هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام .کسی هست که راهنماییم کنه ؟؟؟؟ ؟ @دانش-آموزان-آلاء @همیار
-
جا داره بگماین پست پاک شده! -
Omid Asia من هرچی خوندم انگاری فراموش کردم وازشنبه باید ازمونا سه روز یکبار رو شروع کنم.نمیدونم چیکار کنم .
-
Omid Asia من هرچی خوندم انگاری فراموش کردم وازشنبه باید ازمونا سه روز یکبار رو شروع کنم.نمیدونم چیکار کنم .
Zahra 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فک میکنید ک فراموش کردین اما اینطور نیست !
-
فک میکنید ک فراموش کردین اما اینطور نیست !
-
Omid Asia تست میزنم ولی وقت کمه اگه ازمونا س روز یکبارو شروع کنم بهتره وتحلیل کنم یا هر روز تست بزنم ؟؟؟؟؟
-
@phenomenon به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟
ازمون های سه روز یکبار رو بسیار جدی بگیرین...ک مشابهش سوال هاشو تو کنکورتون قطعا خواهید دید...
-
ازمون های سه روز یکبار رو بسیار جدی بگیرین...ک مشابهش سوال هاشو تو کنکورتون قطعا خواهید دید...
-
@phenomenon در مورد زیست هم این شباهت هس ؟؟
برا زیستو نمیدونم...ولی من ک خودم ریاضی بودم و سرجلسه چن تا تست عینن تکرار شده بودن...
-
Omid Asia واسه فیزیک کامل خوندم اما فکر میکنم تسلطم کافی نیست وزمان برای تسلط کمه .چیکار کنم ؟؟؟
-
-
@phenomenon واسه ازمونا 3روز یکبار حساب کردم هفتهای 3تا باید بدم از91تا96داخل خارجو بزنم .ازمونا جمعه گزینه دو رو چیکار کنم ؟؟؟
@phenomenon واسه ازمونا 3روز یکبار حساب کردم هفتهای 3تا باید بدم از91تا96داخل خارجو بزنم .ازونا جمعه گزینه دو رو چیکار کنم ؟؟؟
جمعه گزینه دو مگه چ مشکلی داره |: ؟
خب اونم شرکت کنین -
@phenomenon واسه ازمونا 3روز یکبار حساب کردم هفتهای 3تا باید بدم از91تا96داخل خارجو بزنم .ازونا جمعه گزینه دو رو چیکار کنم ؟؟؟
جمعه گزینه دو مگه چ مشکلی داره |: ؟
خب اونم شرکت کنین -
@phenomenon گفتم شاید وقت نشه به ازمونا گزینه دو برسن وتحلیل کنم .سوالا کنکور مهمتره
خب اره مهمتره سوالای کنکور ولی من خودم بودم گزینه دو رو هم میرفتم