هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan
جدی نگیرید (:ممنون ک پروفایلتونو عوض کردید قبلی واقعا دیگه خسته شده بودم ازش ولی ازون جایی ک اعصاب پعصاب ندارید نمیتونستم بگم بهتون
یعنی اینایی که این پست رو لایک زدن با کدوم قسمتش موافق بودن
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mohandes من موقع زلزله چادر رنگی هم برداشتم در رفتم
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
امضات ===»من بیست وچهار ساعته نیشم بازه واسه همین کشته مرده زیاد دار م
-
این پست پاک شده!
-
@faezeh-lay چادر رنگی؟؟؟؟؟ من میشنیدم یه صدای عجیبی داره میادا بعد تازه سیستم عصبی مغزم گفت زلزلس
چادر چیه من جیغ داد کردم اجیم از خواب بیدار شه با لباس تو خونه بعدم مامی میگف چادرم کو هوا سرده بدون کفش همرو از خونه بیرون کردم -
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
خیروایی الان فهمیدم اره هر طوری شما میگی درسته
-
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay چادر رنگی؟؟؟؟؟ من میشنیدم یه صدای عجیبی داره میادا بعد تازه سیستم عصبی مغزم گفت زلزلس
چادر چیه من جیغ داد کردم اجیم از خواب بیدار شه با لباس تو خونه بعدم مامی میگف چادرم کو هوا سرده بدون کفش همرو از خونه بیرون کردمنه خب چادر دم در بود سر راه برداشتممنتها روسری نداشتم
-
مدیر جون یکم مهربون باش با من حالا عاشقم نیستی عیب نداره جلو اینا یه حرفی میزدیم با خاک یکسان نشم حداقل
-
خطر قوع زلزله ۷ ریشتری با فعال شدن گسل ماهدشت
http://fa.alalam.ir/news/3236251رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی میگوید:گسل ماهدشت احتمالا با توجه به تهاتری که با گسلهای دیگر همچون گسل ایپک و اشتهارد دارد باعث زلزله بزرگت...
بچه ها حلال کنید -
خاموششد بای
-
زلزله خیلی خفیف بود ....
پنکه رو میدیم موج مکزیکی میرفت
ازجام تکون نخوردم...
حوصله نداشتم -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زلزله خیلی خفیف بود ....
پنکه رو میدیم موج مکزیکی میرفت
ازجام تکون نخوردم...
حوصله نداشتم -
@dr-yassi شیرازی هستید؟
-
این پست پاک شده!
-
@dr-yassi کی زلزله اومد؟
-
وایی خدا سال بعدی دانشگا خوبی نصیب کن....یعنی من سال بعدی میرم دانشگاه؟ تصورش خیلی باحاله.....کاش برم شریف کامپیوتر ....ولی دیگه هر جا شد میرم....هر جایی برمم شمارهکارت دانشجوییم اولش 97 میشه
-
Dr.Lila صبح عالی متعالی
57941/198006