هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
من خوابم میاد دیشب ۴خوابیدم
برم بخوابم
فعلادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999
خوب بخوابین
خدانگهدارتون -
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
https://forum.alaatv.com/category/121/تحلیل-آزمون
اینجا رو می بینید تازه درست کردیم و یه تاپیک رو فرستادیم اونجا اگه آزمون هاتون رو تحلیل می کنید اینجا محل مناسبی هست
اگه با هم تحلیل کنید و نکته هاش رو بهم دیگه بگین که عالی میشهعالیه ممنون
خانوم مدیر پست ها ویرایش نمیشن@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اینجا رو می بینید تازه درست کردیم و یه تاپیک رو فرستادیم اونجا اگه آزمون هاتون رو تحلیل می کنید اینجا محل مناسبی هست
خانوم مدیر پست ها ویرایش نمیشندر حالت عادی فقط چند دقیقه فرصت ویرایش دارین !
بعد اون نمی تونید ویرایش کنید
اگه تو همون تایم هم نمی تونید ویرایش کنید تایم زون سیستمتون رو چک بکنید -
اگه با هم تحلیل کنید و نکته هاش رو بهم دیگه بگین که عالی میشهزیستو ک جدا تو زیست خوانی میتحلیلیم
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زیستو ک جدا تو زیست خوانی میتحلیلیم
عالیه اما پیشنهادم اینه تحلیل ها اونجا انجام بشن بعدا دسترسی بهشون هم راحت تر میشه
هردرس هر آزمون یه تاپیک -
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خانوم مدیر پست ها ویرایش نمیشندر حالت عادی فقط چند دقیقه فرصت ویرایش دارین !
بعد اون نمی تونید ویرایش کنید
اگه تو همون تایم هم نمی تونید ویرایش کنید تایم زون سیستمتون رو چک بکنیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
1_نمیتونم وارد تاپیک بشم باید برم هیستوری بعد وارد لینک آخرین ارسالی به تاپیک مورد نظر بشم
براهرارسال اینکارو انجام میدم2_سرور هی قطع ووصل میشه
3_پست درثانیه های اول هم ویرایش نمیشه
-
عالیه اما پیشنهادم اینه تحلیل ها اونجا انجام بشن بعدا دسترسی بهشون هم راحت تر میشه
هردرس هر آزمون یه تاپیکنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هردرس هر آزمون یه تاپیکاوره اینم خوفه ..رزی این انجمن ب کل برا من هنگه علاوه بر 504و اینا
.... -
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به هرکجا نگاه میکنم
تو را میبینم
504 ! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_
مال ما 502 هست چرا -
_MILAD_
مال ما 502 هست چرانوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi
اونم میاد
ولی این صفحه ابیه 504 هست زیاد میبینمش -
@m-an
1_نمیتونم وارد تاپیک بشم باید برم هیستوری بعد وارد لینک آخرین ارسالی به تاپیک مورد نظر بشم
براهرارسال اینکارو انجام میدم2_سرور هی قطع ووصل میشه
3_پست درثانیه های اول هم ویرایش نمیشه
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
_نمیتونم وارد تاپیک بشم باید برم هیستوری بعد وارد لینک آخرین ارسالی به تاپیک مورد نظر بشم
_نمیتونم وارد تاپیک بشم باید برم هیستوری بعد وارد لینک آخرین ارسالی به تاپیک مورد نظر بشم
اینو متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی؟
-
هردرس هر آزمون یه تاپیکاوره اینم خوفه ..رزی این انجمن ب کل برا من هنگه علاوه بر 504و اینا
....@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
رزی این انجمن ب کل برا من هنگه علاوه بر 504و اینا
با جزئیات بگو تا بتونیم زودتر بررسی کنیم
-
_MILAD_
مال ما 502 هست چرا -
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باید رفرش کنم ک درست شه
دیشب ب ممد حسنم گفتم دگ قرار شد درست کنه گفتم توام بدونی زودی درس کنین -
اینو متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
نمیتونم وارد تاپیک بشم .....
برای اینکه بیام تودلی باید برم قسمت history گوشی بعد وارد آخرین لینک مربوط به تودلی بشم بعد ارسال کردن باز دوباره ازتاپیک خارج میشم وچرخه از اول تکرار میشه:/وقتی صفحه سفیده 502 وقتی آبیه 504
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادمه اولین باری که این صفحات 502 و 504 رو دیدم خیلی تعجب کردم و ترسیدم
بعد دوستان زیادی از پشت صحنه اشاره کردن اگر ندیدی تعجب کن
یادش بخیر -
یادمه اولین باری که این صفحات 502 و 504 رو دیدم خیلی تعجب کردم و ترسیدم
بعد دوستان زیادی از پشت صحنه اشاره کردن اگر ندیدی تعجب کن
یادش بخیر -
دکتر احمد حلت
به گذشته آدمها کاری نداشته باش!
امیروالای خوبم!
گذشته اکثر اوقات "حال خراب کن" است! حال و اکنون و گاهی حتی آینده روابط را به هم میریزد . آنهایی که جارو برمیدارند و انباریهای قدیمی را به بهانههای مختلف زیر و رو میکنند ، شاید در این کند و کاو چیزهای جالبی پیدا کنند،اما هر چیزی بیابند متعلق به زمانی است که گذشته و تاریخ مصرف آن منقضی شده است .
هرچیزی که نقش انباری را ایفا میکند ، نمیتواند محل و جایگاه مناسبی برای زندگی باشد .
اگر میخواهی روابطات با دوستان و همکاران و حتی غریبهها به شکل موثر حفظ شود،به گذشته هیچکس کاری نداشته باش . آنهایی که حرص لو دادن و آشکار کردن گذشته آدمها را دارند ، هرقدر هم نفعرسان و مفید باشند را ، کنار بگذار و آنها را کنار خود نپذیر .
عزیزی میگفت:همیشه ملاک وضعیت حال افراد است! و او راست میگفت . غیر از وضعیت حال افراد،هیچ چیز دیگری نمیتواند ملاک و معیار خوبی و درستی یک فرد باشد .دلنوشتههای احمد به امیروالا
-
دکتر احمد حلت
به گذشته آدمها کاری نداشته باش!
امیروالای خوبم!
گذشته اکثر اوقات "حال خراب کن" است! حال و اکنون و گاهی حتی آینده روابط را به هم میریزد . آنهایی که جارو برمیدارند و انباریهای قدیمی را به بهانههای مختلف زیر و رو میکنند ، شاید در این کند و کاو چیزهای جالبی پیدا کنند،اما هر چیزی بیابند متعلق به زمانی است که گذشته و تاریخ مصرف آن منقضی شده است .
هرچیزی که نقش انباری را ایفا میکند ، نمیتواند محل و جایگاه مناسبی برای زندگی باشد .
اگر میخواهی روابطات با دوستان و همکاران و حتی غریبهها به شکل موثر حفظ شود،به گذشته هیچکس کاری نداشته باش . آنهایی که حرص لو دادن و آشکار کردن گذشته آدمها را دارند ، هرقدر هم نفعرسان و مفید باشند را ، کنار بگذار و آنها را کنار خود نپذیر .
عزیزی میگفت:همیشه ملاک وضعیت حال افراد است! و او راست میگفت . غیر از وضعیت حال افراد،هیچ چیز دیگری نمیتواند ملاک و معیار خوبی و درستی یک فرد باشد .دلنوشتههای احمد به امیروالا
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده