هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ پسر تو کجاااااااااااااااایی ؟ 😍😅
-
خاتون خاتووووون 😑😑
-
خب دوستای گلم به خدا میسپارمتون ایشالههه بهترینا موفق باشید خدانگهدار
-
عجب.... گوشی پدرم زنگ میزده مادرم گوشی رو داد به پدرم و گوشی دست پدرم بود بعد میگه گوشی کجاست :face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes: :thinking_face: :thinking_face: :confused_face: داشتیم پدر؟ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
659869 خدایش من بچه خیلی دوس دارم ولی ماشالله بچه های ما اینقد زیادن وقتی میان خونه ی ما زلزله میشه
اتفاقا امروز ی پسر مگولیه دیگم ب جمعمون پیوست😍😍😍@mahana در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869 خدایش من بچه خیلی دوس دارم ولی ماشالله بچه های ما اینقد زیادن وقتی میان خونه ی ما زلزله میشه
اتفاقا امروز ی پسر مگولیه دیگم ب جمعمون پیوست😍😍😍:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
این یکی جیگره منه .... رفته یه چی میگن بهش ... یادم رفت اسمش ... :expressionless_face: عوارضه کنکوره... از اون ظرف هایی که تو بیمارستان غذا میارن :face_with_tears_of_joy: از اونا اورده میگو عمووووووووو بخول ببین چطوله :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: منم میگم بچه خوب نیست :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمکش زیادع :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میره بیرون دوباره میاد میگه عموووووو چطوله؟ منم میگم همممممم :face_with_rolling_eyes: :thinking_face: بی نمکه ... خلاصه اینطوری بچه رو سرکار میذارم بلکه بره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: برمیگرده با یه حالت طلبکارانه میگه عموووووووووووو این شوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی شوره؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mahana در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میشه یکی ج سوال منو بده :(
من الان تو هنگم هستم اگه علمی نباشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دست و پا داره میلرزه
-
ن پست زدم دیه
چطوری میشه تو پستا عکس بزارم.؟؟
ههههه
اپلود؟ یا لینک عکس؟
-
ن پست زدم دیه
چطوری میشه تو پستا عکس بزارم.؟؟
ههههه
اپلود؟ یا لینک عکس؟