به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
Brice در چالش 20 حقیقت گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
sandiii
Sharllot
dragon
اکالیپتوس
آسمان ِ آبی
Mo B
Bad Fighter
دانشجو شریف
Arshia Yazdianاگه دوست داشتین شرکت کنید دوستان
واقعا سخته
-
ممنون از دعوتت Brice
سعی میکنم خلاصه بگم
%(#0026ff)[من رتبه ۲۶۰ سال ۹۷ شدم و الان مهندسی صنایع شریف می خونم]
٢.
%(#00ff59)[دانشگاه امام صادق ع هم قبول شدم] و واقعا انتخاب بین حقوق دانشگاه امام صادق و صنایع شریف برام سخت بود۳. فردی مذهبی هستم
۴. علاقه مند به کار های %(#ff00fb)[رسانه ای] و %(#d900d5)[فضای مجازی]
۵. علاقه مند به کار های تدریس و آموزشی
۶. عاشق اردو جهادی
۷. دید رسانه ای نسبا خوبی دارم
یه کانال درسی تلگرام دارم که ۶k عضو داره که یکسال هست درستش کردم و واقعا باهاش زندگی کردم وخیییلییی بهش رسیدم مثل بچه ام بزرگش کردم M.N 2
۸. یه پیج اینستاگرامم که ۷۷kممبر واقعی داره ۶ سال پیش درستش کردم و اصلا پیج شخصی نیست و کاملا پیج عمومی هست
۹. خیلی بچه %(#378552)[هیاتی] هستم ( البته نه هر هیاتی) بیشتر از همه امام زاده علی اکبر چیذر ( حاج محمود) میرم.
۱۰. کلا بنظرم حداقل ماهی یه هیات رفتن برای ادم لازم هست خیلی توی روحیات ادم تاثیر داره حتی سال کنکورمم ماهی یه هیات رو می رفتم
ولی خب سال کنکور خیلی کم هیات رفتم حتی راهپیمایی ها هم نرفتم۱۱. فردی هستم که خیلی %(#d90028)[دوست دارم با افراد موفق باشم]
توی هر صنفی (البته بیشتر از لحاظ علمی)%(#fa0000)[به قولی ( کوچیکترین فرد تو جمع بزرگان رو ؛ به بزرگترین فرد تو جمع افراد کوچیک رو ترجیح میدم )]
۱۲. معمولا طوری رفتار می کنم که موجب اذیت فردی نشود
۱۳. عقاید همه برام محترم هست و به هیچ وجه نمی خوام عقاید خودم رو به کسی القا کنم و اکثر مواقع هم پای عقایدم هستم
۱۴. توی یکی از اردو جهادی هایی که رفتم یکی از محروم ترین روستا های ایران که به معنای واقعی طعم فقر رو چشیدم و انصافا خیلی از با معرفت ترین ادم های زندگیم رو توی یکی از محروم ترین روستا های ایران دیدم
15**. یکی از الگو های زندگیم %(#f8fc08)[پدرم] بوده و هست**
و.................. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
دعوت میکنم از Dr.Reyhaneh
-
Brice ramses kabir Fragile
مرسی از دعوتاتون
1.اهنگ خعلی دوس دارم به خصوص رپ اونم یاس
2.صبورم خعلی ولی بعضی وقتا که از حدم میگذره دیگه شوخی ندارم
3.عاشق نوشتنم
4.خعلی هک دوست دارم و میخوام کامل یادش بگیرم
5. دی ماهیم میگن ام از برج میلاد بیفته اما ازچشم یه دی ماهی نیفته
6. لاغرم و اصن چاق نمیشم
7.کمی تنبل یا طنبل (نمیدونم کدومش درسته)
8.حساس به غلط های املایی (حالا بالایی ازدستم در رفت )
9.همیشه میدونم خدا باهامه
10.عکسم خیلی دوس دارم بیکار میشم عکس دان میکنم
11.کتابخونم رمان به خصوص
12..ریاضیم افتضاحه و همچنین فیزیک وهمچنین شیمی
13.خیلی میتونم به وقتش رو مخ برم :
14.درون ریز
15.سیکس پک دارم
16.زرنگم و زود میگیرم چی به چیه
17.عدد خوبی تو زندگیم نیس همه بدن
18.از اینا که فک میکنن خوبن بدم میاد و این که فک میکنن بقیه بدن وخودشون همیطورین وظاهر سازیشونه (رطب خورده منع رطب نمیکند)
