هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@shiva-tr
به هدفتون فکر کردین؟
به روزی که نتیجه خوبتون میاد؟
به اینکه درس خوندن یکی از نعمت های خداستکه الان شامل حال ماشده؟ولی گاها قدرشو نمی دونیم؟
علاقه هاتون رو ،آرزوهاتون رو مرور کنین؛
برنامه تون رو تغییر بدین؛
به کسایی که دوستون دارن و منتظر موفقیتتون هستن فکر کنین؛mahoor
بخدا همه اینارو میدونم
ولی میدونی میترسم نشه دیگه
میترسم دیر باشه..من باید امسال هرجوری شده قبول شم قول دادم به خانوادم
اما همش میگم دیگه دیره...صفر نیستما خیلی چیزا رو خوندم ولی پراکنده باید مرور شن انگار هیچییی یادم نیس .. فیزیک و عمومیاهم که داغوون -
امسال هم دارد نفس های آخرش را میزند...
بعضی هایمان پارسال همین روزها جزو خوشبخت ترین آدمها بودهایم و حالا ...
و برعکس
بعضی هایمان اسفند سال قبل، شاید در رویاهایمان هم تصور این همه احساس خوبی که حالا داریم را نمی کردیم ...
و رسم زندگی همین است ...
یک نمودار سینوسی از احساس خوشبختی در ما آدمها ...
گاهی دلم برای خودم و تمام موجوداتی که اسمشان را آدم میگذارند میسوزد
فکرش را بکن
ندانی که سال دیگرت چه خواهد شد
آن وقت برایش غصه بخوری
حرص بزنی
خنده دار است ...
چه بسا سال دیگر این موقع سالی که گذشته را بهترین سال زندگیمان بدانیم ...
چه کسی میداند
شاید امسال سال آلایی ها باشد -
-
mahoor
بخدا همه اینارو میدونم
اما همش میگم دیگه دیره...صفر نیستما خیلی چیزا رو خوندم ولی پراکنده باید مرور شن انگار هیچییی یادم نیس .. فیزیک و عمومیاهم که داغوون@shiva-tr
ترسیدن رو کنار بذار...همه تفکرات منفی رو کنترل کن...
بالاخره اگه تلاش کنی نگرانی هیچ معنی خاصی نداره؛
این یکی از مهمترین تجربیات منه:هیچ کس بهتر از خودت نمی تونه بهت کمک کنه؛
اولا نیمه پر لیوانو ببینین؛شما چه تواناییهایی دارین؟اول اونا رو برای خودتون بیان کنین؛
بعدشم مثلا
عمومیا که خیلیاااا که عالی هم جواب دادن از الانا شروع کردن به خوندنش؛بایه برنامه معقول و تلاش مداوم عالی میشین.
فیزیک رو هم همین طور؛نمی خواد که ۱۰۰%جواب بدین!
بهترین خودتون بشین -
@shiva-tr
ترسیدن رو کنار بذار...همه تفکرات منفی رو کنترل کن...
بالاخره اگه تلاش کنی نگرانی هیچ معنی خاصی نداره؛
این یکی از مهمترین تجربیات منه:هیچ کس بهتر از خودت نمی تونه بهت کمک کنه؛
اولا نیمه پر لیوانو ببینین؛شما چه تواناییهایی دارین؟اول اونا رو برای خودتون بیان کنین؛
بعدشم مثلا
عمومیا که خیلیاااا که عالی هم جواب دادن از الانا شروع کردن به خوندنش؛بایه برنامه معقول و تلاش مداوم عالی میشین.
فیزیک رو هم همین طور؛نمی خواد که ۱۰۰%جواب بدین!
بهترین خودتون بشین -
mahoor
بخدا همه اینارو میدونم
اما همش میگم دیگه دیره...صفر نیستما خیلی چیزا رو خوندم ولی پراکنده باید مرور شن انگار هیچییی یادم نیس .. فیزیک و عمومیاهم که داغوون@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میترسم دیر باشه..من باید امسال هرجوری شده قبول شم قول دادم به خانوادمشما فکرکنید خدایی نکرده موفقم نشدید (منظورم اینه به نتیجه مطلوب نرسیدید)، باز بهتر از وضع فعلی هست
باز فردا روز اعلام نتایج خودتون عذاب وجدان نمیگیرید. میگید با دل و جون و درست خوندم ولی خب قسمت نبود حتما.
هرچی باشه از هیچی بهتره
در ضمن پیشنهاد میدم فایل امضا منو (انگیزشی) گوش بدید -
@shiva-tr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میترسم دیر باشه..من باید امسال هرجوری شده قبول شم قول دادم به خانوادمشما فکرکنید خدایی نکرده موفقم نشدید (منظورم اینه به نتیجه مطلوب نرسیدید)، باز بهتر از وضع فعلی هست
باز فردا روز اعلام نتایج خودتون عذاب وجدان نمیگیرید. میگید با دل و جون و درست خوندم ولی خب قسمت نبود حتما.
هرچی باشه از هیچی بهتره
در ضمن پیشنهاد میدم فایل امضا منو (انگیزشی) گوش بدیدmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
در ضمن پیشنهاد میدم فایل امضا منو (انگیزشی) گوش بدید
عالیــــــــــه
-
mahoor
بله حق با شماست..
امیدوارم بتونم این سه ماهو مستمر تلاش کنم متاسفانه ارادم خیلی ضعیفه..اما باید این سه ماه همه ی توانمو بذارم
خیلیییی ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی
امیدوارم موفق باشی -
هرچی باشه از هیچی بهتره
در ضمن پیشنهاد میدم فایل امضا منو (انگیزشی) گوش بدیدmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هرچی باشه از هیچی بهتره
در ضمن پیشنهاد میدم فایل امضا منو (انگیزشی) گوش بدیدباور کنید حتی فکر کردن به این چیزی که میگید برام مثل کابوسه..من تنها راهی ک امسال دارم موفق شدنه .. اگه نشد که باید بمیرم دیگه
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هرچی باشه از هیچی بهتره
در ضمن پیشنهاد میدم فایل امضا منو (انگیزشی) گوش بدیدباور کنید حتی فکر کردن به این چیزی که میگید برام مثل کابوسه..من تنها راهی ک امسال دارم موفق شدنه .. اگه نشد که باید بمیرم دیگه
@shiva-tr این بدترین حالتیه که من گفتم. مطمئنا همچنین چیزی نمیشه.