هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
اینم برنامس احتمالا تغییر داده بشه! هر ازمون 50 سوال مثل کنکور! ازمونا هم شامل سوالات تالیفی، ازمون و کنکورای تغییر داده شدس@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اینم برنامس احتمالا تغییر داده بشه! هر ازمون 50 سوال مثل کنکور! ازمونا هم شامل سوالات تالیفی، ازمون و کنکورای تغییر داده شدسخیلی ممنون
-
شبتون خوش
-
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz حجمش بخوره تو سر فردین جوادی این خدا میدونه چی میخاسته بنویسه شده این ینی فقط بدرد یکی میخوره که بخاد ۲۴ ساعت زیست بخونه
من فاگو دوم + تست الگو + خلاصه با 4 ساعت زیست تو 3 هفته تموم کردم
-
http://forum.alaatv.com/topic/4095/آزمون-های-هفتگی-زیست-آلاء
این ازمونای قبلی که استقبال نشدش! حالا این یکی هفتاس چیزی نیس میذارم! -
شبتون خوش
-
mrz نه الان فهمیدم من هیچ جور نمیفهمم زیستو
به حدی از پوچی رسیدم که فقط دارم گریه میکنمکتابو بخونین بعد برین توی تستا! یکم ذهنتون باز بشه! بعد درسنامه هم بخونین
-
شبتون خوش
-
توی زیست چیزی که مهمه باید اول کلی سوال داشته باشین تو ذهنتون بعد این سوالا رو دونه دونه چواب بدین! بعدا که این عادتتون شد ذهنتون تو ترکیب کردن هم قوی میشه
-
به حدی از پوچی رسیدم که فقط دارم گریه میکنمکتابو بخونین بعد برین توی تستا! یکم ذهنتون باز بشه! بعد درسنامه هم بخونین
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عالیه این روش البته ب نظر من زوم نشو رو تستا !تستا رو به صورت آموزشی بزن اصلا تا عید همه رو آموزشی بزن !بجاش تو عید دیگه فول فول تمام نکات رو بلدی !!!
-
-
پیشنهاد میکنم تستای کنکور رو بزنین! الان چه مبحثی خوندین؟
-
پیشنهاد میکنم تستای کنکور رو بزنین! الان چه مبحثی خوندین؟
-
خب مطمئنا توی یچیزی مشکل دارین!
-
-
به حدی از پوچی رسیدم که فقط دارم گریه میکنماینجوری نگو به خودت خب
تلقین کنی بدتر میشه
جزوه عمارلو خوبه .. ی نگاهی بنداز بهش شاید به دردت خورد