هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
الان حالم خوبه ولی....................یک نتیجه اخلاقی میخواین درمورد قران بدونین برین پیش یه متخصص نه این اخوندا البته غیبت نشه کلی عرض کردم................
-
خواستم درمورد خدا بیشتر بدونم شروع کردم به خوندن کتابای عرفان..........گفتم چرا 50 60 سالگی خدارو بیابم منو پیامبران چه فرقی داریم من همین الان میخوام خدارو دریابم چشمتون روز بد نبینه از چاله درومدم افتادم تو چاه
nafiseh123 آخ آخ
عرفان برای ماها خوب نیست. برای کسی خوبه یه استادی داشته باشه مثل آیت الله بهجت ره -
رفتم ته افسردگی واقعا.................................
-
الان حالم خوبه ولی....................یک نتیجه اخلاقی میخواین درمورد قران بدونین برین پیش یه متخصص نه این اخوندا البته غیبت نشه کلی عرض کردم................
nafiseh123 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
nafiseh123 با اقا عطا صحبت کنید ایشون در اینجور زمینه ها مطالعه داشتن
-
خداروشکر بخدا برادرم رو داده ..................فقه حقوق خونده کمکم میکنه
-
اها راست میگین .........ایشون در این زمینه خیلی عالین
-
ولی واقعا نمیسشه راه صد ساله رو یه شبه پیمود
-
ولی واقعا نمیسشه راه صد ساله رو یه شبه پیمود
nafiseh123
ولی بازیگر تایتانیک تونست
-
من خواستم بپیمایم خدا گوشمو گرفت گفت برو بشین سرجات خخخخخخخخخخ
-
من خواستم بپیمایم خدا گوشمو گرفت گفت برو بشین سرجات خخخخخخخخخخ
-
ترسناکترین فیلم کوتاه
بچم بهم گفت بابایی زیر تختم هیولا هست منم واسه اینکه آرومش کنم زیرتختو نگاه کردم وبچم رودیدم که بهم گفت بابا یکی رو تختمه!
چرااااااااااا دیدم -
از کودکی این کتابارو میخوندم امسال گفتم پس من چرا بخدا نرسم...............اخه یکی نیس بگه انسان مادی چطوری میخوای خدارو درک کنی.................
-
الان دقیقا نیازه از فیلم ترسناک بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@dr-sobhan پناه بر خدااااااااااا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: من تنهایی میترسم ازین فیلما نگاه کنم. کلا ترسناک دوست ندارم