هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
راسته پس استقلالیا خودخواهن :|
بله ما اینیم دیگه فقط استقلال رو عشقه
در ضمن اون موقع که ما تو اسیا بازی میکردیم هم بازی ایران محسوب میشد اما شماها دعا میکردین ببازیم پس ادعای تو خالی نداشته باشین که شما ها از ما بدتر هستین....من که اینطوری نبودم :|
-
استقلال و پرسپولیس فقط دربی
-
خوب حالا....
-
rose77replied to Amirbernosi on ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط rose77 انجام شده
استقلال و پرسپولیس فقط دربی
دربی واس ماست..... -
سلام
نکته و تست الکتریسیته ساکن استاد طلوعی کی ضبط میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برا ازمون میخوام بخونم -
بچه ها بیخیال فوتباله هرچیزی ممکنه پیش بیاد ولی ما مثبتشو درنظر میگیریم ایشالله
-
عهههه چرا هیچ کس هیجی نمیگه......
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 من یچیزی بگم؟
اره عزیزم به خدا دلم گرفت انگار همه رفتن مثل موقعی هستم که دیر میرفتم مدرسه وهمه سر کلاس بودن و من اروم میرفتم که مدیر مدرسه نبینه ولی میدید همیشه لعنتی....
-
rose77 عخخخخییوای الان که فکر میکنم من چقدر بچه مثبت بودمتو دوران مدرسه فکر کنم فقط 4بار غیبت کردم.
واقعا من همیشه دیر میرفتم هفته ی اول مهر رو هم نمیرفتم اصلا به صف صبحگاهی اعتقاد نداشتم...خخخ
-
من هیچوقت نمیتونستم در برم از صف همیشه مربی پرورشیمون یه چی میداد دستم بخونم.ول کنمم نبود.یه بار یه غلطی کردم متن بردم خوندم دیگه تا اخر سه سال راهنمایی ولم نکردن
-
من هیچوقت نمیتونستم در برم از صف همیشه مربی پرورشیمون یه چی میداد دستم بخونم.ول کنمم نبود
پس تو از اون دانش اموزا بودی من اصلا از اونا خوشم نمیومد......خخخخ
-
نامردا حلااشون نمیکنم
-
rose77 از این نخودای بالای تریبون؟نه بابا هی صدام میزدن.محلم نمیذاشتم بچه ها لوم میدادن
میگم چرا کسی نیست یعنی دارن میخونن....من که مشاورم قرار بود برنامه رو برام بفرست هنوز نفرستاد
-
rose77 چمیدونم احتمالا
بزار اینا زیاد میخونن وسطاش خسته میشن دیگه نمیخونن ما از وسط شروع میکنیم میزنیم جلوشون....خخخ
-
بیا ماهم بریم..فعلا خدافظ
19005/198006