هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist
چقدر خوبه این شگفتیا رو داری کشف میکنی
انقدر من میخندیدم به این پ و ت گفتنش تو پاسخنامه -
گزاره کنکوره داره میگه مایع ه ای که داخل سامانه هست
یعنی جزع سامانه هست
نه اینکه صرفا خود مایع
اگر گفته بود هرمایع با تبخیر دماش کم میشه اره غلطهولی اینجا داره میگه مایع که جز سامانه حساب میشه
کتابم مثال زده شیر رو گرفته سامانه بدن رو محیط
شیرم کلان مایع هست و این مایعه جز سامانه هست. سامانه ای که وارد بدن شده یک جور غذا. مثلان
حالا با تبخیر شدن دما سامانه میاد پایین گرما شیر جذب بدن میشه یعنی شیر هم دما با بدن میشه و دماش میاد پایین.اگرنه اگر می خواست شیر دماش به دما تبخیر شدن برسه که انگار اب تو بدنمون به جوش بیاریم می شد.
منظورش روی سامانه هست.
-
-
خانوم لوبیا
سلام
اینم داشته باش. شاید ی روز بدردت خورد
-
خانوم لوبیا
شما را چه شده؟ -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی اینجا داره میگه مایع که جز سامانه حساب میشه
یه جوری نوشته انگار این مایع بخشی از سامانه محسوب میشه
نه؟اره چون گفته تبخیر مایع در سامانه
به هر حال هرمایعی برای تبخیر باید گرما بگیر
و وقتی مایع داخل سامانه قرار داشته باشه میاد گرماشو از سامانه میگره و تبخیر میشه که این گرفتن گرما باعث کاهش دمای سامانه میشه. -
یک بار دیگه توجه کنید به جمله
گفته تبخیر مایع در سامانه
اخرشم گفته کاهش دما ان سامانهبه نظرم نظرش تغییر دما سامانه هست
اره قبول دارم ولی اخه با تعریف کتاب از سامانه جور در نمیاد واقعا
-
اره چون گفته تبخیر مایع در سامانه
به هر حال هرمایعی برای تبخیر باید گرما بگیر
و وقتی مایع داخل سامانه قرار داشته باشه میاد گرماشو از سامانه میگره و تبخیر میشه که این گرفتن گرما باعث کاهش دمای سامانه میشه. -
اره قبول دارم ولی اخه با تعریف کتاب از سامانه جور در نمیاد واقعا
-
پیام هم کلاسیم که گفتم پرام ریخته=):
من توی فرزانگان یک بودم همزمان توی تیم ملی شطرنج بودم توی تابستون قبل مدرسه درس ها رو میخوندم
بیشتر کلاس ها رو فقط سر امتحانش مستقیم میرفتم
یکبار سر یکی از امتحان ها رفتم از ۲۲ نمره بود ۲نمره ی امتیازی هم داشت معلمه یک جوری نگاه کرد که برو بابا رد میشی ! میگفت خوش اومدی بعد ۳ ماه به کلاس میخوای امتحان بد؟؟ بعد من اون امتحان رو ۲۲ شدمیکبار دیگم راهنمایی بودم از مسابقات جهانی برگشتم فرداش امتحان شیمی داشتم با گریه از اتاقم اومدم بیرون به مامانم گفتم نمیرسم گفت نه میرسی و برو بخون منم رفتم خوندم
بعد رفتم امتحان دادم ۲۱ شدم
حالا مامانم صبح به مشاور مدرسه سپرده بود که بیاد بگه بهم اگه سخته امتحان ندم اون هم اخر جلسه اومد بهم گفت! منم همه رو دیگه نوشته بودم گفتم نه من همه رو نوشتم حتی سوال امتیازی رودیگه دیره!
دوم دبیرستان بودم به علاوه درس سنگین و شطرنج یک پروژه هم برداشتم مدرسمون کارگاه علوم داره ... با کلی مخالفت خانواده که همینجوری نمیرسی به درسات پروژه برداشتی چرا!
اخرش هم معدلم بالای ۱۹ شد هم قهرمان کشور شطرنج اون سال شدم هم پروژه ام رو ثبت اختراع کردم و تا مرحله ی کشوری خوارزمی رسوندم و توی مسابقات فرزکاپ سوم شدمالان دیگه خیلی راه ها رو رفتم. میدونم چطوری برنامه ریزی کنم که به کارهام برسم:)
پ.ن: به گفته خودش
به عنوان رشته دوم و تجربه بیشتر اومده پرستاری
رشته اولش مهندسی پزشکی بهشتی هست جوری که گفته
و متولد۷۸ عه -
خانوم لوبیا
سلام
اینم داشته باش. شاید ی روز بدردت خورد
Hhh Hh
سلام باحاله مرسی -
من توی فرزانگان یک بودم همزمان توی تیم ملی شطرنج بودم توی تابستون قبل مدرسه درس ها رو میخوندم
یکبار سر یکی از امتحان ها رفتم از ۲۲ نمره بود ۲نمره ی امتیازی هم داشت معلمه یک جوری نگاه کرد که برو بابا رد میشی ! میگفت خوش اومدی بعد ۳ ماه به کلاس میخوای امتحان بد؟؟ بعد من اون امتحان رو ۲۲ شدمیکبار دیگم راهنمایی بودم از مسابقات جهانی برگشتم فرداش امتحان شیمی داشتم با گریه از اتاقم اومدم بیرون به مامانم گفتم نمیرسم گفت نه میرسی و برو بخون منم رفتم خوندم
حالا مامانم صبح به مشاور مدرسه سپرده بود که بیاد بگه بهم اگه سخته امتحان ندم اون هم اخر جلسه اومد بهم گفت! منم همه رو دیگه نوشته بودم گفتم نه من همه رو نوشتم حتی سوال امتیازی رودیگه دیره!
دوم دبیرستان بودم به علاوه درس سنگین و شطرنج یک پروژه هم برداشتم مدرسمون کارگاه علوم داره ... با کلی مخالفت خانواده که همینجوری نمیرسی به درسات پروژه برداشتی چرا!
اخرش هم معدلم بالای ۱۹ شد هم قهرمان کشور شطرنج اون سال شدم هم پروژه ام رو ثبت اختراع کردم و تا مرحله ی کشوری خوارزمی رسوندم و توی مسابقات فرزکاپ سوم شدمالان دیگه خیلی راه ها رو رفتم. میدونم چطوری برنامه ریزی کنم که به کارهام برسم:)
و متولد۷۸ عهofficer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و متولد۷۸ عهشما چرا دانشگاه نرفته از همچی هم خبر دارین
ما بعد دو سال اسم بعضیا نمیدونیم -
خانوم لوبیا
شما را چه شده؟