هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Who کلاس رو راستش مطمئن نیستم...
یکم می ترسم... دوستایی که چند ترم باهم بودیم الان خیلی فاصله گرفتن ازم بخوام به اونا برسم ۲ ۳ ماهی زمان لازم دارم! ۲ ۳ ماه بعدم یا باید برم دانشگاه یا برا کنکور بخونم ک نمیشه اینجا برم
برگشتن با همون معلم (که خیلیم دوستش داشتمممممم عالییی بود) هم با این شرایط یکم برام ترسناکه نمیدونم چرا:))))ولی خودم اره! همین یکی دو روزه دوباره شروع می کنم همون کتابایی ک قبل کنکور کار می کردم رو بخونم کم کم ایشالا
Anzw 18
نظرت چیه باهم شروع کنیم؟ -
هوففف خدای من
-
@M-an سلام، قبلا وقتی موس رو روی این قسمت میبردیم یه پیش نمایشی از پیام نشون میداد ولی الان نیس، قابلیت خوبی بود لطفا بررسیش کنید
-
Blue28 سلام
خوبی بلو چیکارا میکنی؟
ببخشید داشتم کل ۸ صفحه پیش رو میخوندم تا بفهمم زهرا ۲۰۲۰ چرا میخواد بره و متوجه نشدم منشنم کردین
-
بالاخره موفق شدم مامانم هم پای انیمه بنشونم(بنشانم)
اسمش «بر فراز تپه شقایق» عه
اگه خواستین ببینین، زبان اصلی و زیرنویس فارسی ببینین، و به هیچ وجه هم از هکس دانلود، دانلود نکنین -
سیب زمینی پیازو خیلی دیر خورد میکنم و یه نیم ساعتی طولش میدم،وگرنه یه روز در میون ناهار هم با من بود
-
Blue28 خداروشکر
مچکرم ایشالا شما هم خوب نباشین هیچوقت
بلکه عالی باشین -
Blue28 همون آبجی کوچیکم برا هفت پشتم بسته
-
Blue28 اینجور که شما گفتی تنها چیزی که به ذهنم خطور کرد این بود که شما هم عین آبجیم نه قراره ظرف بشورین نه غذا درست کنین و همشو خودم باید انجام بدم
-
سیب زمینی پیازو خیلی دیر خورد میکنم و یه نیم ساعتی طولش میدم،وگرنه یه روز در میون ناهار هم با من بود
-
بالاخره موفق شدم مامانم هم پای انیمه بنشونم(بنشانم)
اسمش «بر فراز تپه شقایق» عه
اگه خواستین ببینین، زبان اصلی و زیرنویس فارسی ببینین، و به هیچ وجه هم از هکس دانلود، دانلود نکنین