هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariana-a
کریم بین سال های 2016 تا 2018 با دروازه خالی هایی که بیرون میزد خیلی ها رو کافر کرد
-
MrMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عدالت کشکی نیست
متر و معیار داره ..احسنت. درسته. متر و معیار داره.
فرض کن میخوام ببینم یک اتفاق، در راستای عدالت هست یا نه؟
باید چیکار کنم؟ مراحلش رو یه توضیحی میدی؟Reza-H میدونی عدالت یعنی چی؟
یعنی کسی که چند میلیارد پول مملکت رو برده و تا چند سال همه مراحل پیگیریشو طول بدن با اینکه اون ادم تو مشتشون هست
ولی یه جوون رو به جرم مخالفت و اعتراض ۲۳ روز بعد دستگیری اعدام کنند
عدالت چیزی نیست جز یه افسانه -
@ariana-a
کریم بین سال های 2016 تا 2018 با دروازه خالی هایی که بیرون میزد خیلی ها رو کافر کرد
-
من جدیدا خیلی پلشت شدم دعوا میندازم تودلی و خودم میشینم تخمه میخورم و میخونم پیامارو
واقعا شایسته اخراج شدنم. -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فکری که بی عدالتی باشه توش
منظورت از بی عدالتی، بی عدالتی که از نظر تو بی عدالتیه یا از نظر اون؟
اگه تو، که باز توقع داری اونطور که تو دوست داری فکر کنه.
اگه اون، که خب واضحه که نظرش از نظر خودش درستهنگا یسری عدالت عرف جامعست و ب دید ما و بقیه ربطی نداره
مثل همین اتفاقات یکسال پیش ک این همه آدم کشتن ولی هیچکدوم تقاص پس ندادن!
پلیس میاد آرامش جامعه برقرار کنه نه اینک بزنه جوون مملکته فقط چون میخواست اعتراض و مخالفتش بگه بکشه!!!@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نگا یسری عدالت عرف جامعست و ب دید ما و بقیه ربطی نداره
اتفاقا وقتی بحث عرف میاد وسط، چون نظر مردم هست و آحاد ملت میتونن نظر متفاوتی درباره یک موضوع واحد داشته باشن، دید افراد خیلی مهمه
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین اتفاقات یکسال پیش
مثال خوبیه. شاید شما نظر افرادی که مخالف نظر شما هست رو، وقت نکردین که از زبون خودشون و با دلایل خودشون ازشون بشنوین (الان قصدم گفتن اون دلایل نیست. جاش هم اینجا نیست). به خاطر همین فکر می کنین "اینکه دیگه واضحه که پلیس همه مخالفین تو خیابون رو کشته! پس چرا یه سری نمیخوان قبول کنن" پاسخ من به شما اینه:"راستش به اون واضحی که فکر می کنین نیست. یعنی توی این جریانات، دلایلی از طرف موافق و مخالف گفته شد که حقیقت رو کمی شبهه ناک کرده.
و راه حل این جریان به نظرم صحبت با افراد مخالفمون هست (مخصوصا افرادی که فکر میکنین که با "فکر" نظر مخالف شما رو دارن) تا بتونیم از دید اونا هم مسئله رو ببینیم -
MrMH دقیقا
تشخیص عدالت به این سادگیا نیس
چطور انتظار دارید که ینفر فقط از سر جوزدگی و بدون اینکه بهش اثبات بشه حق یه سمته و سمت دیگه کاملا باطل بیاد و رفتار کنه -
من جدیدا خیلی پلشت شدم دعوا میندازم تودلی و خودم میشینم تخمه میخورم و میخونم پیامارو
واقعا شایسته اخراج شدنم._Biliifti_
از بس الکی مردمو پلشت خطاب کردی🫠 -
@ABR_DJ
مگه نمیگید اون موقع اشتباه بوده؟( من نمیگما از دید شما میگم)
پس چرا الانم دارید همون کارو میکنید
اینهمه تناقض از کجا میاد -
Reza-H میدونی عدالت یعنی چی؟
یعنی کسی که چند میلیارد پول مملکت رو برده و تا چند سال همه مراحل پیگیریشو طول بدن با اینکه اون ادم تو مشتشون هست
ولی یه جوون رو به جرم مخالفت و اعتراض ۲۳ روز بعد دستگیری اعدام کنند
عدالت چیزی نیست جز یه افسانه@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
افسانه
یچیز دیگم بی عدالتیه
اینکه ینفر انقدر موقع فرارش پول میبره
که تا سالیان سال خرج عشق و حال خانوادش میشه
و این سرمایه انگار ته نداره از بس که حجمش بالا بوده
اما همونو میارن و به عنوان اسطوره عدالت به ما نشون میدن -
