هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانوم لوبیا
سلام
خونه مامانبزرگمیم
نشد زیاد بیام سمت گوشیمofficer k
سلام
خوش بگذره -
officer k
سلام
خوش بگذرهخانوم لوبیا
ممنونم -
کاش مردم دانه های دلشان پیدا بود (:
اینو اولین بار توی پست خانم مدیر دیدم اون زمان گفتم قشنگه
ولی بار دوم وقتی از اعماق وجودم گفتم قشنگههه که خودم توی زندگیم درکش کردم لمسش کردم .
بنظرم عاشقای ادبیات دوبار معنا و مفهوم یه شعرو میفهمن یبار اون بار اولی که معنا را بر اساس منطق و استدلال به درستی درک میکنن و نهایتا از لطافت طبع شاعر لذت میبرن و به روحش درود میفرستن و بار دوم وقتی که خودشون رو در برابر اتفاقی میبینن و احساسات جدید و گاها تکراری ای که در لغت نمیگنجه و نمیتونن بدرستی بیانش کنند و وسط اون حجم از تاریکی که مغزشونو اشغال کرده فقط یه بخشی از یه شعری وجود داره که سوسو میزنه و اون وقت انگار حتی زبان هم فقط برای بیان اون تکه شعر میچرخه . اینجاس که یه جرقه توی ذهن میزنه و تا عمق وجودت به زیبایی اون شعر و عظمت و توان اون شاعر درود میگی
انگار اینبار شعر را با قلبت لمس و درک کردی و توی وجودت میشینه و شبیه نسیم روحتو نوازش میکنه .
اونوقت هعی میخونیش و هعی میخونیش و هعی میخونیش و هربار با خودت میگی من دقیقا همین حسو داشتم دقیقا همین منظورم بود و بازم نمیتونی جور دیگه ای بیانش کنی جز با خوندن دوباره اون شعر (:
و هربار که تکرارش میکنی بیشتر از دفعه قبل به این نتیجه میرسی که چقدر خوب داره حال و احوالمو حرف دلمو توصیف میکنه و باز تکرار . . .
بارزترین مثالش درک غزلیات سعدی قبل و بعد عاشق شدنه(عشق حقیقی نه آب دوغ خیاری)پ.ن: احتمالا اینکه خودمو عاشق ادبیات دونستم یه گستاخی بزرگ به حساب بیاد ! (:
-
officer k
حالا ن اونقدر -
officer k
حالا ن اونقدرخانوم لوبیا
باشه -
-
خانوم لوبیا
چی شده؟ -
خانوم لوبیا
چی شده؟officer k
گفتی مامانبزرگ