هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
کاش حداقل اینقد یهویی نمیرفتی میذاشتی یکم باهم حرف بزنیم شاید حل میشد اگه دستم به اونی که اذیتت کرده برسه زندش نمیزارم@SenatoOor
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کاش حداقل اینقد یهویی نمیرفتی میذاشتی یکم باهم حرف بزنیم شاید حل میشد اگه دستم به اونی که اذیتت کرده برسه زندش نمیزارم@SenatoOor
چی شده مگه ؟
-
نمی دونم چرا
نمی فهمم چرا
از فرصت باهم بودنمون درست استفاده نمی کنیم
نه تنها اینجا که همه جا
نمی فهمم آدمایی رو که پشت سر بقیه حرف میزنن
حالا یکی ناراحت بشه به من و تو چی میرسه !
چرا بلد نیستیم درست استفاده کنیم
مهربونی خیلی کم رنگ شده !
چرا باید دلی شکسته بشه !
دل مگه خانه خدا نیست !
کاری نکنیم آدمای اطرافمون بشکننمخاطب همه ( لحظه ای به خود آیید و ببینید از شما چه در خاطرها می ماند!)
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمی دونم چرا
نمی فهمم چرا
از فرصت باهم بودنمون درست استفاده نمی کنیم
نه تنها اینجا که همه جا
نمی فهمم آدمایی رو که پشت سر بقیه حرف میزنن
حالا یکی ناراحت بشه به من و تو چی میرسه !
چرا بلد نیستیم درست استفاده کنیم
مهربونی خیلی کم رنگ شده !
چرا باید دلی شکسته بشه !
دل مگه خانه خدا نیست !
کاری نکنیم آدمای اطرافمون بشکننمخاطب همه ( لحظه ای به خود آیید و ببینید از شما چه در خاطرها می ماند!)
-
چی شده مگه ؟
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چی شده مگه ؟
سارا رفت
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Vezra شرمنده ولی کاملا با نظر شما مخالفم
درست است کسی دانای کل نیست و هیچ کس راهنمای کاملی نیست ولی همه عقل دارم وقتی ما عقیده ای متعلق به خود نداشته باشیم افرادی سعی میکنند تا از ما استفاده کنند پس ما نباید عقلی که خدا به ما داده را نادیده بگیریم و خوب فکر کنیم تقلید از کسی مناسب نیست به نظر من الان وقت آن است که قیام کنیم و بت هایی را که برای ما به اسم خدا ساخته اند بشکنیم و بیشتر وارد جزییات نمیشم چون ممکن است برخی آن را توهین به اعتقادات خودشان بدانند ولی این را بدانید عقل خودتوان علی رغم کامل نبودن بهترین راهنمای شما است
-
-
چی شده مگه ؟
سارا رفت
چی شده مگه ؟
سارا رفت
چراااااااااا؟
-
چی شده مگه ؟
سارا رفت
چراااااااااا؟
چی شده مگه ؟
سارا رفت
چراااااااااا؟
چند صفحه قبل تر توضیحاتشو نوشته
-
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نالاحت نباش خاله ..
میره ان شا الله حالش خوب شد میاد -
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-bahrami1378 2 منفی
دوستم رفت فدای سرش که منفی دادی
-
درد%(#19c4be)[یست در دلم که زِ دیوار بگذرد!]
میگفت به هیچکس اعتماد نکن!حرفتو به هیچکس نزن،فقط بیا به خودم بگو،اگه کسی تو راهِ مدرسه مزاحمت شد،اگه حس کردی یه حرفایی تو دلته و میخوای برای یک نفر تعریفشون کنی،اگه حرفی شنیدی...بیا به خودم بگو...
همهیِ حرفامو میگفتم بهش،گاهی حتی فکر میکردم یکی از دوستایِ هم سنمه!خیلی از حرفایی که بقیه به دوستاشون میگفتن و مادراشون روحشون از اون حرفا خبر نداشت رو،من فقط به مادرم میگفتم.هیچوقت هیچ کدوم از حرفام رو به روم نیاورد،نرفت پشتسرم حرف بزنه،برام حرف نساخت،از اعتمادم سوءاستفاده نکرد...منم هیچوقت از اعتماد بهش پشیمون نشدم(:
یه مدتی حرف زدنامون کم شد،مثل قبل نبودیم...چرا؟چون منِ احمق حرفامو بهجایِ اینکه به اون بگم به دوست(!)های مجازیم میگفتم...در ظاهر کمکم میکردن،باهام مهربون بودن،برام استیکر قلبهای رنگیرنگی میفرستادن فک میکردم خیلی دوسم دارن...اما،اما همینا از حرفایی که بهشون گفته بودم حین دلخوری به عنوان سلاح استفاده میکردن،برام حرف ساختن،پشت سرم حرف زدن،از اعتمادم سوءاستفاده کردن...و من میخوام بگم از اعتماد بهشون خیلی پشیمونم(:
بعضی موقع فقط دلمون میخواد یه حرفی برای گفتن داشته باشیم،یه حرفایی برای شنیدن...اینه که هر چی به گوشِمون میرسه رو باور میکنیم،خودمون یه خرعبلاتی رو بهش اضافه و گزینه ی Send رو انتخاب میکنیم...بدون اینکه به عواقب کارمون،به دلِ اونی که داریم براش حرف در میاریم،به اونی که اون بالا داره کارهامون رو میبینه؛فکر کنیم!
خیلی حرفا شنیدم،گریه کردم،قلبمو به درد آوردن،ولی سکوت کردم...گفتم من مسئولِ ذهنِ مریض،بددل و شکاک بقیه نیستم!پس خودمو درگیر نکنم ولی الان فهمیدم که نه،فایده نداره...بسه گریه،بسه زجر،بسه سکوت،باید گفت:))
خنده هامون،شوخی ها،حرفای خوبخوب،هیچوقت یادم نمیره،هیچکدومتون فراموش نمیشین،دلم براتون تنگ میشه:))
فعالیتم با انتشار این پست برایِ همیشه تویِ این انجمن به پایان میرسه(: این اکانت،و اکانتِ @Dr-Saraaa مال من بودن،اگه حرفام ناراحتتون کرد،یا دلتون رو شکستم،یا هر چی...حلالم کنید.
پ.ن1:گاهی باید دور شد از حرف هایی که موجباتِ درماندگیِ روح را فراهم میکنند.
پ.ن2:مثلِ زخمی که سُمباده بکشند رویَش اعصابَم درد میکند.
پ.ن3:وقتی یک کامیون غَم یکهویی میریزد توی دلَت.
پ.ن4:ما واقعا با هم چه کردیم؟!
پ.ن5:اَمان از قضاوت.
برای همتـــون از تهِ دلم آرزویِ موفقیت میکنم،این عکس رو میذارم که غمِ پست رو بشوره ببره:)
خدانگهدارتون
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@SenatoOor مجازی بودی ، ولی دلم برات تنگ میشه . . .
دوست دارم ی روزی ، ی جایی ، حقیقی باهات رفیق بشم
از ته ته ته قلبم برات آرزوی موفقیت میکنم (:
خدا پشت و پناهت
همین (: