هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H
آره اگه تایم کنکور رو میگی که موافقم
ولی حتی اونم گاهی یه فضای اینجوری میخواد که بیای حرفاتو بزنی یکم خالی بشی بعد دوباره ادامه بدی
میدونم چی میگی
من خودم ۲تا کنکور اینجا بودم=)
ولی تونستم یه تعادلی ایجاد کنم بین درسم و اینجا
اگه بتونی این کارو بکنی خیلی خوب میشه=)
حتی اگه میبینی نمیتونی
اگه سال کنکورت رو نباشی اینجا بازم حق داری
چون هر کسی یه مدلی درس میخونهofficer k
اینکه تو تونستی تنظیم کنی بهت تبریک میگم.
اما باید بگم که انجمن جوری طراحی شده (یا اتفاقی اینجوری شده، یا فشار درس باعث میشه که ااین تمایل باشه نمیدونم) که یه سازوکاری مشابه سازوکار "وابستگی" رو ایجاد کنه. یعنی به این سادگیا نیست (حداقل برای من یا خیلی از بچه ها) که بگیم آره سال کنکور نیا، بعد کنکور بیا. مثالش هم نیاز نیست بزنم. همین الان تلاش بچه ها برای کمتر کردن حضور (از چالش گرفته تا تنبیه و روش های مختلف) توی انجمن رو میبینی. به خاطر همینه که میگم حرف زدن هر از چند گاهی با بچه ها که آدم آروم بشه (که قطعا چیز خوبی هم هست) نمی ارزه به اینکه آدم وابستگی ایجاد کنه در خودش (و این ایجاد وابستگی اختیاری نیست)
احتمالا هم با خیلیاش موافقی. :)) -
.......
دانه های ساعت شنی ام را پایین می اندازم... -
officer k
اینکه تو تونستی تنظیم کنی بهت تبریک میگم.
اما باید بگم که انجمن جوری طراحی شده (یا اتفاقی اینجوری شده، یا فشار درس باعث میشه که ااین تمایل باشه نمیدونم) که یه سازوکاری مشابه سازوکار "وابستگی" رو ایجاد کنه. یعنی به این سادگیا نیست (حداقل برای من یا خیلی از بچه ها) که بگیم آره سال کنکور نیا، بعد کنکور بیا. مثالش هم نیاز نیست بزنم. همین الان تلاش بچه ها برای کمتر کردن حضور (از چالش گرفته تا تنبیه و روش های مختلف) توی انجمن رو میبینی. به خاطر همینه که میگم حرف زدن هر از چند گاهی با بچه ها که آدم آروم بشه (که قطعا چیز خوبی هم هست) نمی ارزه به اینکه آدم وابستگی ایجاد کنه در خودش (و این ایجاد وابستگی اختیاری نیست)
احتمالا هم با خیلیاش موافقی. :)) -
Reza-H
الان بهتر شد
همیشه از این مدل لبخند استفاده کن من بفهمم روالی
این
ترسناکه یکم واسهم
انگار دلخوریی چیزی هستofficer k
باشه.وقتی دارم باهات حرف میزنم اونجوری لبخند میذارم. امیدوارم یادم نره.
ولی این ایموجی رو برای همین استفاده ای که من دارم میکنم ساختن :))
جایگزین دیگه ای به جای اینبه ذهنم نمیرسه برای رسوندن یه لبخند معمولی.
ولی اشکال نداره. اینو :)) میذارم فعلا تا ببینیم چی میشه -
officer k
باشه.وقتی دارم باهات حرف میزنم اونجوری لبخند میذارم. امیدوارم یادم نره.
ولی این ایموجی رو برای همین استفاده ای که من دارم میکنم ساختن :))
جایگزین دیگه ای به جای اینبه ذهنم نمیرسه برای رسوندن یه لبخند معمولی.
ولی اشکال نداره. اینو :)) میذارم فعلا تا ببینیم چی میشه -
سخته یه جورایی علایقتو بدونی
اون چیزی که میتونه ساعت ها مشغول نگهت داره بدون خستگی و راجبش با اشتیاق حرف بزنی و بعدش با این توجیه که کنار یه علاقه دیگت ادامش میدی ازش دل بکنی و فراموشش کنی....
نمیدونم زور کدوم علاقه بیشتره:)
#تودلی -
گر ســـر برود، ز سر هوایت نرود
تأثیر طلـسم چشــم هایت نرودفرشی ز دل شکـسته انداخته ام
آهسته بیا، شیشه به پایت نرود