هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan دوست عزیز...ما شلوغ کردیم نه پرستو...بعدشم...خداوکیلی یکم طلاتم لازمه دیگه...بعدشم بچه ها خدای نکرده فحش که ندادن به هم دیگه...همه با هم تو یه شلوغی موثرن...بعدشم نمیشه همه چمیدونم پست عاشقانه بزارن و دستور پخت غذا بدنو لاو بترکونن که...از دل بگو مگو ها خیلی وقتا دوستی های پایدار به وجود اومده...درهر صورت ما کارمون رو توجیه نمیکنیم...ولی اخراج شدن پرستو که اصلا تو گود نبود درست نیست...
روحیات متفاوتن...باید باهم کنار بیایمنه همو خفه کنیم
من تازه اومدم کاملا نمیدونم چی شده ولی دیدم که ایشون داشتن با یکی از کاربرا بحث میکردن
تلاطم رو چی معنی کنیم این مهمه! البته شما فقط ۱ ماه و چند روز عضو هستید و قبل تر اینجا نبودید و از خیلی چیزا خبر ندارید ولی بهر حال بگذریم...
ایشالا برای همیشه اخراج نشده باشن.mohammadhassan خیر ازاتاق فرمان اشاره میکنن...خودشون ادمین رو راضی کردن!!در هر صورت برمیگرده...چون من میارمش
ماهم دردیم هم درمون!!
-
https://t.me/hamayesh_Dr_Afshar
اقای افشار مشاور هستش ویس میزاره نه تبلیغه نه هیچی فقط برای حرف های ایشونه خیلی خوب مشاوره میدن ایشون
-
در انجمن نمیشه اسممونو عوض کنیم؟
-
در انجمن نمیشه اسممونو عوض کنیم؟
donya bivafa خیر
-
donya bivafa خیر
-
ن کلانمیشه
-
کاربر @afshin-j به علت فحاشی به کاربران در پی وی اخراج شد.
-
mohammadhassan چقدر خشن شد سایت
-
mohammadhassan با من که خوب بود والا...خخخ..این خودش دنبال اخراج شدن نبود احیانا؟؟
-
mohammadhassan با من که خوب بود والا...خخخ..این خودش دنبال اخراج شدن نبود احیانا؟؟
بله اولش با منم خوب بود. اتفاقا با این کاراش حتما میخواست اخراج بشه که به آرزوش رسید
-
بله اولش با منم خوب بود. اتفاقا با این کاراش حتما میخواست اخراج بشه که به آرزوش رسید
mohammadhassan اره گفت هرکار میکنم اخراجم نمیکنن...خخخخخ...به زور متوصل شد اخر وگرنه بنده خدا یه دیوانه بلد بود فقط
-
mohammadhassan اره گفت هرکار میکنم اخراجم نمیکنن...خخخخخ...به زور متوصل شد اخر وگرنه بنده خدا یه دیوانه بلد بود فقط
عجب. از این جور آدما زیاد بودن طبیعیه
-
mohammadhassan
خ بی ادب بود -
mohammadhassan
خ بی ادب بود@phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan
خ بی ادب بودپشت سر اخراجی حرف نمیزنن
-
@phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan
خ بی ادب بودپشت سر اخراجی حرف نمیزنن
sky daughter
درس کردی؟:)) -