هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
عین برق میگذره ها
شاید الان تو دلت بهم یچی بگی ولی بعدها دلت برا این روزا هم تنگ میشه:)
بدون حرص بذار برهMehrsa 14
این هم خوبه هم بد
خوب چون که دیگه راحت میشی ،می تونی دو دقیقه با خیال راحت بخوابی ،حالت خوبه بعدش دیگه لازم نیست همش این حال بدو تحمل کنیبده چون می ترسم از زود گذشتن ،ترسم از اینه که نتونم تموم کنم مباحث رو
-
جسمت رو واقعا نابود می کنه کنکور
-
Mehrsa 14
این هم خوبه هم بد
خوب چون که دیگه راحت میشی ،می تونی دو دقیقه با خیال راحت بخوابی ،حالت خوبه بعدش دیگه لازم نیست همش این حال بدو تحمل کنیبده چون می ترسم از زود گذشتن ،ترسم از اینه که نتونم تموم کنم مباحث رو
پرستو بابایی
تو فقط تلاش کننن نترس اگر همه چیتو بذاری بعدش دیگه حسرتی نمیمونه به بعد از ظهر روز کنکور فکر کنو فقط برو جلو خسته نشو
-
جسمت رو واقعا نابود می کنه کنکور
پرستو بابایی
کنکور روح و جسمو همرو باهم نابود میکنه مگر اینکه یه نقطه مثبت اون وسطا باشه مثل هدف یا یه چی که حالتو خوب میکنه و وقتیم نمیگیره -
وای گفتین بعد از ظهر روز کنکور استرس گرفتم
-
پرستو بابایی
تو فقط تلاش کننن نترس اگر همه چیتو بذاری بعدش دیگه حسرتی نمیمونه به بعد از ظهر روز کنکور فکر کنو فقط برو جلو خسته نشو
Mehrsa 14
خستگیم واقعا در رفت:)
گاهی اوقات بعضی هاتون یه حرفی می زنید ،ادمی که دیگه می خواد بره استراحت کنه هم برگرده به ادامه درس -
Mehrsa 14
خستگیم واقعا در رفت:)
گاهی اوقات بعضی هاتون یه حرفی می زنید ،ادمی که دیگه می خواد بره استراحت کنه هم برگرده به ادامه درسپرستو بابایی
دمتم گرم️
این حس خوب زیاد دور نیست بذار بعدش حالت خوب باشه و خوشحال باشی وقتی ورقه رو تحویل دادی بگی این خود من بود بقیش مهم نیست
برو که بترکونی️
-
وای گفتین بعد از ظهر روز کنکور استرس گرفتم
-
آدمک
بدترین دورانه
ولی بازم همینکه آدم با خیال راحت میتونه استراحت کنه لذت بخشه. چون درواقع تموم شده رفته میشه حداقل یکی دوماه راحت بود