هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟! -
-
دوتا خبر
یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شد
و دیگری اینکه فوتسال بانوان قهرمان آسیا شد
خیلی ربطی به هم نداشت ولی واسه اولی باید بگم بدبخت شدیم رفت@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوتا خبر
یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شدقبلا هم ارتباط خاصی نداشتیم...
-
دوتا خبر
یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شد
و دیگری اینکه فوتسال بانوان قهرمان آسیا شد
خیلی ربطی به هم نداشت ولی واسه اولی باید بگم بدبخت شدیم رفت@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی واسه اولی باید بگم بدبخت شدیم رفت
مگ تاحالا خوشبخت بودیم؟
-
-
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!باشه
-
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!حوصله میخواد خدایی :|
-
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوتا خبر
یکی اینکه تمام ارتباطات بانک مرکزی با سایر بانک های دنیا قطع شدقبلا هم ارتباط خاصی نداشتیم...
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوتا خبر
-
-
ولی واسه اولی باید بگم بدبخت شدیم رفت
مگ تاحالا خوشبخت بودیم؟
alisoltany نه والله ولی حداقل آنچنان جنگ اقتصادی نبود
-
دوتا خبر
mohammadhassan چی بگم والله
-
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!خداییش هممون میدونیم چی به چیه بنظرم یه چنتا تست کلی میتونه بهتر باشه
-
unuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!حوصله میخواد خدایی :|
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
ok,,موفق باشید ...
-
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!امریست نیکو و پسندیده اما متاسفانه من تا لحظاتی دیگر مودمم جمع میشه:/^
-
-
همشسومدیریت داخله
اباز ابتکان نمیخوره -
گم شدم
-
معصومه میخوام یه اعترافی کنم
-
معصومه میخوام یه اعترافی کنم
-
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
دوستان یه تاپیک جانوری بزنیم تا یک امشب جانوری رو جمع کنیم....موافقید ؟!مثلا گروه گروه کنیم...پستاندارن وبی مهره وعنکبوتیان و ماهی ملخ واینا دیگه....بزنم بیاید ؟!امریست نیکو و پسندیده اما متاسفانه من تا لحظاتی دیگر مودمم جمع میشه:/^
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr-Bernosi
alisoltany
@Soheil95s95
منم گوشیمو تحویل عمم میدم منتها فردا صب ک میاد پیشم...پس تاامشب وقت دارم..