هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Mashlab313 سلام
توی قسمت درباره یا about این متنی که هایلایت کردم باید شبیهش باشه.
mohammadhassan نسخه 6.30
-
Mashlab313 سلام
mohammadhassan داداش رفتی؟؟
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313 سلام
خب کرک نشده اس. بی زحمت اسون ترین راهو یاد میدی؟
Mashlab313 حجم زیادی که نه نداره از یه سایت که کرک هم همراش باشه دان کن بع اینترنتت قطع کن کرک رو اجرا کن .
ولی دیگه از طریق خود idm آپدیتش نکن. -
Mashlab313 یه چن لحظه...
-
Mashlab313 یه چن لحظه...
mohammadhassan پچ شو یاد بده
-
ببخشید شما اسمتون چیه؟ Mashlab313
-
ببخشید شما اسمتون چیه؟ Mashlab313
@soheil95s95 رضا.
-
Mashlab313 برنامه رو ببندید. پچی رو که دانلود کردید کلیک راست کنید Run as administrator رو بزنید تا باز بشه.
همین پچ رو باید داشته باشید فکر کنم:
گزینه پچ رو بزنید
یس رو بزنید و برید تو محل نصب برنامه آیکون IDM رو بهش بدید. بعد اسم و فامیل ازتون میخواد بدید بهش کرک میشه
-
-
Mashlab313 برنامه رو ببندید. پچی رو که دانلود کردید کلیک راست کنید Run as administrator رو بزنید تا باز بشه.
همین پچ رو باید داشته باشید فکر کنم:
گزینه پچ رو بزنید
یس رو بزنید و برید تو محل نصب برنامه آیکون IDM رو بهش بدید. بعد اسم و فامیل ازتون میخواد بدید بهش کرک میشه
mohammadhassan نت رو باید قطع کنم در این هنگام؟
-
-
mohammadhassan نت رو باید قطع کنم در این هنگام؟
Mashlab313 نه لازم نیست
-
نرید تا پچ رو انجام بدم
-
Mashlab313 نه لازم نیست
-
Mashlab313 بله محل نصب رو پیدا نمیکنه. محل نصب رو پیدا کنید و فایل اجرایی IDM رو بدید بهش.
البته اگه میخواید اینکارم نکنید میتونید کرک رو کپی کنید تو محل نصب، اونوقت دیگه این سوال ازتون پرسیده نمیشه. -
Mashlab313 بله محل نصب رو پیدا نمیکنه. محل نصب رو پیدا کنید و فایل اجرایی IDM رو بدید بهش.
البته اگه میخواید اینکارم نکنید میتونید کرک رو کپی کنید تو محل نصب، اونوقت دیگه این سوال ازتون پرسیده نمیشه. -
البته اگه میخواید اینکارم نکنید میتونید کرک رو کپی کنید تو محل نصب، اونوقت دیگه این سوال ازتون پرسیده نمیشه.mohammadhassan محل نصبو پیدا نکردم! فقط اسمو و فامیلیمو دادم!! ینی الان کامل پچ شد؟
-
mohammadhassan محل نصبو پیدا نکردم! فقط اسمو و فامیلیمو دادم!! ینی الان کامل پچ شد؟
Mashlab313 تو عکسی که فرستادید معلومه که پچ شده. اگه میخواید مطمئن بشید برید تو برنامه همون جایی ک گفتمو ببینید.
قطعا کرک شده -
Mashlab313 تو عکسی که فرستادید معلومه که پچ شده. اگه میخواید مطمئن بشید برید تو برنامه همون جایی ک گفتمو ببینید.
قطعا کرک شدهmohammadhassan الان چیکار کنم اصلا تا اخر عمر کد نخواد ؟؟
-
mohammadhassan الان چیکار کنم اصلا تا اخر عمر کد نخواد ؟؟
Mashlab313 لایسنس رو بخرید :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
وگرنه بعد هر آپدیت باید کرک کنید وگرنه نمیشه.