هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان من چه جوری ۲۷۰تا اسلاید بخونم؟!
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا چهارشنبه ساعت۱۱..
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برم شام بخورم برم پی درسم..
-
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط melancholy انجام شده
نمیدانم چه میخواهم خدایا
به دنبال چه میگردم شب و روز
چه میجوید نگاه خسته من
چرا افسرده است این قلب پر سوز... : ) -
تا کی خورم غم دل، با نیم جان خسته
دست شکسته بندم، بر گردن شکسته... -
بازی نکن با منو صحنه را
در پرده ی آخر آتش نزن... -
بچه ها کیا پرینتر دارن خونشون؟؟
کاغذ چی استفاده میکنین که چندتایی نخوره ؟؟
من فلامینگو میزدم ولی بازم دوتایی میخورد ...الان کپی مکس زدم چاهرتایی میخوره ...نمیدونم چی استفاده کنم که چند تایی نخوره ..@mr-vinyzo سلام
اگه میتونی پیدا کنی،کاغذ ۸۰ گرمی دابل A بخر
دابل A خیلی خوبه
البته خودمون همون ۸۰ گرمی از کپی مکس استفاده میکنیم و خیلی کم پیش میاد دوتایی بخوره -
-
نی بزن چوپان که امشب بیقرارم نی بزن
خسته جان از بازی این روزگارم نی بزن
گرچه آوای نی ات غم را مضاعف می کند
نی بزن امشب خیال گریه دارم نی بزن... -
:))))
-
چه قدر خلوته...
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط دو هفته مونده و هنوز درگیرم و نتونستم شروع کنم
حیفه زحمتایی ک تا قبل عید کشیدم... -
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان کلی کار داریم منم امتحانام پشت سر هم...
نمیدونم چکار کنم.... ان شاء الله خوب پیش بره
️
️
-
بچه ها کیا پرینتر دارن خونشون؟؟
کاغذ چی استفاده میکنین که چندتایی نخوره ؟؟
من فلامینگو میزدم ولی بازم دوتایی میخورد ...الان کپی مکس زدم چاهرتایی میخوره ...نمیدونم چی استفاده کنم که چند تایی نخوره ..@mr-vinyzo
ببین تعداد کاغذایی که میذاری رو کمتر کن مثلا اگه 50 تا برگه نیازه، 10 تا 10 تا بذار پرینت بگیره(10 تا که داشت تموم میشد 10 تای بعدی رو اضافه کن ولی حواست باشه با فاصله از اونجایی که کاغذ می کشه تو بذاری اول که جدیدا رو همراه با قبلیا نکشه)
اگه مخصوصا موقع پشت و رو کردن این اتفاق می افته هر دو تا کاغذ رو یه بار از هم جدا کن یه تکونی بهشون بده بعد روی هم بذار! اینجوری اون نیروی کشش بینشون کمتر میشه پرینتر باهم نمی کشه:)
اینه می گم مخصوصا موقع پشت و رو کردن به خاطر اینه که چون برگه ها تازه یه دور از پرینتر در اومدن داغن بیشتر به هم می چسبنیه چیز دیگه هم هست که مرحله آخره... ممکنه این باهم کشیده شدنا به خاطر این باشن که یه بخشایی از اجزای پرینترت شل و لق یا حتا کج یا جا به جا شدن به خاطر همونه چون من یه بار که به بیرون دادم طرف گفتش که فلان جاش فلان جور شده! بعد که همون فلان جا هه رو درست کرد دیگه باهم نمی کشید تو ( البته بخاطر باهم کشیدنه نبرده بودما مشکل یه چیز دیگه بود کاغذ توش گیر کرده بود ولی اینم درست شد احتمالا مرتبط باشن)
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamid-s همیشه خوب باشی
منم عالیم همکار
فعلا ک داریم امتحان میدیم🥲