هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
البته هرچیزی که بخوای توش بهترین بشی باید سختی بکشی والا همین پزشکیشم هستن اونا که با ۱۰ راضین میذارن شب امتحان
-
erfanyy
ببخشید اما من رشتتونو نمیدونستم
من خودمم رشته مو دوست داشتم و مسلما اگر رتبم انقدر خوب میشد که میتونستم شهر خودم بمونم دوباره انتخابش میکردم ولی یه چیزای جانبی ای بود که خیلی اذیت کرد. مثلا سخت گیر ترین استاد دانشکده رو تو ترم یک استادت بشه وقتی هنوز خیلی چیزا باید دستت بیاد -
البته هرچیزی که بخوای توش بهترین بشی باید سختی بکشی والا همین پزشکیشم هستن اونا که با ۱۰ راضین میذارن شب امتحان
-
erfanyy
آخه اینجوری الف نمیشه دیگه
مگه نمیگن استعداددرخشان اینا تو تخصص کمکه و تو طرح چی میگن من که نمیدونم سر همون میترسم -
Mehrsa 14
الف چی استعداد درخشان چی
اینا همش کشکه
پاس بشین کافیه
ولی خوب یکی میگفت برا روتیشن بندی بیمارستان تاثیر داره -
البته شاید ما زیادی سخت گرفتیم. والا اون اولا بچه ها سر کلاس واسه مثبت گرفتن رقابت میکردن
میومدن گریه میکردن چرا ۱۸ نشدیم
ماتا الان ۲۰ بودیم
-
البته شاید ما زیادی سخت گرفتیم. والا اون اولا بچه ها سر کلاس واسه مثبت گرفتن رقابت میکردن
میومدن گریه میکردن چرا ۱۸ نشدیم
ماتا الان ۲۰ بودیم
-
Mehrsa 14
من که آخرین چیزی که بهش فک میکنم معدل الف شدن و این داستانس
بنظرم جنبه های دیگه زندگیشو آدم تو این ۷ سال تقویت کنه خیلی بهتره ،اصن باید همین کار کنه:|erfanyy والا اوایل فکر منم همین بود ماشاالله جو...
اما درکل چیزای دیگهایم هست تو زندگی که از درس مهم تره و نمیشه اونا رو فدا کرد. هوش اجتماعیم لازمه. من در کل از روند این ترم که گذشت راضی بودم نه خیلی سخت گرفتم نه آسون خداروشکر خوب بود نتایج بدم نبود. -
erfanyy والا اوایل فکر منم همین بود ماشاالله جو...
اما درکل چیزای دیگهایم هست تو زندگی که از درس مهم تره و نمیشه اونا رو فدا کرد. هوش اجتماعیم لازمه. من در کل از روند این ترم که گذشت راضی بودم نه خیلی سخت گرفتم نه آسون خداروشکر خوب بود نتایج بدم نبود.