هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
فرشته هم چیز خیلی خاصی نیستا آخه فرشته ها پای آدما سجده میکنم
گفتم درجریان باشیوقتی منفرشته باشم اونم خاص میشه گفتم در جریان باشی
@zahra-m1999
حاج خانم مگه دست خودته
والا
قانونه عزیزم قااانون
خدا خودش گفته
گفتم درجریان باشی -
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگم پایه رتبه زیر صد هستید !؟؟
این فیزیک چی بگم اخهههههههه... باور میکنین تا الان پایه فیزیک هیچی نخوندم؟؟ دبیر تا الان فقط پیش درس داده ... ینی 31 فروردین فیزیک من....
پیش دو ، نوسان موج ، دو فصل اخر سوم ودوم رو بیشتر بخونید
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگم پایه رتبه زیر صد هستید !؟؟
این فیزیک چی بگم اخهههههههه... باور میکنین تا الان پایه فیزیک هیچی نخوندم؟؟ دبیر تا الان فقط پیش درس داده ... ینی 31 فروردین فیزیک من....
پیش دو ، نوسان موج ، دو فصل اخر سوم ودوم رو بیشتر بخونید
خوندیم و تست زدیم مرور میخواد اصلا مرور نداریم کههههه تو کنکور فقط از فیزیک میترسم
-
alisoltany
80
حتی 79 هم قبول نیست متاسفانه
تنبیه اش سخته هم روحی هم جسمی@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
80
حتی 79 هم قبول نیست متاسفانه
تنبیه اش سخته هم روحی هم جسمی؟؟؟
-
alisoltany مثلا ۷۰و۸۰؟؟؟
@zahra-m1999
@romisa1234
این ازمون چون حجمش زیادتره راحت میشه درصد بالاتر رسید(مثلا اگ یکبار کتابو خوب خونده باشین با یکبار تستهای الگو توی این ازمون ب نزدیک 90 هم میرسونه)
اما ازمون های مبحثی مثلا ده صفحه زیست،باید کتاب رو ادم خورده باشه چون مجبورن از اون سوالاتی دربیارن ک حالات عادی کسی ندیده تا غربال کنن ولی الان این طوری نیست -
@zahra-m1999
@romisa1234
این ازمون چون حجمش زیادتره راحت میشه درصد بالاتر رسید(مثلا اگ یکبار کتابو خوب خونده باشین با یکبار تستهای الگو توی این ازمون ب نزدیک 90 هم میرسونه)
اما ازمون های مبحثی مثلا ده صفحه زیست،باید کتاب رو ادم خورده باشه چون مجبورن از اون سوالاتی دربیارن ک حالات عادی کسی ندیده تا غربال کنن ولی الان این طوری نیستalisoltany
چرا منو تگ نکردین
قهرکنم من؟
-
@zahra-m1999
@romisa1234
اما ازمون های مبحثی مثلا ده صفحه زیست،باید کتاب رو ادم خورده باشه چون مجبورن از اون سوالاتی دربیارن ک حالات عادی کسی ندیده تا غربال کنن ولی الان این طوری نیستalisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
@romisa1234
اما ازمون های مبحثی مثلا ده صفحه زیست،باید کتاب رو ادم خورده باشه چون مجبورن از اون سوالاتی دربیارن ک حالات عادی کسی ندیده تا غربال کنن ولی الان این طوری نیستفقط کتاب +ازمون ها قبلی +سراسری+منتخب ای کیو چند درصد میده ؟؟؟
-
alisoltany
چرا منو تگ نکردین
قهرکنم من؟
@dr-yassi
اخه اینا سوال پرسیدن : (
شما ک چیزی نپرسیدید : ( -
alisoltany
چرا منو تگ نکردین
قهرکنم من؟
-
سجاد96
خداروشکر پس تنها نیستم
البته آینه و گرمارو خوندممتاسفم تنهایی .... چون من اصلا هیچی رو نخوندم حتی گرما و اینه
سجاد96
جمله مشهور زرنگا ماهیچی نخوندیم
-
تابستون بعده کنکور برنامه ای دارین ؟؟ تفریح؟ سفر ؟؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سجاد96
جمله مشهور زرنگا ماهیچی نخوندیم
-
@zahra-m1999
زهرا به عمت حساسی؟؟؟
-
تابستون بعده کنکور برنامه ای دارین ؟؟ تفریح؟ سفر ؟؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@zahra-m1999
زهرا به عمت حساسی؟؟؟
@zahra-m1999
زهرا به عمت حساسی؟؟؟
نه
به جز یکی که رحمت خدا رفته
-
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سجاد96
اینقد برنامه دارم که تووش گم میشممن فقط یه سفر رو هستم احتمالا به همین اذربایجان یا ترکیه
میدونین ... یه خورده ادم بدون برنامه بشه خوبه. دغدغه استرس کمتر میشه. اوایل میگفتم برنامه رو پر میکنم با نمیدونم کلاس زبان و شنا و ایناو.... ولی ادم یخورده ذهنش خلوت بشه کافیه