هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط areza انجام شده
. زبان انگلیسی :: مجهولِ گذشته ساده was و were میگیره و معلومِ گذشته ساده ed میگیره؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه این سایت ک برافیلما کد ملی مخاد ...خب من حوصله نداشتم...اسمم رو چرت وپرت نوشتم وتونستم فیلمرو دان کنم...مشگلی پیش نیاد
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.من تا الان انگلیسی نخوندم و میخوام یه درصد کمم که شده بگیرم ازش چیکار کنم چیرو بخونم؟فیلم انگلیسی؟جزوه؟کتاب؟
-
بچه این سایت ک برافیلما کد ملی مخاد ...خب من حوصله نداشتم...اسمم رو چرت وپرت نوشتم وتونستم فیلمرو دان کنم...مشگلی پیش نیاد
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهunuccustoლed نه بابا مگه می خواد چی بشه
-
سلام.من تا الان انگلیسی نخوندم و میخوام یه درصد کمم که شده بگیرم ازش چیکار کنم چیرو بخونم؟فیلم انگلیسی؟جزوه؟کتاب؟
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kiya_ki-ka در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
برااین مدت کم چارت شبی یه کلوز یه ریدینگ کار کردنه.....لغات رو هم درس ب درس برو جلو...نرم افزار تیک8رو دان کن ازون بخون لغتارو منتها چون وقت کمه روزی چن صفحه کار کن نه ب ترتیب نرم افزار....اپ رو هم متونید از ینجا پیدا کنید
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو جمله هر وقت was(گذشته ساده) دیدیم باید گذشته کامل(had+p.p) رو بیاریم؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kiya_ki-ka برای گرامر جمع بندی استاد فراهانی در 4جلسه رو ببین. کافیه .. اگه ی جاها یکم دیدی سخته یا ... از کلاس کنکور استاد عزتی 94_95 ببین. لغات رو هم حفظ کن.
-
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یعنی چی؟
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط marzi.m انجام شده
#سرگیجججهههه
از گوشام آتیش میزنه بیروون -
@kiya_ki-ka در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
برااین مدت کم چارت شبی یه کلوز یه ریدینگ کار کردنه.....لغات رو هم درس ب درس برو جلو...نرم افزار تیک8رو دان کن ازون بخون لغتارو منتها چون وقت کمه روزی چن صفحه کار کن نه ب ترتیب نرم افزار....اپ رو هم متونید از ینجا پیدا کنید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شدهunuccustoლed
خیلی خوبه ....
برا لغات ادبیات نرم افزاری وجود داره؟ -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچکی نیست انگار
خدافظ -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#سرگیجججهههه
از گوشام آتیش میزنه بیروونمیمونه تبلیغات تلگرام
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marzi-m چراااااااا؟؟فشارت میزونه؟
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آی خدااااا
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواهشا بجوابید
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه .....افعال توبی 5تاس am,is,are,was,were
-
نه .....افعال توبی 5تاس am,is,are,was,were
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهunuccustoლed نه دیگه be هم جزوشونه
درسته