19.اگ صمیمی شین بام تو دنیای واقعی مراقب جونتون باشین
20.فست فود رو دوست دارم و از هرچی کله پاچه وچربی بدم میاد
خودت که Brice فک کنم تا الان ننوشتی
Miss.Joker و ZDM -
هوالحق
سلام میدوارم حالتون خوب باشه:)
Bio عزیز مرسی از دعوت تون:) انتظارش رو از جانب شما نداشتم همشهری گرام:)
خوب راستش خیلی نمی دونم چی بنویسم اما امیدوارم به رسم تاپیک پیش بره:)
1: متولد یک بهمن ماهم:) مدیونید تولدم و یادتون بره!^^ سه تا یک پشت سرهم حفظ کردن نداره که!؛)
2: توی دنیای واقعی عصبانیتم رو خیلی خیلی کم می بینید. بیش تر از این که بخوام عصبانی بشم سکوت می کنم ولی از اون مدل آدمام که صبرم تموم بشه همه جا رو به خاک و خون می کشم:)) یعنی واقعا از من می شنوید فرار کنید!؛)
3: مدت ها برای ورود به رشته ی تجربی مقاومت کردم اما وقتی واردش شدم و مزه ی زیست اومد زیر دندونم نتونستم به عشق زیادم نسبت بهش بی توجه بمونم!
4: از اون دسته آدمام که با همه دوستن و با هیچکی دوست نیستن!:) خیلی کم پیش میاد کسی باهام ارتباط بگیره و بد برخورد کنم مگر این که ازش چیز خاصی ببینم. ولی حتی کسی که باهاش ده ساله دوستم هم دوست صمیمی ام به شمار نمی ره و فقط سه یا چهار نفر هستن که حاضرم براشون به عنوان یه دوست واقعا وقت زیادی بذارم...
5: اصولا به هیچکسی اجازه ی توهین و دخالت نمی دم. چه شوخی و چه جدی اگر حس کنم کسی داره من، یا خانواده و شعور و رفتار و سلیقه ام رو زیر سوال می بره یه لبخند ژکوند می زنم و یه جوری می زنم تو برجکش که تا عمر داره نخواد به تکرار حرکت قبلش حتی فکر کنه:)
6: فقط برای مرگ دو نفر تو زندگیم اشک ریختم! در باقی موارد فقط سردرد بود و سردرد... بدون بغض... بدون گریه... بدون حس خیلی خاصی...
7: اگه به من شیر و نسکافه و چای بدن می تونم تا هر وقت که دلم می خواد بدون درخواست هیچ گونه غذای دیگه ای زندگی کنم:) البته اگر بدنم بدون مواد غذایی دووم بیاره!
8: از دست دادن آدم ها برام ناگوار نیست؛ چون اعتقاد دارم هر کسی یه دوره ای داره و بالاخره می ره. کسایی که موندنی ان انگشت شمارن و لازم نیست من برای موندن شون خودم و به آب و آتیش بزنم. کسی که قراره بمونه، هزار تا دلیل هم که داشته باشه بازم یه بهانه جور می کنه که بمونه.
9: مو هام لَخت و بوره. و هیچوقت تا حالا نتونستم حتی برای یک ساعت هم فر نگهشون دارم! طوری که یه بار خاله ام چهار بار با دستگاه خواست فرشون کنه برام و نشد!:) آرایشگاه هم بیشتر از یک ربع نتونست فر نگهشون داره! باز شد همش!(هنوزم یادم می افته چقد خوشگل بودن تو همون یه ربع بهم می ریزم:/ )
10: رمان می نویسم:)
11: آهنگ بیشتر اسپانیایی گوش می دم ولی آهنگ های شایع و یاس هم دوست دارم. و از بین خواننده های دیگه ی ایرانی رضا بهرام و گروه ایهام... شاعران مورد علاقه ام مولانا، عیرضا آذر، فاضل نظری و هوشنگ ابتهاج.
12: اگه یکی بهم بگه بیست میلیون بهت می دم ولی اون هودی مشکی ات و بهم بده؛ می گم لب تاپ و گوشی ام مجانی مال تو ولی به یه نخ از اون هودی هم چشم داشته باشی واویلا به حالت!:)
13: آدم نسبتا مذهبی ای هستم و ارزش ها و اعتقاداتم برام حرف اول و می زنه. خیلی از علایقم و بخاطر تناقض داشتن با ارزش هام گذاشتم کنار و می دونم پاش بیفته باز هم این کار و می کنم.
