گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
-
شبی حداقل #یک_دقیقه_کتاب بخوانیم
اگه کسی به تو لقب بدی داد،
لازم نیست بهت بربخوره!
این لقب به تو صدمه نمی زنه،
برعکس نشون میده که
خود گوینده
از لحاظ اخلاقی،
چقدر فقیره!برگرفته از کتاب «کشتن مرغ مینا»
نوشته هارپر لی -
من چیزی را می گویم که باور دارم و تجربه کرده ام و خیلی کم اهمیت میدهم که دیگری بامن موافق باشد
ولتر
-
"میدونی آقای جامیسون، این دنیایی که ما فکر میکنیم تو اون زندگی میکنیم، واقعی نیست! این تنها یه بازیِ سایههاست، و من یکی خوشحال میشم اگه نور روش بتابه... در تاریکی، همه سایهها محو میشن!..."
مؤسسه/ استفن کینگ
-
من مردن بعنوان یک فرد شجاع رو به یک آدم ترسو و دو رو ترجیح میدم...
how do you plead?
madaaaaam a GOD dosent plaed
چطوری از خودت دفاع میکنی؟
مادام... یک خدا دفاعیه نمیده
(لوکی)
-
"به نظرم، شادی همانقدر پایدار است که دانههای برف روی دستم میماند..."
بیمار خاموش/ الکس مایکلیدیس -
"خوشحالم که بهتر شدهای."
سر رودریک جواب داد:"بله. دو روز است آرزوی مرگ نکردهام..."
بازی تاج و تخت/ جورج آر. آر. مارتین -
با آدمیان زیستن دشوار است، زیرا خاموش ماندن بسی دشوارتر است......
نیمی از جهان، افرادی هستند که چیزی برای گفتن دارند
و نمی توانند بگویند؛
و نیم دیگر افرادی هستند که چیزی برای گفتن ندارند،
ولی همیشه حرف میزنند.......گیله مرد
-
"زندگی مثل شطرنجه: وقتی بازی تموم میشه، همهی مهرهها - پیادهها، شاهها و وزیرها و بقیه - همه به یک جعبه برمیگردن"
دروغگویی روی مبل/ اروین د. یالوم
-
انسان تنها آفریدهای است که توانایی چیرهشدن بر غرایز خود را دارد ، اما در عین حال میتواند آنها را سرکوب، دگرسان و جریحهدار کند و میدانیم هیچگاه حیوان خطرناکتر از وقتی که زخمی میشود نیست.
بنابراین غرایز سرکوب شده میتوانند بر انسان چیره شوند و وی را به تباهی بکشانند... -
عزیزان کتاب دوست
عُیـــدتــون مـبـــارکــــــ
-
Mr. Wick
با خرابات نشینان ز کرامات ملاف
هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
دیوان حافظ️ -
Mahan Xodayi 2نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
انسان شک در وجود معاد ندارد بلکه علت انکارش این است که میخواهد بدون ترس از دادگاه قیامت ،در تمام طول عمر گناه کند:)
سوره قیامت.....
خیلی قشنگه:-) -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Mahan Xodayi 2replied to Narges Azadmanesh on ۲ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Mahan Xodayi 2 on ۲ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضینوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اندکی غرور به آدم کمک میکند که فاصلهاش را با دیگران حفظ کند.
چقدر با تمام وجود حس میشه این جمله...و کوهی پر از تجربه پشتشه!
سلطان قلبم️ آلبر کامو
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضینوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پس از یک دم سکوت دیگر ، به زمزمه گفت که آدم عجیبی هستم و لابد به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روزی به همین دلیل حالش از من به هم بخورد
-
قاضی : تو السالوادور چه کار می کردی؟
چگوارا : آفتاب می گرفتم.
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چگوارا : جلوی آفتابم رو گرفته بود!اسطوره
ارنستو چگوآرا
169/481