عکس ها رفت 
-
@kosar-mortazavi نه دستم خورد از internal storage پاک شد .اگه از internal storageپاک شن اینطوری می شن .الان نمی دونم چطوری برگردونمشون
Ilya Mansouri در عکس ها رفت
گفته است:
@kosar-mortazavi نه دستم خورد از internal storage پاک شد .اگه از internal storageپاک شن اینطوری می شن .الان نمی دونم چطوری برگردونمشون
سلام. خب شما عکس هارو پاک کردید برای همین نمیتونید از گالری بازشون کنید. اگر گوشیتون سطل زباله داره میتونید خارجش کنید.
(من پستها و نخوندم ممکنه توصیه تکراری باشه!)
-
Zahra Esmaeili همونو زدم که اون مواردی که تو اسکرین فرستادم اومده
Ilya Mansouri یه کار دیگ هم میتونین بکنین توی گتلریتون قسمت recycle bin رو بزنید اونجا برگردونین
-
سلام بچه ها من امروز داشتم از internal storage در myfiles اون فایل های واتساپ و برنامه های دیگه رو پاک می کردم که مال گالری رو هم پاک کردم الان عکس هام اینطوری شدن
چیکار کنم تو رو خدا کسایی که می دونن کمکم کنن خیلی عکس های مهمی داشتم .
دانش-آموزان-آلاء
فنی-آلاءIlya Mansouri همین عکسی ک فرستادی سه نقطه رو بزنین recycle bin رو بزنید نگید ک این گزینه رو ندارههه
️
-
Ilya Mansouri در عکس ها رفت
گفته است:
سلام. خب شما عکس هارو پاک کردید برای همین نمیتونید از گالری بازشون کنید. اگر گوشیتون سطل زباله داره میتونید خارجش کنید.
(من پستها و نخوندم ممکنه توصیه تکراری باشه!)
@kosar-mortazavi
Zahra Esmaeili
و بقیه ی بچه ها ممنون .
یک سری از عکس ها رو تونستم برگردونم مهم ها رو . -
Reyhaneh golmohamadi اتفاقا رفتم .همشون گفتن اینطوری که حذف می شه برنمی گردن و ریکاوری نمی شن
Ilya Mansouri بعضی وقتا تو برنامه فوتوز بک آپ گرفته میشن عکسا.
برو چک کن ببین اونجا نیستن؟ -
@kosar-mortazavi
Zahra Esmaeili
و بقیه ی بچه ها ممنون .
یک سری از عکس ها رو تونستم برگردونم مهم ها رو .Ilya Mansouri در عکس ها رفت
گفته است:
@kosar-mortazavi
Zahra Esmaeili
و بقیه ی بچه ها ممنون .
یک سری از عکس ها رو تونستم برگردونم مهم ها رو .خداروشکر
-
Ilya Mansouri فایل هاتون خراب شدن.