هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@parastu23
ahmad.mola
چقدرم کیف کردید
ولی ایرادی نداره خودمم کیف کردم.باریکلا -
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ahmad-mola هیچی اخوی:/منظورش این بود در تایین جنسیت اشتب کردی برادر
استاد کم کم داره کمال همنشینی درتون اثر میکنه
از اطاگ فرمان میقند که طعیین درصت تره خخخخخخ -
javad-mahdizadeh والا شمام مجلس خبرگان نیستی که صلاحیت کسی رو تایید کنی..خخخ...و این که به کسی فکر نمیکینی کاملا مشهووده چون اصلا فکر نمیکنی...خخخ..وگرنه متوجه میشدی که ادمی که خودش میپرونه ...نباس 3 متر تریش قبا داشته باشه!!وفکرتوطرز فکرتم نگه دار ایشاالله ازت پرسیدم راجبم چی فمک میکنی...اون موقع میتونی با فرمایشات گران بهات مستفیض کنی...گفتی جواب گرفتی اخوی...و این که نمردیمو معنی حرف زشت رو فهمیدیم...عجایب 7 گانرو این جا میشه تک تک پیدا کرد.....
من دنبال دعوام نمیگردم..اشاره کردم استاد!دیگه میتونی موفق باشی...با کمال احترام
یه چیزی بگم
انصافا ایولا .کیف کردم . تک تک جملاتتون به دلم نشست.کمتر کسی میتونه اینطوری صریح با کلمات همچنینی حرف بزنه.ایولا ایولا
راستی خدمت استاد عزیز عرض کنم من عضو مجلس خبرگان نیستم ولی عضو شورای نگهبان هستم خخخخ البته مسئولیت نگهبانی رو دارم فقط خخخخخخjavad-mahdizadeh استاد شما نبودین؟؟:/من جسارت نمیکنم پا تو کفش کسی کنم...صحیح..پس علاوه بر استاد با استعداد...یه رییسم باید بزاریم تنگش..
-
@ahmad-mola هیچی اخوی:/منظورش این بود در تایین جنسیت اشتب کردی برادر
استاد کم کم داره کمال همنشینی درتون اثر میکنه
از اطاگ فرمان میقند که طعیین درصت تره خخخخخخjavad-mahdizadeh تو فرهنگ لغت اتاق فرمان فقط احتمالا
-
javad-mahdizadeh استاد شما نبودین؟؟:/من جسارت نمیکنم پا تو کفش کسی کنم...صحیح..پس علاوه بر استاد با استعداد...یه رییسم باید بزاریم تنگش..
javad-mahdizadeh استاد شما نبودین؟؟:/من جسارت نمیکنم پا تو کفش کسی کنم...صحیح..پس علاوه بر استاد با استعداد...یه رییسم باید بزاریم تنگش..
رئیس نه همون استاد خوبه .البته میتونید فقط در محضر من سکوت کنید و حرفی نزنید که به نفعتون هم هست
-
javad-mahdizadeh تو فرهنگ لغت اتاق فرمان فقط احتمالا
یه مشط بی صواد جمع شدیم اینجا شما عفو بفرمایید
-
یه مشط بی صواد جمع شدیم اینجا شما عفو بفرمایید
javad-mahdizadeh نظرت چیه کمتر شخصیت قشنگتو نشون بقیه بدی ک بذاری بقیه فک کنن خیلی محترمی؟
-
رئیس نه همون استاد خوبه .البته میتونید فقط در محضر من سکوت کنید و حرفی نزنید که به نفعتون هم هست
javad-mahdizadeh والا هرچی استاد بگه...فقط با اون قسمت تایین (طعیین)منفعتش یه نمه مشکل دارم...که به نظرم حل میشه...در هر صورت انشاالله موفق باشید در هر زمینه ای...
