هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام بر همگی
-
MohammadH بیچاره
-
این پست پاک شده!
-
مبیناااااا
چاره که دارم قبولی در کنکور،
که اگه نشد پلن B همیشه هست
که شامل 4 گزینست برای من:
1-بعد از سربازی بشینم تو خونه بخورم و بخوابم تا بابام خرجمو بده که این نمیشه در طولانی مدت
2-برم دانشگاه آزاد یه مدرکی بگیرم و در امید گرفتن شغل دولتی باشم که اینم خیلی نمیشه بهش دل بست
3-برم حق العمل کار بشم که درامدش خوبه اما مشکلات خودش رو هم داره
4- چهار هم خصوصیه نمیشه گفت. -
-
-
-
MohammadH در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مبیناااااا
1-بعد از سربازی بشینم تو خونه بخورم و بخوابم تا بابام خرجمو بده که این نمیشه در طولانی مدت
2-برم دانشگاه آزاد یه مدرکی بگیرم و در امید گرفتن شغل دولتی باشم که اینم خیلی نمیشه بهش دل بست
4- چهار هم خصوصیه نمیشه گفت.فقط مورد 4 شما رو یه پسر میفهمه
-
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
MohammadH در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مبیناااااا
4- چهار هم خصوصیه نمیشه گفت.فقط مورد 4 شما رو یه پسر میفهمه
دقیقا
-
%(#ff0000)[#] فقط و فقط " خودت " باعثِ حال خوب و بد خودتی کسی نمی تونه بهت آسیبی بزنه مگر اینکه خودت اجازه شو صادر کرده باشی ! فقط خودت می تونی به خودت انرژی بدی،خودتو دوست داشته باشی و به خودت عشق بدی منتظر دریافت هیچ چیزی از هیچ کسی نباش،خودت برا خودت کادو بخر، چای بریز، عشق بورز خودت به خودت بگو دوسِت دارم،انرژی کیهانیُ جذب کن و بکش در خودت تو شاهکارِ خلقتی دست کم نگیر خودت ُ ^^ -
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
%(#ff0000)[#] فقط و فقط " خودت " باعثِ حال خوب و بد خودتی کسی نمی تونه بهت آسیبی بزنه مگر اینکه خودت اجازه شو صادر کرده باشی ! فقط خودت می تونی به خودت انرژی بدی،خودتو دوست داشته باشی و به خودت عشق بدی منتظر دریافت هیچ چیزی از هیچ کسی نباش،خودت برا خودت کادو بخر، چای بریز، عشق بورز خودت به خودت بگو دوسِت دارم،انرژی کیهانیُ جذب کن و بکش در خودت تو شاهکارِ خلقتی دست کم نگیر خودت ُ ^^در زندگی اختیار بادها دست ما نیست ، ولی اختیار بادبانها دست ماست .
-
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هوای اینجا باروووووووووووووووووووووووووووووووووونیه
قط هم نمیشه
-
-
black_tear در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
سلام دوستان من یه کتاب کمک درسی حسابان گرفتم و یه دیفرانسیل, تو هر دو هم حد هست هم مشتق اگه فقط مال دیفرانسیل رو بخونم کافیه؟ در رابطه با فیلما چطور؟ میشه فیلمای حد ومشتق حسابان رو نگاه نکنم و فقط ماله دیفرانسیل روببینم؟
-
-
-
-
اینکه چیزی و نداشته باشی زیادم مهم نیست ولی اگه داشته باشی و از دستش بدی واقعا میتونه نابودت کنه
ماه من
100490/198006