14: اگر بابام ده تا پیرهن مردونه بخره، نه تاش مال منه:)
15: هر چیزی که آبی باشه یعنی خوبه!
16: آرزو و هدفم اینه پزشکی دانشگاه بوعلی شهر خودم قبول شم:)
17: حاضرم یه فنجون نسکافه ام و بدم ولی از کل اطلاعات لب تاپم پوشه ی آهنگای خاصم و بهم بدن؛)
18: عاشق بدلیجات و نقره ام اما حساسیت شدید به بدل دارم:/
19: هیچوقت از دروغ و دورویی خیلی اذیت نشدم! چون اعتقاد دارم اگر کسی بهم دروغ می گه یعنی من ازش زیاد سوال پرسیدم! و اگر کسی باهام دو رو بوده یعنی یا من توقع بی جا ازش داشتم یا درست رفتار نکردم که بتونه پیشم راحت باشه...!
20: و به عنوان حقیقت آخر، آدمایی که اطرافم هستن و از اطرافیان نزدیکم محسوب می شن، هیچوقت هیچ محدودیتی برای حرف و رفتار نداشتن. چون ما یا نباید بذاریم کسی به حریم مون وارد شه و صمیمی شیم باهاش و اون و به خودمون عادت بدیم، یا اگر قبول کردیم که عاطفه و همدلی ای (از هر نظر!) پیش بیاد، دیگه حق نداریم براش محدودیت و اما و اگری لحاظ کنیم! چون به وقتش می تونستیم جلوی حضورش به شکل ناپسند ما رو بگیریم...!عجب لیست بلندی!:)
Bio کافی بود؟:)
به رسم تاپیک دعوت می کنم از:
خود Bio عزیز برای لیست دومش ( به تلافی نوشتن این لیست بلند بالا:) )
mahsa ss کسی که من و با آلا آشنا کرد
Sarven که نمی دونم سر می زنه یا نه
و خوب خیلی فرد دیگه ای رو در انجمن نمی شناسم
ببخشید اگر خوب نبود یا زیاد حرف زدم؛)
یا حق! -
Fragile در چالش 20 حقیقت گفته است:
ی سریا رو دوس دارم بشناسم!!
AMH
ققنوس
rose77
m-mp-ss
دانش آموز کنکوریکوتاه مختصر برخلاف خیلیا و خیلیا ت واقعیت زندگی میکنم
و اما مجازی و واقعی وخونه بیرون همینم ک هستم! مث خیلیا دو رو نیسم و ..........علاقه شدیدی ب گند زدن ب حال ادما دارم سرگرمی مهم زندگیمه
-
سلااااااام.
تشکرمندم (اگه اشتباه نکنم)آقا محسن واسه دعوتتون. Bad Fighter
بسم الله الرحمن الرحیم
اینم از دور دوم ۲۰ حقیقت ترکیبی پررو
+به شدت نتیجه گرا هستم و مسیر انجام کار خیلی برام مهم نیست که سخت یا آسون باشه مهم نتیجشه در همین راستا دو تا ضرب المثل مهم دارم که یه جورایی شعارم محسوب میشن :
*جوجه رو آخر پاییز میشمارن
*شاهنامه آخرش خوشه
+اصلا این حرف که میگن با هر کس مثله خودش رفتار کن رو قبول ندارم چون انگار دارم کنترل رفتارمو به طرف مقابل میدم. یه تز رفتاری معین دارم با همه همین مدلی رفتار میکنم.
+ریزه میزه ام.
+مامانم بهم میگه سرندی پیتی.
+دیوونه درس فیزیکم.اونقدری که توی فیزیک به وجود خدا و حکمت و خلقتش پی بردم توی درسای دیگه نبردم.
+دفعه قبل گفتم به عشق اعتقاد ندارم نه این مدلی نیست. یه تعریف خاصی از عشق دارم که شاید از نظر بعضیا قابل درک نباشه.
(حافظ میگه :عشقت رسد به فریاد)
+روی مصرف انرژی مخصوصا آب و برق حساسم.
+جزوه نویسی رو خیلی دوست دارم.
+چپ دستم.
+از شخصیت متولدین مرداد و اسفند خوشم میاد.
+به شدت روی حریم شخصی و خصوصی حساسم و دوست ندارم وارد حریم شخصی کسی بشم.
