هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Violet28 والا نمیدونم کتاب ک چیزی نگفته ولی فک کنم ایناهم دارن
پوستک نسبت به اب و گاز نفوذ ناپذیره و فکر میکنم یجورایی واسه هم ایستایی گیاه تو اب نیاز باشه ک اب زیادی بهش وارد نشه
ذخیره سازی اکسیژنش که با همون پارانشیمه حفره داره ولی تامین اکسیژنش از محیط رو نمیدونم حقیقت (مقدار تولیدی اکسیژن تو فتوسنتز اونقدر نیس ک جوابگو تنفس یاخته ای گیاه باشن) -
@Violet28 والا نمیدونم کتاب ک چیزی نگفته ولی فک کنم ایناهم دارن
پوستک نسبت به اب و گاز نفوذ ناپذیره و فکر میکنم یجورایی واسه هم ایستایی گیاه تو اب نیاز باشه ک اب زیادی بهش وارد نشه
ذخیره سازی اکسیژنش که با همون پارانشیمه حفره داره ولی تامین اکسیژنش از محیط رو نمیدونم حقیقت (مقدار تولیدی اکسیژن تو فتوسنتز اونقدر نیس ک جوابگو تنفس یاخته ای گیاه باشن) -
@Violet28 واقعا نمیدونم ولی حدس من اینه که همچین گیاه هایی هم نیاز به پوستک دارن که در این صورت ژنش رو دارن
-
@Violet28 واقعا نمیدونم ولی حدس من اینه که همچین گیاه هایی هم نیاز به پوستک دارن که در این صورت ژنش رو دارن
-
آدمک نه ببینین سوال من اینه مگه نباید همه یاخته هاش ژنشو داشته باشن؟ژنو دارن فوقش بیان نمیشه پوستک نمیسازه ولی خب ژنو ک داره
@Violet28 نه نمیشه نتیجه گرف که قطعا ژن رو دارن
ممکنه اصن تو ژنوم اینجور گونه ها همچین ژنی نباشه
منطقی هم هس از نظر تکاملی هم فکر کنم گیاه های آبزی پست تر هستن و گیاهایی که به خشکی اومدن تکامل یافته تر باشن و ژن های پیشرفته تر مثه همین ژنه پوستک رو بدست اوردن
ینی در نهایت بنظرم ژن پوستک ساز رو ندارن قلمچی هم درست گفته ولی خب نباید سوال طرح میکرد بیشرف -
و امروز با همکلاسیای دانشگاه رفتیم بیرون
و به شدت خوش گذشت
فک نمیکردم پسرا اینقد پایه غیبت باشن
️
@Masoumeh-sh
پسرا در زمینهٔ غیبت دو نوعن.
یه دستهٔ «آها» داریم و یه دستهٔ «واااااای آرههههه. تازه بذار اینو برات بگم...» -
@M-Tina
چخبره؟! -
@Zahra-HD
گویا بالأخره عنترو بردی بیرون -
@Violet28 نه نمیشه نتیجه گرف که قطعا ژن رو دارن
ممکنه اصن تو ژنوم اینجور گونه ها همچین ژنی نباشه
منطقی هم هس از نظر تکاملی هم فکر کنم گیاه های آبزی پست تر هستن و گیاهایی که به خشکی اومدن تکامل یافته تر باشن و ژن های پیشرفته تر مثه همین ژنه پوستک رو بدست اوردن
ینی در نهایت بنظرم ژن پوستک ساز رو ندارن قلمچی هم درست گفته ولی خب نباید سوال طرح میکرد بیشرف -
@Zahra-HD
گویا بالأخره عنترو بردی بیرون@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
گویا بالأخره عنترو بردی بیروننه جشن تازه ورود ها بود
-
دارم یه چیزیو تست میکنم ...
-
داره خوش میگذره
و خوشحالم که داره خوش میگذره
.
میدونین..
خوش گذشتن به این معنی نیست که همه چی در آرامش و صلح و راحتی باشه
میتونه خوش بگذره در حالی که سخته
میتونه خوش بگذره در حالی که پر از درده
میتونه خوش بگذره درحالی که پر از خستگیه...
.
اما وقتی بهش فکر میکنی لبخند رو لب هات میاد:)