هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
دیشب یا پریشب یکی از دوستان ساعت ساخته بودن ک خیلی خوب بود..من منظورم اینکه بشتر با این چیزا سرکار داشته باشیم..مثلا ایشون ک ساعت ساخته بودن ما هم میتونستیم ی پیشنهاد یا ایده جدیدی بدیم..یا ما هم فک کنیم ما چی میتونیم بسازیم!!اونی ک ساخت خودم بودم
۱۸تا اختراع ثبت نشده ی دیگ هم دارم،اقرار میکنم ک روزی ک حدومرز های اسلام رو رعایت کردم موفق شدم....چت های دوسال پیش من با اکانت دیگه ام هست ک اسمون و زمینه با این.ارامش هدیه ی رعایت بندگیه نه ازادگی غیرخداایی ک باعث پیشرفتهalisoltany
اخویی من بهت گفتم حد مرز رعایت نکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
najafiali78
ببینید من نمیگم احکام حجاب اینارو بزاریم زیر پامون...منظور من این نیست ....من نه بسیجی ام نه روحانی واضح بگم خودم قاب قمارخونم
ولی به خدا حجاب یه زینته
مراقبش باشین
من همون تفکر عوام پسند ساده لوحانه رو دوس دارم
دختر پسر قبل ازدواج نباید ارتباط داشته باشن به هیچ وجه -
برید درس. بخونید بابا وقت نبوده .....به حجاب فک نکنید ......کنکورررذذذذر
-
fatemeh110
من حرفی از اب اتش نزدم..اوک حرف شما...منظورمو نگرفتی..من بهت گفتم حجاب ت رو بزارکنار؟؟گفتم با پسرا خیلی ریلکس باش؟؟بالا دقت کنی گفتم ک حد مرز هارو رعایت کنیمshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh110
من حرفی از اب اتش نزدم..اوک حرف شما...منظورمو نگرفتی..من بهت گفتم حجاب ت رو بزارکنار؟؟گفتم با پسرا خیلی ریلکس باش؟؟بالا دقت کنی گفتم ک حد مرز هارو رعایت کنیمحدو مرزو میشه برامون مشخص کنی؟ببینیم چیه؟/
-
najafiali78
ببینید من نمیگم احکام حجاب اینارو بزاریم زیر پامون...منظور من این نیست ....من نه بسیجی ام نه روحانی واضح بگم خودم قاب قمارخونم
ولی به خدا حجاب یه زینته
مراقبش باشین
من همون تفکر عوام پسند ساده لوحانه رو دوس دارم
دختر پسر قبل ازدواج نباید ارتباط داشته باشن به هیچ وجهnajafiali78
من بهتون گفتم بشینین با دخترا ریلکس و ازاد چت کنین؟؟!!!!گفتم حجاب بزارین کنار؟؟!!!!عجب حرف هایی از خودتون درمیارین -
alisoltany
اخویی من بهت گفتم حد مرز رعایت نکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
اخویی من بهت گفتم حد مرز رعایت نکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه،منم میگم اینا اگ حذف شن و نباشن به مرور فراموش میشن احکام اونوقت میشه همین حذف
-
fatemeh110
من نگفتم حجاب مانع پیشرفت میشه!!!لطفا بیشتر فکر کنید رو حرفی ک میگمچی میگی ؟؟؟؟؟؟دختر و پسر مثل اب اتیشت بینشون حایل باشه هر دو گرم میشن و زندگی خوبه غیر ابن اب اتیشو خاموش میکنه درضمن پیشرفت و تکنولوژی باغث ارامش نمیشه
fatemeh110 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh110
من نگفتم حجاب مانع پیشرفت میشه!!!لطفا بیشتر فکر کنید رو حرفی ک میگمچی میگی ؟؟؟؟؟؟دختر و پسر مثل اب اتیشت بینشون حایل باشه هر دو گرم میشن و زندگی خوبه غیر ابن اب اتیشو خاموش میکنه درضمن پیشرفت و تکنولوژی باغث ارامش نمیشه
شدیدا موافقم
ارامشو خدا میده
نه ساخته دست بنده خدا -
alisoltany
اخویی من بهت گفتم حد مرز رعایت نکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه،منم میگم اینا اگ حذف شن و نباشن به مرور فراموش میشن احکام اونوقت میشه همین حذف
اهان ببین من نمیگم ک حذف بشن و احکام خیلی هم خوبه!
