هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
موووو
صلاااااااح -
"احمدی هنوز از دیر سوت زدن داورا سر افسایدا تعجب میکنه
این واقعا بیشعورهابرامز
Twittsport"
-
@narjes-hashemi اها ، گرفتم
البته کیک ساندیسش خوبه 🥴 اگر بجاش آب معدنی ندن !!Reza Panahi
خب این راه هاهم هستن
برین نظامی بشین
برین مربی باشگاه بشین و ورزش رو ادامه بدین
برین راننده تاکسی بشین
برین هایپرمارکت بزنید
برین بوتیک بزنین
برین حوزه
برین تو هلال احمر مشغول به کار بشین
نقاش بشین
راه زیاده دیگه
ولی میشه نصف اینارو از راه کنکورم بهشون رسید... -
Reza Panahi
حالا من یه سوال از شما بکنم
چرا شما ازکنکور میخوای فرار بکنی؟gomnam gharib
کِشِش درس های حجیم و زیاد رشته های علوم پزشکی رو ندارم (همینطوری نمیگما ، داخل کتاب هاش رو دیدم)
من واقعاً سر همین کتاب های کنکور تا الان نابود شدم ، چندین باااااااار شکست خوردم ، سرِ برنامه ریزی ، سرِ منابع ، این کلاس ، اون کلاس ، این کتاب ، اون کتاب و خیلی چیزای دیگه ، شکست جزوِ مسیره ، قبول ، اما گاهی اوقات شکست ها نتیجه علاقه نداشتن و استعداد نداشتنه و به ما میگه باید یه مسیر دیگه رو انتخاب کنی
خلاصه که آدمِ کتاب و درس نیستم ، استعداد و علاقه ای هم به مشاغلی که از راه کنکور بدست میان و آینده و درآمد خوبی هم دارن ، ندارم ، مثل علوم پزشکی ها (پزشکی ، دندون ، دارو ، فیزیوتراپی ، تکنسینِ رادیو و...)
دلایل دیگرش
کشیک های شبانه
اینکه چندین سال بدون درآمد باشم
همچینین اینکه نمیتونم کتاب های غیردرسی بخونم ، تفریح کنم ، ورزش کنم و ... (اینکه بگم نمیشه این کارارو کرد ، درست نیست ، ولی خییییییلی کم فرصت برای این کارا هست)
در مجموع ، برای این تصمیم دلیل دارم ،و راه زندگی در مسیری به غیر از کنکور رو هم پیدا کردم (منظور همون شغل آیندم هست)طومار !!!!
-
چییییییییییی زدددددددد چلسی
کواااااااچیچچچچچچ -
gomnam gharib
کِشِش درس های حجیم و زیاد رشته های علوم پزشکی رو ندارم (همینطوری نمیگما ، داخل کتاب هاش رو دیدم)
من واقعاً سر همین کتاب های کنکور تا الان نابود شدم ، چندین باااااااار شکست خوردم ، سرِ برنامه ریزی ، سرِ منابع ، این کلاس ، اون کلاس ، این کتاب ، اون کتاب و خیلی چیزای دیگه ، شکست جزوِ مسیره ، قبول ، اما گاهی اوقات شکست ها نتیجه علاقه نداشتن و استعداد نداشتنه و به ما میگه باید یه مسیر دیگه رو انتخاب کنی
خلاصه که آدمِ کتاب و درس نیستم ، استعداد و علاقه ای هم به مشاغلی که از راه کنکور بدست میان و آینده و درآمد خوبی هم دارن ، ندارم ، مثل علوم پزشکی ها (پزشکی ، دندون ، دارو ، فیزیوتراپی ، تکنسینِ رادیو و...)
دلایل دیگرش
کشیک های شبانه
اینکه چندین سال بدون درآمد باشم
همچینین اینکه نمیتونم کتاب های غیردرسی بخونم ، تفریح کنم ، ورزش کنم و ... (اینکه بگم نمیشه این کارارو کرد ، درست نیست ، ولی خییییییلی کم فرصت برای این کارا هست)
در مجموع ، برای این تصمیم دلیل دارم ،و راه زندگی در مسیری به غیر از کنکور رو هم پیدا کردم (منظور همون شغل آیندم هست)طومار !!!!
Reza Panahi
مشکل شما میدونین چیه؟ -
Reza Panahi
مشکل شما میدونین چیه؟gomnam gharib نکنه میخواین بگین که مثلاً همش جا میزنم !!؟
-
شما دنبال کلاس رفتنی
دنبال بهترین منابعی
بهترین برنامه ای
همه سر برنامه ریزی به مشکل برمیخورن
شما میخوای ازهمین اول کاری جا بزنی؟
نمیشه که اینجوری
بعد کتابای پزشکی رو که دیدین مختون سوت کشید مثل اینه که بچه کلاس هفتم کتاب بچه های دوازدهم رو ببینه بعد شاخ دربیاره -
گلللللللللللللللللللل دوم
پولیشییییییچ -
کلاس رفتن خودش بزرگترین مشکله
یعنی بچه ها قبل اینکه خودشون تلاش کنن واسه یاد گرفتن و فهمیدن صدتا کلاس میرن
یعنی همش در راهن برای کلاس رفتن -
نمیگم اصلا کلاس نه
ولی وقتی ادم واقعا مطمئن شد که به کلاس نیاز داره -
سلام
بعد از چند وقت اومدم اینجا چقدر دلم تنگ شده بود برا این خونه برا من که از خونه هم شاید بهتر بود تو دورانی که مدارس نبودن با دوستی در ارتباط نبودم خسته میشدم از درس خوندن اینجا بود که منو امید کار نگه داشت کمکم کرد پاشم و با قدرت ادامه بدم مثل هر خونه ای خوبی ها وبدی ها هم داره دعوا خوشحالی رفیق خوب همه چی داشت اینجا خوشحالم که در این خونه همیشه به روم بازه وهر وقت که بخوام میام -
۲۰۲۲۰۱۰۲_۱۹۳۸۵۹.mp4
بارون قشنگیه تمومی هم نداره خیلیی خوبه -
دیدی دلشوره هام بیجا نبودننننننننننن؟؟؟؟
دیدی دلشوره هام بیجا نبودنننننن؟
دیدیییی؟؟؟ یا ندیدیییی؟؟؟؟؟
ندیدییییی؟ یا دیدیییییی؟؟؟؟ -
جواب منشنا رو بعدا میدممممم
فقط میخوام ببینم دیدین دلشوره ها بیجا نبودن یا نههه؟؟؟؟ -
۲۰۲۲۰۱۰۲_۱۹۳۸۵۹.mp4
بارون قشنگیه تمومی هم نداره خیلیی خوبهMohammad Afshar
مازندران؟