هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
الان اگه بخوام گوشیمو بزارم کنار
همون ثانیه اول گیر میفتم
تموم جزوه ها
تموم ویسا
همه چی تو اینه -
@kosar-ab یه چیز جالب ک جدیدا یاد گرفتم اینه ک اگه فقط یرق اتاق خودت روشن باشه خوابت میاد
من برق آشپزخونه رو روشن میکنم حس میکنم بقیهم بیدارن این حسو ک تو داری دیگ بهم القا نمیشه ... خانواده چشم بند میزنن واسه همین اذیت نمیشن -
ولی دوست داشتم ادما وقتی باهم حرف میزنن چشم تو چشم بشن
برا اینکه حال همو بپرسن برن دیدنشون
نه اینکه با یه پیام سلام چطوری کار تموم شه -
همه احساس ادما به صورتشونه
به زبان بدنشونه -
دیشب با اینکه کلا بیدار بودم
امروزم نخوابیدم -
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ سلام مرسی خودت خوبی ؟
مرسی ممنون
منظورت اینه با ۵ ساعت خواب چرا خواب نمیمونم ؟
ببین من خودم شب نمیگم زود میخوابم ولی تقریبا شبیه خودتم اما صبح معمولا زود تر از 8 نمیتونم پاشم و حتی خوابم میمونم
کلا سختمه
و آیا این بیدار شدنت از انگیزته یا چی؟Narges_ از ترس موندن برنامه ست که اگه جا بمونم دیگ فرصت جبران نیست ... همین بهم انگیزه میده ... من شبشم میخوابم چون بدنم نیاز داره وگرنه از خدامه همش بشینم بخونم دارم میخوابم با اینکه خسته و کوفتم ولی اینقد حس هیجان و انگیزه برای فردا صبح زود برای درس خوندن دارم ک انگار منتظرم آلارم بخوره برم بکوب بخونم همین باعث شده طول روز خوابم نیاد ... البت من همیشه ۵ ساعت میخوابیدم عادت دارم ب این ساعت یطورایی باید خواب کافی برای بدنت رو پیدا کنی و تا اونموقع بیدار نشی
-
- چند وقت پیش یکی سر خواهرشو بریده بود انداخته بود تو گونی رفته بود پاسگاه، بعد با کمال افتخار گفته بود کشتمش که آبرومو بخرم....
_ خب... اعدامش کردن دیگه؟ - نه! چه اعدامی؟
_ خب این میشه قانون جنگل؟ - قانون جنگل نیست، باور کن هیچ چیزی خطرناک تر از اعتقادات و سنت های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته اونوقت اگه بخوان آدم بکشند با خیال راحت میکشن....
نه فقط برا خودشون و دور و بری هاشون قاتل نیستند بلکه قهرمانن!!!
خواهرمو کشتم چون پشت سرش حرف میزدن، دختر عموم رو کشتم چون میخواست زن غریبه بشه......
از ناموسم دفاع کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!
- چند وقت پیش یکی سر خواهرشو بریده بود انداخته بود تو گونی رفته بود پاسگاه، بعد با کمال افتخار گفته بود کشتمش که آبرومو بخرم....
-
@kosar-ab یه دوش آب سرد بگیر تا خود ظهر خوابت نمیاد اینو تضمین میکنم
-
_ خب... اعدامش کردن دیگه؟ - نه! چه اعدامی؟
_ خب این میشه قانون جنگل؟ - قانون جنگل نیست، باور کن هیچ چیزی خطرناک تر از اعتقادات و سنت های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته اونوقت اگه بخوان آدم بکشند با خیال راحت میکشن....
نه فقط برا خودشون و دور و بری هاشون قاتل نیستند بلکه قهرمانن!!!
خواهرمو کشتم چون پشت سرش حرف میزدن، دختر عموم رو کشتم چون میخواست زن غریبه بشه......
از ناموسم دفاع کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
به قلبم بعدا تو اون دنیا خیلی باید جواب پس بدم
یا نمیدونم اون باید جواب پس بده
به هر حال میدونم در حق هم خوب نکردیم -
ولی باید بخوابم
صبح باید باشم و با انرژی هدفمو دنبال کنم -
شب همینه دیگه خاصیتش همینه
ولی تو همونی که از پس بزرگ تر از اینا براومد -
@نویسنده-کوچولو
تو باحال رو درست بنویس تودلی نخواستیم -
@نویسنده-کوچولو چطوری