+اصلااز قضاوت کردن آدما خوشم نمیاد و اعتقاد دارم هر کسی که یه کاری رو که انجام داده به نظر خودش این درست ترین کار توی اون لحضه بوده.
+گوشه ناخن هامو میکنم.(خیلی عادت بدیه ها)
+خیلی زیاد میخندم.
+اکسیر حیاتم چاییه.
+اسمم رو خیلی دوست دارم.
+آیدیم مخفف اسم و فامیلمه.
+خوابم عمیقه به شدت.
+وقتی در جواب حالت خوبه؟ میگم عالیم ینی در نابود ترین شرایط ممکن به سر میبرم.
+خیلی کم پیش میاد که گریه کنم.
+دوست دارم واسه مسافرت برم لبنان رو بگردم.
اصن همه جذابیت این چالش یه طرف دعوت از بچه ها یه طرف
(البته از دفعه قبل که ۴ نفر رو تگ کردم دو نفرشون هنوز نیومدن)
خب نوبتی هم باشه نوبت شماهاست دوستان :
H.R
@دوست-بد
m.hmt
Mohsen Taheri -
Dr.Reyhaneh ممنون از تگتون ولی من دیگه م4زم نمی کشه بجاش یه تگ کردم
-
Bio ممنون از تگتون.
سلام به همگی. امیدوارم خوب باشید.
اصلا انتظار شرکت در این چالش رو نداشتم چون معمولا از موارد غیر درسی دوری میکنم ولی خب حالا که دعوت شدم به قوانین احترام میزارم و تعدادی حقیقت از خودم میگم:
من یکم عجیبم .در مقایسه با هم سنی هامچرا?
1.درون گرام.با همه رابطه نسبتا خوبی دارم اما دوست صمیمی ندارم
2.عاشق کتاب .به خصوص ناول های زبان اصلی .البته من هیچ کاری رو همینطوری انجام نمیدماونم برای تقویت زبانم هست و خب یک تفریحه
3.خیلی رقابت طلب هستم و برای اول بودن همیشه تلاش کردم.
4.حسودم
5.بسیار معتقد به قوانین شهروندی.فقط یکی جلوی من زباله بریزه زمین کارش تمومه
6.کلن خیلی تنبلم و اتاقم رو به هر جایی در دنیا ترجیح میدم. فکر کنم من گلوکز رو فقط برای فکر کردن و حرف زدن مصرف میکنم.راستی خیلی حرف میزنم و رابطم با مامانم **خیلی **خوبه
7.یکی از اخلاق های خوبم اینه که خیلی به مشورت اعتقاد دارم و همیشه سعی کردم بهتر شم.در واقع سعی میکنم اخلاق ها و رفتار های بدم رو کنار بگذارم و در این زمینه موفقم
8.با حیوان ازاری مخالفم ولی خیلی از حیوون ها میترسم .از حشرات که دیگه نگم
9.عاشق زیست و فیزیک هستم و زبان انگلیسی و فرانسوی رو خیلی دوست دارم
10.هر مسابقه ای باشه من شرکت میکنم(البته به جز اشپزی) و جالب اینجاست که در همشون میخوام اول شم
11.معتقدم و عاشق سردار سلیمانی
12.از بحث سیاسی خیلی خوشم میاد
13.همیشه به مهاجرت فکر کردم و دوست دارم هاروارد درس بخونم.
14.شکمو نیستم
15.نویسنده خوبی هستم.البته بقیه میگن
16.یک برادر دارم که واقعا عاشقشمخواهر ندارم و خوشحالم از این قضیه.گفتم که حسودم
17.از تابستون متنفرم.خیلی گرمه و حشرات زیادندیگه نمیدونم چی بگم خلاصه من یکم عجیبم
میدونم خیلی فان نبود اما به بزرگی خودتون ببخشید دیگه من اینم
-
ZDM
سلام . ممنون که منو تگ کردید*بیشتر کارام رو لحظه ی آخر انجام میدم. از جمله خوندن درس
*مهم نیس که چقدر کار دارم سعی میکنم همیشه کاری رو انجام بدم که دوسش دارم
*چند وقته سعی میکنم خیلی به کسی اعتماد نداشته باشم.
