-
Amirreza Vafaei Moghadam مطمئن هستید بدون کتاب هم ثبت نام میکنن ؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi آره ، من خودم پارسال برای یازدهم کتابشو و دی وی دی هاشو نگرفتم البته یه کم باید باهاشون صحبت کنید .اگه راه ابریشمی هستید بگید من کتابامو خریدم یا حالا کتاب از جای دیگه ای گرفتید.
-
sohil derakhshani واقعا؟
قلم چی تو شهر ما سه و چهارصداونم پارسال
@ftm-montazeri
دقیقااااا -
Yazdan Gonabadi آره ، من خودم پارسال برای یازدهم کتابشو و دی وی دی هاشو نگرفتم البته یه کم باید باهاشون صحبت کنید .اگه راه ابریشمی هستید بگید من کتابامو خریدم یا حالا کتاب از جای دیگه ای گرفتید.
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai خیلی ممنون
پس همان طور که برای تخفیف چونه میزنیم
باید برای نگرفتن کتاب هم چونه بزنیم
فقط مشاوره یا همون پشتیبان هم میشه نگرفت؟ برای اونم پول میگیرن؟ -
سلام،
بچه ها میرید قلمچی ثبت نام کنید حواستون باشه کتابای چرت و پرتشونو نکنن تو پاچتون کار همیشگی قلمچی همینه حتما بگید فقط آزمونارو میخوایم اگه گفتن نه نمیشه بگید باشه کلا آزمون نمیدیم چون دروغه میتونید فقط آزمونو بنویسید.
.
.
.
.
گفتم اینو اینجام پستش کنم ببینید حواستون باشه
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAmirreza Vafaei Moghadam
سلام
من کتاب شیمی و فیزیکش رو دارم،
شیمیش راستش از تستایی ک داره راضیم و سطحشون هم خوبه ، چنتا مبحث رو باهاش کار کردم.
ولی فیزیکش یادمه خواستم تست بزنم، دیدم ی جوریه انگار واسه شروع ، ناامید شدم تا چند روز کلا تو فضا بودم
اابته بگم شیمی و فیزیک منبع اصلیم ی چیزه دیگست.
ولی در کل ما هر موقع قلم چی ثبت نام میکنیم، ی مقدار پول رو برای کتاب کنار میذارن ما هم از همون سهمِ پول کتاب برمیداریم، هرچند من برام مهم نیست آخه به قول شما کتاباشون آنچنان نیستند. من برا منبع دوم گفتم استفاده کنم.
ی چیزه دیگه اینکه رفتارشون اصلااااا درست و خوش برخورد نیست، خواهرم با اینکه کنکورش رو داده ولی تو فکره شکایت کنه ازشون که پیگیری کنند رفتارشون رو، آخه برخورد هایی ک با خواهرم داشتند واقعا باعث تعجب من هم میشد، پشتیبان متاسفانه برخورد درست با داوطلب رو بلد نیست، برای خواهرم که اینطور بود...رفتار بقیه شون هم ک بماند
️
-
@nazanin-mirzai خیلی ممنون
پس همان طور که برای تخفیف چونه میزنیم
باید برای نگرفتن کتاب هم چونه بزنیم
فقط مشاوره یا همون پشتیبان هم میشه نگرفت؟ برای اونم پول میگیرن؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi دقیقا
تا اونجایی که من میدونم پشتیبان با آزموناس نمیشه اون رو نگرفت ولی کتابا وDVD هارو چون جدای از آزموناس میشه نگرفت .ولی بازم بپرسید شاید بشه. -
sohil derakhshani واقعا؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri یا خدا چقد زیادد
-
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطوری بفهمیم چقدش پول کتابه دوستم گفت بعدا بهش یه بن دادن گفتن این واسه کتابه اولش اصلا هیچ توضیحی ندادن
-
سلام،
بچه ها میرید قلمچی ثبت نام کنید حواستون باشه کتابای چرت و پرتشونو نکنن تو پاچتون کار همیشگی قلمچی همینه حتما بگید فقط آزمونارو میخوایم اگه گفتن نه نمیشه بگید باشه کلا آزمون نمیدیم چون دروغه میتونید فقط آزمونو بنویسید.
.
.
.
.
گفتم اینو اینجام پستش کنم ببینید حواستون باشه
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam یه سوال بپرسم ؟
خودتون به جز راه ابریشم تستای دیگه هم میزنین ؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam یه سوال بپرسم ؟
خودتون به جز راه ابریشم تستای دیگه هم میزنین ؟المپیادیانوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهF GH 2
سلام رفیق، تستای راه ابریشم خیلی زیاده...
وقت اضافه میارم آزمون های آزمایشی رو تحلیل میکنم...اضافه تر آوردم اونوقت آره ک معمولاً کم پیش میاد...
-
F GH 2
سلام رفیق، تستای راه ابریشم خیلی زیاده...
وقت اضافه میارم آزمون های آزمایشی رو تحلیل میکنم...اضافه تر آوردم اونوقت آره ک معمولاً کم پیش میاد...
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط F GH 2 انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam داشتم میرفتم سفارش بدم گفتم یه سر به سایت بزنم
آخه بچه ها میگن چینششو تعدادشو این چیزاش استاندارد نیس -
sohil derakhshani واقعا؟
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri تبریزم منطقه 1
-