هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
چشم میگم
والا من تازه شروع کردم 6 یا 7 ساعت
این جا وقتمو خیلی میگیره...نمیدونم چه کنم...از یه طرفی هم طفریح ندارم باعث میشه کم کیفیت بخونم -
@njzamin
من یه بار پیشنهاد دادم که مثلا بگن هرفردی نیم ساعت میتونه بیاد بعد اکانتش واسش بسته شه تا روز بعد اینجوری وقتمون تلف نمیشه
منم خیلی وقتم تلف میشه اینجا دقیقا موافقم.
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه -
@njzamin
من یه بار پیشنهاد دادم که مثلا بگن هرفردی نیم ساعت میتونه بیاد بعد اکانتش واسش بسته شه تا روز بعد اینجوری وقتمون تلف نمیشه
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه:| خب تقصیر خودتونه خدایی دیگه! الان من هروز یه چنتا تست میذارم! میتونین اونارو بیاین تحلیل کنین! هم یه چیزی یاد میگیرین هم فروم اومدین! نمیدونم چیه تو دلی همه میان اینور!
-
منم اکثرا شبا میام انجمن
ولی کلا جمعه بعداز ظهرو واسه تفریح و استراحت درس انچنانی نمیخونم
شمام مراقب باش زیاد به اینجا وابسته نشی چون خیییییییلی وقت گیره -
@اسمان-ابی
اره دقیقا -
@njzamin
منم خیلی وقتم تلف میشه اینجا دقیقا موافقم
من شاید یه برنامه بزارم برای خودم که مثلا هر روز 11ونیم تا 12 فقط بیام در مورد یه موضوع مشخص صحبت کنیم...دیگه نیام اگه خواستم بعد از نیم ساعت نامردی کنم دیگه بقیه بهم بگن که برو....ولی نمیدونم .....اصلا قدر خودمو نمیدونم ....شاید اصلا دیگه این جا نیام.....نمیدونم شاید یه برنامه ریزی کردم که هر روز یه نیم ساعت فقط بیامم
-
@dr-bernosi
نمیدونم یجوری ادم خالی میشه -
@اسمان-ابی نههه پیشم . وقت زیاد بخاطر اینه که به جای اینکه بخونم همش فکر و خیال و غم و غصه
وگرنه خیلی عقبم تازه شرو کردم کلی هم مشکل دارم -
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan به نظرتون ریاضیو خیلی سبز بخونم خوبه ؟ کافیه؟درصد پارسالم بودچهلو خورده ای بودش
میخوام بالای 70 برسونمشما ک پارسال 40 زدید قطعا ریاضیتون در سطح خوبیه !اگه بتونید از کتاب آیکیو استقاده کنید احتمال درصد بالای 70 براتون خیلی زیاد میشه ! ولی در مورد کتاب خیلی سبز ک بشه باهاش بالای 70 زد یا نه من نظری نمیدم ! چون قطعا کسی بوده ک با اون کتاب این درصد رو زده ولیییی تستای آیکیو بالاتر از سطح کنکوره !وقتی شما قوی تر از کنکور کار کنید مطمئنن احتمال موفقیتتون بالاتره
:|
رتبه برتراشم میگن آی کیو خوب نیست:/
همون خیلی سبز عالیه و برای درصد بالا کافی:) -
@dr-bernosi
نمیدونم یجوری ادم خالی میشه:| واقعا نمیدونم چی بگم! قبلا چند بار این تاپیک بسته شده بود!
-
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه:| خب تقصیر خودتونه خدایی دیگه! الان من هروز یه چنتا تست میذارم! میتونین اونارو بیاین تحلیل کنین! هم یه چیزی یاد میگیرین هم فروم اومدین! نمیدونم چیه تو دلی همه میان اینور!
اره دقیقا.......
ا -
میگم یه کاری کنیم
-
@njzamin من وارد میشم دیگه خارج شدنم با کرام الکاتبینه .هرچند من قصدم اینه یکم یاد بگیرم از بقیه ولی . .
-
کلا دو نفر میان باهم سوالارو تحلیل میکنیم!!! این همه ادم! من که ناامید میشم کلا ولی خب شما یه کار دیگه کنین! بعد از دی ماه میفهمین دارین اسیب میبنین
-
بچه هااااا یه چیزی
-
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بعد از دی ماه میفهمین دارین اسیب میبنین
دقیقا چرا؟ :|
-
چن تا کار میتونیم بکنیم......ولی اونچیزی که تو همشون مشترکه اینه که یه 1 ساعت مشخص کنیم هر روز فقط اون یه ساعت باشیم و موضوع این باشه که بزرگ ترین ارزو هامون برای اینده چیه! و چه قدر اونارو براشون تلاش میکنیم........مثلا من میگم ارزوها باشه تا خسته کننده نباشه و هم این که خالی بشیم......مثلا من یه ارزو میگم شما هم ادامه بدین....نمیدونم.....من گفتم ارزو ها.....خیالی باشه.......مثلا من ارزو میکنم رتبه1 کنکور سراسری 97 باشم.....بعدش ارزو میکنم که.... نمیدونم اگه شلوغ نشه..........چن نفر پایه هستن؟
-
بابا بیاین یه سوالی چیزی تحلیل کنیم تجربی ها بیان اونور سوال زیست الی
15581/198006