*زود باور و ساده بودم
*سعی میکنم همیشه کسی از دست من ناراحت نباشه
*یکم گوشه گیر ام
*خیلی حرف ها رو میخام به خیلی ها بگم . اما با خودم کلی اما و اگر میارم و آخرش . سکوت رو انتخاب میکنم
*از دوره همی های بزرگ خیلی خوشم نمیاد
*حل مسئله رو توی هر درسی دوست دارم
*عاشق خوابیدن در حین حل سوالات
*از نظر اطرافیان شاد به نظر میام
*نمیدونم چرا خیلیا فکر میکنن که من بیشتر از خودشون بهشون کمک کنم
*از اینکه جایی تنها بمونم متنفرم
*روی ساعت قرار ها حساس ام
*از بین همه خصلت های بد ، به شدت از دروغ گویی بدم میاد
*بازی ها رو جدی میگیرم
*از یکی میخام دلیل کاراش رو بپرسم . ولی میگم شاید دلیلی نداشته باشه و ناراحت بشه . ولی دارم میمیرم تا بفهمم دلیلش چیه
*مدت خیلی زیادی اینجا نبودم ولی اوقات خوبی رو داشتم. ولی دیگه شاید خیلی اینجا نباشم
.
خب من نمیدونم چه کسی رو تگ کنم
پس خیلی ببخشید که کسی رو تگ نمیکنم -
اگه دوست داشتید شما هم 20 حقیقت تون رو بنویسید
حبه انگور_ -
اگه دوست داشتید شما هم 20 حقیقت تون رو بنویسید
حبه انگور_ zeinabmaghsoudi
خیلی نمیشناسم کسی رو برای همین به صورت رندوم چند تا انتخاب کردم
و هر کس دیگه ای که دوست داره -
خب ذهنم درگیر بود دوست داشتم اینجا یکم درگیریم کم بشه
اومدم اینجا و گفتم بزار ماعم یچیزایی بگیم:))
اول دعوت میکنم از Dr.Aryan @نمیدونم میاد یا ن حالشو داره یا ن
و خانومِ_دوست_داشتنی بازم نمیدونم میای یا ن نمیدونم هم قبلا جواب دادی یا ن:/حالا
بنام خدا.. کنکوری 1400
خب چندتا از حقیقت هام- یکم از ظاهرم بگم/برام خیلی مهمه ک تایید بشم/توسط دوستام یا اونایی ک نظرشون برام مهمه
2)یکم حس کنجکاویم گل کنه دیگه طرفو ول نمیکنم:/
3)عاشق بستنی
4)عاشق بچه ها تو رنج سنی 0تاحداکثر3 سال(عشقن ) بعدش دیگه مال ننه باباهاشون/دیگه تحمل غیر این رنج سنی رو ندارم:/
5)یچیزی جدید بیابم دیگه تموم/علی الخصوص اهنگ جدید ک تا 1000 بار گوشش میدم و تا400 بار با صدای خودم تو اتاقم کاور میکنم
6)دیگه...عاشق پیانو و گیتارم/بعد کنکور ان شالله - عاشق رانندگی ب سبک پدرمم/دست فرمونش حرف ندارع
خانوادگی چرخیده و یاد گرفته وقرارع بعد کنکور ب من نیز بیاموزد
8)عاشق ماشین های لاکچری ام/ولی فقط عاشقشونم/برای داشتنشون حرص نمیزنم و کلا عادم قانعیم
9)خیلییییییی قانعم و بشدت مراقبم کسی نرنجه ازم
10)ی عادت بد دارم/دارم ترکش میکنم/پسرارو با اسم صدا میزنم
11)عاشق بازیه شجاعت حقیقتم
13)عاشق زبان انگلیسی و ریاضیم
14)سادگی رو دوست دارم
15)قدم بلنده خانوادگی اینجوری هستیم
16)اینقدی اهنگ گوش دادن و کاورش حال میده بهم هیچی نمیده
17)ی کم مغرورم/غرور دارم سر یسری بحث ها و موضوعات(مثلا اینکه دوستم بهم پیام بده یا من اول بدم:///)
18)ازوناییم ک دو مین نشده سین میزنم پیام طرفو و ی ساعت بعد جواب میده بهم:/ ومتنفرم ک میبینن ولی کلاس میزارن ی ساعت بعد جواب میدن:/
19)خل بازیام حرف ندارع/ناراحت باشم گوشه گیر میشم وتنهایی رو میپسندم/ولی درزمانای عادی اسکل بازی در بیار ترین اکیپم
20)تنها باشم تو خونه کمتر درس میخونم ولی دیگه خونه میشع کویت/با خودم حرف میزنم و با ریتمهای خودم جلو ایینه میرقصم/
