هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
MohebolHossein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 مدیر آلاء
کجا پیام بدم ببینی
لطفا شما هم که می ینید به مدیر آلاء بگید
حسابان آقای مثصودی رو بزارن ادامش رو سال داره تموم می شه من با اون پیش می رفتم آقای مقصودی بخاطر امام حسین (ع9 ادامش رو بزاریددوست خوب چرا قسم میدین ! به ترتیب دارن ضبط میشن دوره ها
-
oooopppssssreplied to MohebolHossein on ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به مدیر پیام بده
من ک مدیر نیستم -
mrz مدیر بابا ازتون چیزی کم نمی شه به مدیر بگید حسابان آقای محمد رضا مقصودی رو بزاره خیلی وقته منتظرم سال تموم شد مدیر کجایی
-
مدیر آلاء
حسابان رو بزار دارم همه جا می نویسم ببینی رسیدگی کنی تشکر -
_MILAD_replied to MohebolHossein on ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MohebolHossein
مدیر دارن جواب میدن که میگن : دوست خوب چرا قسم میدین ! به ترتیب دارن ضبط میشن دوره هابالاتر رو بخونید
-
oooopppssssreplied to MohebolHossein on ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
MohebolHosseinreplied to _MILAD_ on ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ نمی زارن والا من همه جا بهشون گفتم همه مدرس ها گذاشتن آقای مقصودی رو نزاشتن به مدیر پیام بدید بگید من بلد نیستم پیام بدم
-
#اشتباه نزنیم شاید فردایی نباشد...
پست برگزیده امشب -
MohebolHosseinreplied to MohebolHossein on ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسابان آقای محمد رضا مقصودی عالیه اما ادامش رو نذاشتم تا فصل دو هست ادامش چی شد ما داریم رد می کنیم
-
MohebolHossein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
_MILAD_ نمی زارن والا من همه جا بهشون گفتم همه مدرس ها گذاشتن آقای مقصودی رو نزاشتن به مدیر پیام بدید بگید من بلد نیستم پیام بدم
!!!!!!!!!!! همین چند دقیقه پیش چند پست قبل من جواب دادم
اگه دوره ای فعلا نیومده حتما دلیلی داره حالا -
_MILAD_replied to MohebolHossein on ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MohebolHossein حالا شما صبر کنید باشه مدیران دیدند . .. به ترتیب ضبط میشه وگذاشته میشه
-
oooopppssssreplied to MohebolHossein on ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط oooopppssss انجام شده
MohebolHossein
نگرانی شما بی مورده
ضبط فیلم ها کمی اهسته است و این هم برای اینه که با کیفیت تر و پر محتوا تر باشه
و علاوه بر اون فقط حسابان نیست که درس های دیگه هم هست
به ترتیب دارن ضبط میشن
کمی صبر پیشه کن -
MohebolHosseinreplied to oooopppssss on ۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1540557162 اهان باشه منتظر می مونم منتظرم
#بشارت _باد شما-را_به_ظهور_مولایتان_مهدی(عج)
-
gollnar
امتحان + تولد شوهر + انتخاب واحد + نمرات وچک وچونه با استادان+ تهیه جهیزیه + ادامه داردددددددددددددددد -
این پست پاک شده!
-
-
94280/198006