هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
چی ینی چی؟
-
نه اشکال نداره
-
چی ینی چی؟
nafiseh123 اینکه تفکیک و برادر
-
اینکه مثلا اگه یه مادر فهمیده تقریبا باسوادی داشتم اینطوری تو وادی گیر نمیکردم بعد میگم اشکال نداره برادر داده بهم که سقوط نکنم
-
همیشه حسرت مادر خواهم داشت...................................
-
زندگی سختهولی حتما ظرفیتشو دارم
-
میدونین چند روز پیش بعد مدتها ستاره هارو تو اسمون دیدم و از دیدنشون خوشحال شدم..............
-
اینکه مثلا اگه یه مادر فهمیده تقریبا باسوادی داشتم اینطوری تو وادی گیر نمیکردم بعد میگم اشکال نداره برادر داده بهم که سقوط نکنم
nafiseh123 بله متوجه شدم الان. خداحفظ کنه برادرتونو
-
ممنون
-
میدونین چند روز پیش بعد مدتها ستاره هارو تو اسمون دیدم و از دیدنشون خوشحال شدم..............
nafiseh123 چرا بعد مدتها؟
-
زندگی سختهولی حتما ظرفیتشو دارم
nafiseh123 ان شاالله
-
چون راهنمایی که بودم مامانم خونه مامان بزرگم میخوابید چون مامان بزرگم مریض بود تابستون بود شب پدرم تو حیاط میخوابید رفتم با اون بخوابم .....................نگاه کردم اسمونو یه حس غریب بهم دست داد ترسیدم..........از اون موقع اسمونو نگاه نکردم..................تا اینکه یه هفته پیش پشتیبان بهو دلداری داد اومدم برقا رفته بود تو خونه اسمونو نگاه کردم دیدم چقدر زیبان............................
-
ممنون
nafiseh123 خواهش میکنم
-
شما به اسمون نگاه میکنین خوشتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
الان که این همه چت میکنم به این نتیجه میرسم واقعا زندگی رو خیلی بد گذروندم باید تجدید نظر کنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
چون راهنمایی که بودم مامانم خونه مامان بزرگم میخوابید چون مامان بزرگم مریض بود تابستون بود شب پدرم تو حیاط میخوابید رفتم با اون بخوابم .....................نگاه کردم اسمونو یه حس غریب بهم دست داد ترسیدم..........از اون موقع اسمونو نگاه نکردم..................تا اینکه یه هفته پیش پشتیبان بهو دلداری داد اومدم برقا رفته بود تو خونه اسمونو نگاه کردم دیدم چقدر زیبان............................
nafiseh123 بله
-
nafiseh123 بله
-
nafiseh123 نه جالب نبود. ناراحت شدم.
نمیدونم چرا اما صدای اذان میشنوم. هنوز وقتش نشده -
پس من واقعا با همه فرق دارم الان که ریشه یابی کردم بهتر میتونم مدیریت کنم............مدیریت بحران خخخ