هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@romisa1234 نمیدونم رومیس نمیدونم...
چرا بغضای درونم خالی نمیشن
حال خوبی ندارم اصن...یکم قرآن بخون....
نمیدونم چی بگم.....
سخته واقعا ...میدونم -
@romisa1234 نمیدونم رومیس نمیدونم...
چرا بغضای درونم خالی نمیشن
حال خوبی ندارم اصن... -
خدایا همه چی رف رو هوااا
-
حس میکنم دارم خفه میشمم
از حرف نزدن از گریه نکردن......بریز بیرون وگرنه از درون نابودت میکنه
-
حس میکنم دارم خفه میشمم
از حرف نزدن از گریه نکردن...... -
-
-
دختر آبادانیreplied to revival on ۱۰ مرداد ۱۳۹۷، ۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط دختر آبادانی انجام شده
@revlvial در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Milad 91
میلاد بد وضعیتی شده اینکه باید سکوت کنم بگم چشم بهشون...اولا هیچکی اینو باور نمیکنه ک مشکل من نیست واقعا سنجش اشتباه کرده،دوما
چون دائم توی اتاق بودم،فک میکنن درس خوندم دائم،ی عده ک میگن خنگه کاری بهشون ندارم
اون یعده ک معتقدن ادامه بدم میگن باید روشتو عوض کنی،بری کلاس و سی دی و... و من مثل لال هام،چون نمیتونم حرفی بزنم بگم چی؟بگم مشکل سنجشه!یا کم خوندم!یا هروقت تو اتاق بودم مثلا سرم تو گوشی بوده و...حرفاتونو که خوندم کپ کردم یه لحظه احساس کردم خودم این متنو نوشتم.....شرایطم به طرز وحشتناکی مشابه شماست...
خصوصا اون تیکه ای که چون تواتاقم همه فک میکنن دارم درس میخونم پس حتما قبول میشم و.....
اما سرم جای دیگه ای گرم بود
هوووف -
@revlvial
درسته سخته . شاید من شرایطم مثه تو نباشه. ولی هرکی شرایط خاص خودشو داره. انتظاری که بقیه دارن ازمون. طعنه های اطرافیان. سرزنش. و خیلی موج های منفی دیگه هست
اما خب مهم اینه که به خودت ایمان داشته باشی. همه حرفایی که میشنوی رو به سادگی بگذر از کنارشون. و تلاشتو ادامه بده. اونا که تورو نمیشناسن. خودتی که پتانسیلتو میدونی. و هدفتو میدونی.
این مشکل سنجشم که واقعا خیلی نادره آخه. راست میگی کسی باورش نمیشه.
با همه اینا. باید بتونی برسی به هدفت علی. شل نکن -
Milad 91
میلاد بد وضعیتی شده اینکه باید سکوت کنم بگم چشم بهشون...اولا هیچکی اینو باور نمیکنه ک مشکل من نیست واقعا سنجش اشتباه کرده،دوما
چون دائم توی اتاق بودم،فک میکنن درس خوندم دائم،ی عده ک میگن خنگه کاری بهشون ندارم
اون یعده ک معتقدن ادامه بدم میگن باید روشتو عوض کنی،بری کلاس و سی دی و... و من مثل لال هام،چون نمیتونم حرفی بزنم بگم چی؟بگم مشکل سنجشه!یا کم خوندم!یا هروقت تو اتاق بودم مثلا سرم تو گوشی بوده و... -
مثل کسی ک بعد ی اتفاق وحشتناک گیج و منگه تا ی مدت،منم الان متوجه عمق فاجعه شدم
-
علی چرا بیدار خب؟/؟؟؟؟
-
شب بخیر
-
Dr-acula اخراج شدهreplied to fateme_mllh on ۱۰ مرداد ۱۳۹۷، ۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط Dr-acula انجام شده
@فاطمه-ملاح
نه قرص نخور قرص ضرر داره خوردی هم خوردی البته با یه بار چیزی نمیشه -
پست 38281 از 198006