-
javad-mahdizadeh نظرت چیه کمتر شخصیت قشنگتو نشون بقیه بدی ک بذاری بقیه فک کنن خیلی محترمی؟
Rozhin_Str در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نظر شما چیه قاشق نشسته نباشی و تو کاری که به شما ربطی نداره دخالت نکنی تا ضایع نشی؟
-
javad-mahdizadeh والا هرچی استاد بگه...فقط با اون قسمت تایین (طعیین)منفعتش یه نمه مشکل دارم...که به نظرم حل میشه...در هر صورت انشاالله موفق باشید در هر زمینه ای...
باشه .چون شما گفتید .تو هر زمینه ای موفق میشم.تا حرفتون زمین نیافته
-
باشه .چون شما گفتید .تو هر زمینه ای موفق میشم.تا حرفتون زمین نیافته
javad-mahdizadeh بله لیاقتشو دارید...اگه یک پنجم این زبون رو روی درس ذهن بزارید:bowtie:
-
javad-mahdizadeh بله لیاقتشو دارید...اگه یک پنجم این زبون رو روی درس ذهن بزارید:bowtie:
چشاتون لیاقت میبینه خخخخخخ
خب اون چهار پنجم باقی مونده چی؟؟؟ -
نظر شما چیه قاشق نشسته نباشی و تو کاری که به شما ربطی نداره دخالت نکنی تا ضایع نشی؟
javad-mahdizadeh استثنا این یکی به منم مربوط میشه و توام سعی کن راجب چیزایی ک نمیدونی حرف نزنی
-
پرستو خانم میترسم وقتتون اینجا تلف بشه .مثل عقاب منتظرید نیکیتا خانم یه چیزی بگه لایک کنید.اینطوری پیش بره من به عنوان یه خردمند میگم عکستون رو نمیبینیم هاااا
-
javad-mahdizadeh استثنا این یکی به منم مربوط میشه و توام سعی کن راجب چیزایی ک نمیدونی حرف نزنی
من در مورد چیزایی که نمیدونم حرف زدم؟؟حالتون خوبه؟؟چی زدید شما؟؟
زیادم دستور میدید فکر کنم اینجا رو با پادگان اشتب گرفتید
برد اشتباه زنیتون زیاده داره بقیه رو هم مبتلا میکنه -
پرستو خانم میترسم وقتتون اینجا تلف بشه .مثل عقاب منتظرید نیکیتا خانم یه چیزی بگه لایک کنید.اینطوری پیش بره من به عنوان یه خردمند میگم عکستون رو نمیبینیم هاااا
javad-mahdizadeh ستاد بحث جذابه...دوستان دنبال میکنن...چه اشکالی داره اخه
-
javad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شما اصلا نترسینن..دارم ب صحنه حرف زدن یک شیرزن نگاه میکنم که چطور شمارو رام کرد!!
شما کجاتون خردمنده؟؟اصللللا ی ذره هم ناراحت نشو حتما حتما عکش منو میبینی
نگران خودت باش ک امسال عکس خودتو دوباره ندیدی خخخخ -
من در مورد چیزایی که نمیدونم حرف زدم؟؟حالتون خوبه؟؟چی زدید شما؟؟
زیادم دستور میدید فکر کنم اینجا رو با پادگان اشتب گرفتید
برد اشتباه زنیتون زیاده داره بقیه رو هم مبتلا میکنهjavad-mahdizadeh زدن کار شمائه نه من.منم متناسب با شخصیت طرف مقابلم باهاش حرف میزنم.
-
احتیاط واجب اینه که این بحث جذاب رو رها کنند و به درسشون برسند.
-
javad-mahdizadeh زدن کار شمائه نه من.منم متناسب با شخصیت طرف مقابلم باهاش حرف میزنم.
javad-mahdizadeh زدن کار شمائه نه من.منم متناسب با شخصیت طرف مقابلم باهاش حرف میزنم.
پس چند شخصیتی هستید
ببین داداچ داری خیلی اشتب میزنی.برو تو افق محو شو