ولی نه اینکه همه جا گووش زد بشه -
najafiali78
من بهتون گفتم بشینین با دخترا ریلکس و ازاد چت کنین؟؟!!!!گفتم حجاب بزارین کنار؟؟!!!!عجب حرف هایی از خودتون درمیارینshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
najafiali78
من بهتون گفتم بشینین با دخترا ریلکس و ازاد چت کنین؟؟!!!!گفتم حجاب بزارین کنار؟؟!!!!عجب حرف هایی از خودتون درمیارینحدو مرز شما چیه؟
-
ولی نه اینکه همه جا گووش زد بشهshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی نه اینکه همه جا گووش زد بشهگوشزد لازم نیس اگه هرکی حد خودشو بدونه
-
ولی نه اینکه همه جا گووش زد بشهگوشزد لازم نیس اگه هرکی حد خودشو بدونه
@dr-bernosi
خب چرا الان تاپیک زدن؟ -
دوستای گل جدی میگم وقتتون اینجور حیف میل نکنید الان باید استراحت کنید حداقل از خوابتون برا انجمن نگذریدد ...خواب وقتی میگذرین بزارین برادرس ...پنجاه روز مانده ...فردا یه عمر پیشیمونی ها
-
ولی نه اینکه همه جا گووش زد بشهshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی نه اینکه همه جا گووش زد بشهخب وقتی هم شما قبولش دارید هم ما چه اشکالی داره : )
-
@dr-bernosi
خب چرا الان تاپیک زدن؟هرکی میتونه تو انجمن هر کاری در حد چارچوب انجمن انجام بده
-
najafiali78
من بهتون گفتم بشینین با دخترا ریلکس و ازاد چت کنین؟؟!!!!گفتم حجاب بزارین کنار؟؟!!!!عجب حرف هایی از خودتون درمیارینحدو مرز شما چیه؟
fatemeh110
متانت رو رعایت کنیم.وقتی حرف میزنیم بدونیم طرف مقابل جنس مخالف هستن..ادب احترام رو رعایت کنیم..حس کنیم ک خدا بالای سرمون هست -
fatemeh110
متانت رو رعایت کنیم.وقتی حرف میزنیم بدونیم طرف مقابل جنس مخالف هستن..ادب احترام رو رعایت کنیم..حس کنیم ک خدا بالای سرمون هستshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh110
متانت رو رعایت کنیم.وقتی حرف میزنیم بدونیم طرف مقابل جنس مخالف هستن..ادب احترام رو رعایت کنیم..حس کنیم ک خدا بالای سرمون هستابن شد احکام
-
دوستای گل جدی میگم وقتتون اینجور حیف میل نکنید الان باید استراحت کنید حداقل از خوابتون برا انجمن نگذریدد ...خواب وقتی میگذرین بزارین برادرس ...پنجاه روز مانده ...فردا یه عمر پیشیمونی ها
@خاص-فقط-خداست در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#حرف حق
-
fatemeh110
متانت رو رعایت کنیم.وقتی حرف میزنیم بدونیم طرف مقابل جنس مخالف هستن..ادب احترام رو رعایت کنیم..حس کنیم ک خدا بالای سرمون هستابن شد احکام
fatemeh110
خب منم احکام قبول دارم..من نگفتم ک احکام قبول ندارم!!!شما فک کردین ک من قبول ندارم -
najafiali78
fatemeh110 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
najafiali78
حتما حد مرز اینه که دختر و پسر فقط راجب علم وتکنولوژی صحبت کنن و هردو مطمئنن که اون یکی فکر پلیدی نمی کنه !!!
پیغمبر اینقدر به خودش مطمئن نبود