هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
donya bivafa
ممنون
-
میگویند زمان طلاست اما من چشیدم
دروغ میگویند ، زمان آتش است
ثانیه به ثانیه اش میسوزاند
و تا به شعله ات نکشد نمیگذرد
سخنی از بنده ی حقیر -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
reza213 نه میدونم چی میگی
نوشته پاییزه رو هر کی خریده !!!
کد تخفیف میده : میشه 75 تومنن پرسیدم ازشون!! کدتخفیف نمیدن!! گفتن اگه پاییزه رو نگرفتی میشه زمستونه رو فقط بگیری.
reza213 :|
عزیزم میگم بالاییش نوشته 75 تومن
برای اون دسته از دانش آموزانی که پکیج پائیزه ما رو تهیه کردن پکیج با ۲۰ درصد تخفیف ۷۵ هزارتومان
:| اینم متن کاملش فک کنم بعد خرید رمز پکیج قبلی رو باید بزنی تا باز کنه و با 20 درصد تخفیف بخری
البته فک کنم اینجور سیستمی گذاشتن وگرنه چجوری میفهمن کی خریده که اون 75 تومن بده یانه -
سخنی از بنده ی حقیرhosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سخنی از بنده ی حقیر
زیبا بود ولی همیشه هم قرار نیست بسوزونه! -
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سخنی از بنده ی حقیر
زیبا بود ولی همیشه هم قرار نیست بسوزونه!mrz حالا
-
چه حرف بی ربطیست که مرد گریه نمی کند
گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی… -
کاش میشد نوشت
تموم حرفهایی که بغض شدند
و بر گونه جاری نشدند -
برای اون دسته از دانش آموزانی که پکیج پائیزه ما رو تهیه کردن پکیج با ۲۰ درصد تخفیف ۷۵ هزارتومان
:| اینم متن کاملش فک کنم بعد خرید رمز پکیج قبلی رو باید بزنی تا باز کنه و با 20 درصد تخفیف بخری
البته فک کنم اینجور سیستمی گذاشتن وگرنه چجوری میفهمن کی خریده که اون 75 تومن بده یانه_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
البته فک کنم اینجور سیستمی گذاشتن وگرنه چجوری میفهمن کی خریده که اون 75 تومن بده یانهپـــــــــــــــرسیدم ازشون ب خداااااااااا . همینو گفتم. گفتم چطور میفهمید گفت هیچ جوری. الزام نیست. برای اینکه بعضیا انگیزشی میخوان 10تومن گرونتره!
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
البته فک کنم اینجور سیستمی گذاشتن وگرنه چجوری میفهمن کی خریده که اون 75 تومن بده یانهپـــــــــــــــرسیدم ازشون ب خداااااااااا . همینو گفتم. گفتم چطور میفهمید گفت هیچ جوری. الزام نیست. برای اینکه بعضیا انگیزشی میخوان 10تومن گرونتره!
-