هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo سوال قمار
از آنجایی که خدا نصیحت گر ح قیقی انسان است و می داند که گناه مانع سعادت انسان اس ت نسبت به آن هشدار می د هد تا انسان از آن دوری
این اگه مقدمه نیست پس چیه؟
-
استفاده از ا بزارها و اآلت موسیقی برای اجرای سرودها و
برنامههای فرهنگیِ مفید حالل و جایز استاینو میگید؟
-
@mr-vinyzo سوال قمار
از آنجایی که خدا نصیحت گر ح قیقی انسان است و می داند که گناه مانع سعادت انسان اس ت نسبت به آن هشدار می د هد تا انسان از آن دوری
این اگه مقدمه نیست پس چیه؟
-
@mr-vinyzo امیدوارم پاسخنامه عوض شه
خیلی از این موردا داره
آخه نیم نمره سر اون تیکه:/// -
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدا لعنتشون کنه سوال گفته بود چرا قمار بده مام نوشتیم با اون بند اولش چه صیغه ای بوده؟؟
اصلاح میکنن آخه بی انصافیه خدایی
همینجوریش کم میشدم بخاطر پاسخنامه اینا یک نمره بیشتر کم میشم -
@mr-vinyzo نه والا:////
-
دارم سر حضرت فاطمه موهامو میکنم
خب دقیقا چرا اون دانش مندا و مسجد مدرسه ها و پانصد شاخه نباید توی پاسخ باشه، ولی حضرت فاطمه توی پاسخ هست؟؟؟؟؟
اونا که بیشتر به سوال مربوطن یا یه کلاس علم آموزی حضرت فاطمه -
خب دقیقا چرا اون دانش مندا و مسجد مدرسه ها و پانصد شاخه نباید توی پاسخ باشه، ولی حضرت فاطمه توی پاسخ هست؟؟؟؟؟
اونا که بیشتر به سوال مربوطن یا یه کلاس علم آموزی حضرت فاطمهAkito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونا که بیشتر به سوال مربوطن یا یه کلاس علم آموزی حضرت فاطمهاون سوال مفهموم برسونی باید نمره بدن چون خیلی خلاصه نوشتن من کل اون بند فرهنگ علمی نوشتم کلاس درس و اینا
-
@mr-vinyzo ایشالا که عوض میشه
امتحان به خودی خودش ساده بود، فقط پاسخنامه میخواد زوری با بهونه های بنی اسرائیلی نمره کم کنه -
اونا که بیشتر به سوال مربوطن یا یه کلاس علم آموزی حضرت فاطمه -
اونی که اونجا نشسته بیشتر میدونه ها...بهرحال کمش یک یا دو یا حتی سه دهه همین درس رو تدریس کرده
-
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونا که بیشتر به سوال مربوطن یا یه کلاس علم آموزی حضرت فاطمهاون سوال مفهموم برسونی باید نمره بدن چون خیلی خلاصه نوشتن من کل اون بند فرهنگ علمی نوشتم کلاس درس و اینا
ari_14 من هر دو تیکه کتابو نوشتم، هم اون دانشمندان و هم اون کارهای پیامبر اکرم، همه همه رو نوشتم، فقط همین حضرت فاطمه جا نداشتم بنویسم:////
بخدا نمره کم کنن اعتراض میزنم