هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
نگو اینجور پسر =)))
هستم پیشتون -
@نویسنده-کوچولو میدونی دارم به این فکر میکنم که احیانا خرید هم میکنن از این نقاشیا
بعد موقع نصبشون به دیوار عملا چیکار میکنن؟
-
Narges_
هیجوقت همچین نمایشگاهی وجود نداشته.
یک شوخی بوده که از بی بی سی شروع میشه، درنهایت از شوخی جدیتر میشه و حتی ثروتمندا میوفتن دنبال خرید آثار!
که درنهایت یه قصۀ خیلی طویل و طولانی براش پیش میاد.
این عکس هم ساختگیه. متعلق به نمایشگاه میلانه که قابهای آثار رو ازش حذف کردن. -
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
Moonchild
فکرشو میکردی که :
افرادی که اشتباه تایپی و غلط املایی دارن به علت هوش زیاد و چند بُعدی بودن مغزشون هست که فرصت چینش حروف رو پیدا نمیکنن؟
واسه شما 2 تاچه جالببببببب
ارزش نشانک داره -
@نویسنده-کوچولو میدونی دارم به این فکر میکنم که احیانا خرید هم میکنن از این نقاشیا
بعد موقع نصبشون به دیوار عملا چیکار میکنن؟
ای دونت نو نرگس
-
officer k
Moonchild
فکرشو میکردی که :
افرادی که اشتباه تایپی و غلط املایی دارن به علت هوش زیاد و چند بُعدی بودن مغزشون هست که فرصت چینش حروف رو پیدا نمیکنن؟
واسه شما 2 تاچه جالببببببب
ارزش نشانک داره -
Narges_
یک شوخی بوده که از بی بی سی شروع میشه، درنهایت از شوخی جدیتر میشه و حتی ثروتمندا میوفتن دنبال خرید آثار!
این عکس هم ساختگیه. متعلق به نمایشگاه میلانه که قابهای آثار رو ازش حذف کردن.@danial-hosseiny
تا حدی این قضیه شوخیه که حتی شخصی که نمایشگاه رو بهش منسوب کردن یعنی «لانا نیوزستورم» اصلا وجود خارجی نداره =))) -
Narges_
این عکس هم ساختگیه. متعلق به نمایشگاه میلانه که قابهای آثار رو ازش حذف کردن. -
Narges_ همین گوگل یا اینستاگرام رو باز کن بنویس چشم سوم میبینی هر کی حوصلهش سر رفته یه محتوایی براش ساخته پس الکی نیست
-
Narges_
بحثی که از دل این درمیاد، به قول تیتر خوشگل رسانهها، نشون میده که «ما چرا اینقدر از ثروتمندها متنفریم...»