دیگه نمیدونم ی سری چیزای دیگه هم هست/ک دیگه جا نشد
خلاصه دعوتم رو هم کردم و دیگه میرم سر درسم
التماس دعا برا کنکوریهای1400
- یکم از ظاهرم بگم/برام خیلی مهمه ک تایید بشم/توسط دوستام یا اونایی ک نظرشون برام مهمه
-
ممنون از دوستانی که منو دعوت کردن
1: به زیتون و شکلات اعتیاد دارم (تا جایی که 25 تا از دندونام یا پر شدن یا روکش گذاشته شده )
2: از ادمایی که همیشه دپرسن، همیشه آه و ناله میکنن،خودشونو خیلی رنج دیده،خیلی باتجربه میدونن خوشم نمیاد
3:همیشه تفریح با خانواده رو به تفریح با دوستان ترجیح میدم
4:بعضی اوقات زود از کوره در میرم ولی خیلی راحت هم به کوره برمیگردم
5: به نظم و دقیق بون علاقه خیلی خاصی دارم
6: بد غذام
7:از تماشای کارای هنری خیلی لذت میبرم
8: در زمینه هنر :خوشنویسیو معرق کاری و اوریگامی رو یه چیزایی ازش بلدم
9:در زمنه ورزش :شطرنج، والیبال، فوتسال،پینگ پونگ،دومیدانی فعالیت میکردم یه زمانی
10:موهام فره و اگه بزارم بلند میشه میشه مثل موهای مارسلو (بازیکن رئال)
11:عاشق ماشینم مخصوصا از نوع لوکسش
12:عاشق فیلمای کااگاهی و معمایی مخصوصا با پایان باز هستم
13:دلیل شماره 12 باعث شده ادم بد بینی بشم تو زندگی
14: کتاب رو دوست دارم کلا، مخصوصا اگر در زمینه تاریخ باشه
15:تو زندگیم برای هرچی که میخواستم تا اخرین لحظه جنگیدم و بیشتر اوقاتم به خواسته هام رسیدم
16: تازگیا به این نتیجه رسیدم اگه خدا بخواد میشه اگه نخواد هرکاری کنی نمیشه
17: از خواب زیاد خوشم نمیاد و همیشه سحر خیز بودم
18:تاجایی که تونستم برای زندگیم برنامه داشتم
19: از هیجانِ زیاد،خوشم نمیاد
20:تا جایی که بتونم به دیگران کمک میکنم
دعوت میکنم از: reyhanehbayat
81Sobhan Zahra Zahra 0
nazi.salehi Amin.th
Kosar.k دریا دریایی -
ممنون از دوستانی که منو دعوت کردن(منظورم خودم بود )
- تیرماهیم
2.از آدمایی که خیلی ادعا دارن حتی اگه تو اون کار ماهر باشن خوشم نمیاد.
3.دوست ندارم وقتی کسی کاری بهم میسپره هی تو انجامش دخالت کنه
4.ادم حساسیم و دوست ندارم بهم بی توجهی بشه
5.دلیل 4 باعث شده تصمیم بر عدم ازدواج بگیرم چون زنم باید خیلی لوسم کنه که هیچ زنی این کار رو انجام نمیده
6.به شدت علاقه مند ماشین هستم
7.دوست ندارم دستم جلوی کسی دراز باشه حتی پدر و مادرم
8.ادم مغروریم البته کمی
9.اگه مغازه داشته باشم دوست دارم مغازه لوازم التحریر یا کتاب یا اسباب بازی باشه
10.با این سن و سالم(19 سالمه)هنوزم بعضی وقتا جلوی مغازه اسباب بازی فروشی پام شل میشه
11.از کتاب های زندگینامه ای خوشم میاد - ازفیلمایی که توش دیالوگای عمیق و تفکر برانگیز داره خوشم میاد
13.البته همونطور که گفتم قید ازدواج رو زدم(البته فعلا )ولی دوست دارم بچم دختر باشه
14.خیلی از کارهایی که هیجانی و ادرنالینت رو ترشح میکنه خوشم نمیاد
15.دیر یخم با ادما وا میشه ولی اگر وا بشه .....
16.دلیل 15 باعث شده فکر کنم مثل کنه میمونم البته دارم روش کار میکنم
17.یکم هم ترسو ام
و در پایان دعوت میکنم از
sandiiii
nafas.m
Abnormal
Sharllot
sheyda.fkh
- تیرماهیم