هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fargol-sh دخترخاله سرما میخوری
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Ali Fathi 0 on ۷ دی ۱۴۰۰، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Fathi 0
حال میده
چقدر من خیس کردن بقیه رو دوست دارم
البته یه بار کیک رو کوبیدم تو صورت یه نفر البته خودش ژله پرت کرد سمتم منم کیک کوبیدم -
HADAF MANreplied to -Dr_Ugger- on ۷ دی ۱۴۰۰، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط HADAF MAN انجام شده
@first میفهمم :")
یکی از دوستای من الان کنکوریه داره همزمان دوازده تجربی و کنکور هنر میخونه :") -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Ali Fathi 0 on ۷ دی ۱۴۰۰، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Fathi 0
این وا رو بیشتر دخترا استفاده میکنن فکرکنم داداش -
gomnam gharib ای بابا همه چی رو دخترا استفاده میکنن که
-
Ali Fathi 0 اصن حالش به سردیشه :")
اصن ارامش :") -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ali Fathi 0 on ۷ دی ۱۴۰۰، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بریم ک ضریه فنی کنیم هویتو :")
-
@first
مهم اینه که ما برای آینده ای بهتر بجنگیم
من میگم به خاطر اینه که ما دهه ۸۰ و اواخر ۷۰ جایی بودیم که دنیا دگرگون شد یعنی علم یک دفعه خیلی پیشرفت کرد یعنی اگر قبل از سال ۶۰ یک دکتر علی شریعتی بود با افکار و فلسفه های جالب حالا نوجوون ها شاید خیلیاشون استدلالهای خیییلی جالب تری بزنن
ما الان باید جوری باشیم که بعدها بتونیم حرف بچه هارو بفهمیم -
@first
منم ریاضیو دوست داشتم
پزشکیم خوبه دوسش دارم
ولی میخوام هرموقع شد حتی ۴۰ سالگی برم کنکور ریاضی بدم -
HADAF MAN
میترسم ازون طرف پدر مادر های آینده ،که ماباشیم (البته بعضیا الانم هستن :| ) آزادی خیلی زیادی به بچه هاشون بدن که خوب درنیاد اخرش : / -
بچا خدافظی تا
جمعه هفته دیگ @roghayeh-eftekhari بی وفاخدافظی پسر خاله Ali Fathi 0
-
HADAF MAN تو زمستون تست نکردم
-
@fargol-sh مواظب خودت باش دخترخاله
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Ali Fathi 0 on ۷ دی ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Fathi 0
بله
تاحالا ندیده بودیم پسرا بگن وا
که دیدیم -
HADAF MAN بترکونش
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ali Fathi 0 on ۷ دی ۱۴۰۰، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
@fargol-sh کدوم شهرید شما؟
176501/1000113