ببینید الان شما دعوا میکنید
ناظم میاد میبینه من تازه عضو شدم منو اخراج میزنه
بخاطر من کوتاه بیایید -
باید از اهل فن بپرسید
مثلا کسی که جامعه شناسی میفهمهاز نظر من "هرکس" میتونه با بررسی "همه" شواهد، حق رو پیدا کنه
اما حالا بر اساس حرف تو، آیا تو با یه جامعه شناس حرف زدی که نهایتا نتیجه گرفتی که حرف فلانی بر اساس بی عدالتیه؟
ثانیا. شرایط جوریه که افراد خبره که میگی، نظرات خیلی متفاوتی نسبت به همدیگه دارن -
@ariana-a
همیشه تو قلب من جا داشت
@ariana-a
https://www.aparat.com/v/iWRuM
اینو ببین
میفهمی ما چی میکشیدیم از دستش -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
افسانه
یچیز دیگم بی عدالتیه
اینکه ینفر انقدر موقع فرارش پول میبره
که تا سالیان سال خرج عشق و حال خانوادش میشه
و این سرمایه انگار ته نداره از بس که حجمش بالا بوده
اما همونو میارن و به عنوان اسطوره عدالت به ما نشون میدن -
اتفاقا وقتی بحث عرف میاد وسط، چون نظر مردم هست و آحاد ملت میتونن نظر متفاوتی درباره یک موضوع واحد داشته باشن، دید افراد خیلی مهمه
همین اتفاقات یکسال پیش
مثال خوبیه. شاید شما نظر افرادی که مخالف نظر شما هست رو، وقت نکردین که از زبون خودشون و با دلایل خودشون ازشون بشنوین (الان قصدم گفتن اون دلایل نیست. جاش هم اینجا نیست). به خاطر همین فکر می کنین "اینکه دیگه واضحه که پلیس همه مخالفین تو خیابون رو کشته! پس چرا یه سری نمیخوان قبول کنن" پاسخ من به شما اینه:"راستش به اون واضحی که فکر می کنین نیست. یعنی توی این جریانات، دلایلی از طرف موافق و مخالف گفته شد که حقیقت رو کمی شبهه ناک کرده.
و راه حل این جریان به نظرم صحبت با افراد مخالفمون هست (مخصوصا افرادی که فکر میکنین که با "فکر" نظر مخالف شما رو دارن) تا بتونیم از دید اونا هم مسئله رو ببینیمReza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین اتفاقات یکسال پیش
و راه حل این جریان به نظرم صحبت با افراد مخالفمون هست (مخصوصا افرادی که فکر میکنین که با "فکر" نظر مخالف شما رو دارن) تا بتونیم از دید اونا هم مسئله رو ببینیمچرا ب اندازه کافی گوش کردیم!
ولی چرا الان مثال میزنیم تو بخش حجاب
چرا کسایی ک مخالف حجاب اجبارین کاری با بقیه ندارن ولی همین امسال همونا اگ طرف فقط یکم از موش معلوم باشه میبرن ازش تعهد میگیرن؟
کاری با تعهد ندارما ولی اون حسی ک اون لحظه ب آدم دست میده اصن خوب نیست...
چرا جوونای مملکت ما بخاطر اینک بخوان حق خودشون بگیرن یا کشته میشن یا زندانن؟
چرا نخبه های مملکت الان تو زندانن؟
چرا همیشه این اتفاقات باید از سوی اونا باشن؟
مگ مایی ک مخالف حجابیم اومدیم چیزی ب باحجابا گفتیم؟
چرا این احترامه دوطرفه نیست؟
چرا نباید حقمون بگیرم؟
عدالت تو ایران هیچوقت برقرار نمیشه
میگم ک بحث این چیزا ب درد اینجا نمیخوره... -
Uranium
بحث تناقض نیست
بحث اینه که یه سریا برا پوشوندن کاراشون قرآن زدن سر نیزه و هر کی با این گروه مخالف باشه میشه نامسلمون و کافر و فلان و بهمان
وضعیت الان ما شده مث جنگ صفین@ABR_DJ
نه اصلا اینطوری نیس
کی گفته هرکس مخالفه نامسلمونه؟
فردی که همچین حرفی بزنه معلومه اصلا صلاحیت نداره نظر بده
نه کسی که مخالفه الزاما نامسلمونه نه اونکه موافقه کاملا مسلمونه
همون گروه که شما فقط این افراد رو توشون دیدی
خیلی تفکرات دیگم دارن
خیلی ادمای دیگم دارن
که چون کارشون درسته شما نه باید ببینیشون نه باید بشناسیشون فقط باید اون ادمایی که حرفاشون پر از تنش و مزخرفاته از اون گروه بولد بشه که شما کلا از این گروه فرای بشی -
@ariana-a
اینو ببین
میفهمی ما چی میکشیدیم از دستشMrMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
اینو ببین
میفهمی ما چی میکشیدیم از دستشخبر دارم
-
@ariana-a