هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
در ضمن توهین نکنید
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: gollnar
منم دیدم قشنگ وتاثیر گذاربود
من نمیگم ملت عقب مونده ای هستیم ولی اینکه داریم هی به یکی نفرین و لعنت میفرستیم هم کار درستی نیس
.
.نه فائزه جان حقیقت گرایی و حقیقت بینی با توهین کاملا فرق میکنه!
البته که ما با شعوریم! شما یه نگاهی به تمدن گذشته ی ایران بنداز...کدوم ملتی همچین فرهنگِ غنی ای داشته؟ شعور/تمدن/فرهنگ در ذاتِ هر ایرانی ای نهادینه ست. ولی آیا این نهادینگی رو ما به عرصه ی ظهور و بروز رسوندیم؟ شما خودت هم داری میگی که ما فهیم و باشعوریم .آیا یک شخصِ فهیم با فحش دادن و لعنت فرستادن حرفش رو بیان میکنه؟!
واقعا دردناک و گریه آوره که ما به جایی رسیدیم که با لعنت فرستادن میخوایم حرفمون رو به اصطلاح, به دنیا(!!) بزنیم. دنیایِ امروز این سبک و سیاق رو نمی پذیره. عصر,عصرِ پیشرفت و مذاکره است. عصرِ علمِ!
شما فکر کن 2تا کودک باشن که یکی فقط سروصدا راه میاندازه و ناله میکنه و دیگری "حرف میزنه"...کدوم زودتر به مطلوبش میرسه؟ اینکه من میگم متحجریم به این دلیل میگم که ما دیگه اون ایرانیانِ اصیل و با فرهنگِ سابق نیستیم! مطلقا نیستیم! اگه بودیم که به جایِ "صحبت کردن" دست به دامنِ فحش نمیشدیم!! نمیخوام بحث رو سیاسی کنم ولی یه عده ای هم که از راه میرسن و میخوان از راهِ منطقی واردِ عمل بشن اونقدر از همه جهت سرکوب میشن که انگار کارهاشون بی فایده ست...این افراد درطولِ تاریخ همیشه بودن و الآن هم هستن. نمونه ش امیرکبیر/مصدق/فاطمی/...
((حرفِ ما اینه: راهِ حلِ مشکلات فحش دادن نیست!))پس بزار یه جوری بگم که ملتفت بشی نفس بانو
مرگ برآمریکا فحش نیست!!!!!!!!!
نوعی ابراز اعتراض محسوب میشه (بگم چرا آمریکا نمیگه مرگ برایران ولی هرروز با تهدید ها وتحریم های جدیدش از مرگ بر ایران هم بدشو میگه ینی فحش ازاون بهتره پس وقتی ما نمیتونیم بایه صلاح خاص یا یه تهدید خاص اونارو تحت فشار بزاریم پس دست با دامان اعتراض میشی (اعتراض نه فحش دیدتو عوض کن))
واما گفتی که باید با حرف زدن مشکلو حل کنیم
آیا برجام مذاکره حساب نمیشد ؟
آیا برجام تلاش برای بهبود روابط نبود؟
پس این خوداونان که میخوان این اعتراض ها یا به قول تو فحش هارو بشنون چون حتی نتونستن پای یه تعهد نامه جهانی و بینلمللی بیاستن.
اوک؟
پس دیدتو عوض کن خواهری ما فحش نمیدیم بلکه به یه رزبانی فقط اعتراض میکنیما
دِ آخه قشنگ ترین,, "آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند" فحشه یا اعتراض؟!!!
شما معلمت که خواست امتحان بگیره بهش بگو خانوم شما هیچ غلطی نمیتوانی بکنی!!! اگه اعتراضه پس قاعدتا نباید ناراحت و عصبانی بشه دیگه!نه؟
منظورِ منم برجام بود و تیمِ کاربلدش...این مذاکرات که همون شیوه ی منطقیِ ابرازِ خواسته بود داشت به نتیجه مینشست که آقای ترامپ از راه رسید و سیاست به کلی تغییر کرد. وگرنه تا قبلش آقای x میرفت سازمان ملل برای ابرازِ سخنرانی بعد همون اولِ بسم الله به قولِ شما "اعتراض نه فحش" سر می داد و سرانِ همه ی کشورها پا میشدن میرفتن! تا یک دوره ی نسبتا طولانی ای ما از چشمِ همه افتاده بودیم ...همینه دیگه! الآن دنیا رد میکنه این شیوه رو...آخه مگه ما انسان های نخستین هستیم که داد و بیداد راه بندازیم تا منظورمونو به دیگران بفهمونیم؟بیخیال من تا صبحم هم بگم نظرخودتوداری بعدشم آمریکا غلط میکنه ازم امتحان بگیره مگه معلممه که وقتی بهشم میگم غلطکردی بهش بربخوره
عشقم نظرت برام محترمه هرطور میلته
بخندین بیخیال
مرررررررررررررررگ برآمریکا -
یه نفر دیگه ریپلای بزنه برا اون پست
خودمو میزنم☻
بحث سیاسی ممنون -
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خودمو میزنم☻
بحث سیاسی ممنونچشم چشم
-
-
-
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خودمو میزنم☻
بحث سیاسی ممنونداشتم ریپلای میزدما
-
-
سلام خوبین ؟
خوبم
خب یه بحث دیگه براتون میزارم با هم تبادل نظر کنید
یعنی پستم ترکوندن این بار -
-
rose77 سلام نفسی خوبی؟
-
faezehh.rrreplied to rose77 on ۷ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط faezehh.rr انجام شده
rose77 امضات ینی عالیه ولی مال پارساله من عاشقش بودم البته فقط صدای فرشاد آزادی نه میلاد
بچه ها بگوشینش عالیه -
-
-
https://forum.alaatv.com/users
اسمارو ووووووووو
عجب اسمای عجیب غریبی -
اهنگ میخوام اپلود کنم لینک ندارین بهم بدین که اپلود کنم ؟؟
-
در کل دو پست گذاشتم و همه ی کاسه کوزه ها انگار سر من شکسته شد!
بگذریم
مخاطب خاصی ندارد این مطلب:
تاریخ در حال تکرار است!به امید تعجیل در ظهور
یاحق -
یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
در کل سه پست دادم و همه ی کاسه کوزه ها انگار سر من شکسته شد!
بگذریم
مخاطب خاصی ندارد این مطلب:
تاریخ در حال تکرار است!به امید تعجیل در ظهور
یاحقوالا منکه چیزی نگفتم موفق باشین
-
پسر باید باشی تا بفهمی...
ツ پول گِرِفتَن
اَز پِدَر چِقَدر سَختِه …#دریاسالار
ツبایَد پِسَر باشیتا بِفَهمی
۲ سال تَنهای تَنها
توغُربَت سَربازی کَردَنچِقدر سَخته …
ツبایَد پِسر باشی