -
@Alba دلم نمیاد...
بنده خدا خیلی با التهاب پیام میده... دلم براش میسوزه@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba دلم نمیاد...
بنده خدا خیلی با التهاب پیام میده... دلم براش میسوزهبا تب پیام نمیده؟ فقط التهاب؟
-
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba دلم نمیاد...
بنده خدا خیلی با التهاب پیام میده... دلم براش میسوزهبا تب پیام نمیده؟ فقط التهاب؟
@Alba
خانم ناظم آیا این شوخی ها با یک دانش آموز کنکوری که در حال انتخاب رشته و الویت بندی است درست می باشد آن هم در ساعت 22 و 26 دقیقه ی شب؟ -
@Alba
خانم ناظم آیا این شوخی ها با یک دانش آموز کنکوری که در حال انتخاب رشته و الویت بندی است درست می باشد آن هم در ساعت 22 و 26 دقیقه ی شب؟@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
خانم ناظم آیا این شوخی ها با یک دانش آموز کنکوری که در حال انتخاب رشته و الویت بندی است درست می باشد آن هم در ساعت 22 و 26 دقیقه ی شب؟باشه
-
هوس شعر کردم...
هوس رمان...
رمان خوب...
هوس داستان کوتاه های لاتین...
از فیلم خسته شدم... -
سه تار
قطعه ی معروف به سوی تو
-
@تومیوکا-گیو
همش بازی فکری نیست
اولیه از سمت چپ فکری نیست
دومیه یکم
سومیه به اطلاعات عمومیتون برمگیرده. اطلاعات هم میره بالاتر...Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@تومیوکا-گیو
همش بازی فکری نیست
اولیه از سمت چپ فکری نیست
دومیه یکم
سومیه به اطلاعات عمومیتون برمگیرده. اطلاعات هم میره بالاتر...بله کوییز قبلا بازی میکردم ولی انقدر باخت دادم حوصلم نکشید