هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-saraaa
یه سری هارد لپ تاپم پوکید پر عکس خانوادگی و فیلم مسافرت وعکسای خودمو وفامیل کلاااا پاک شد 3روز ن غذایی میخوردم ن حال چیزیو داشتم فقط گریه میکردم اول دبیرستان بودم! -
@dr-saraaa
یه سری هارد لپ تاپم پوکید پر عکس خانوادگی و فیلم مسافرت وعکسای خودمو وفامیل کلاااا پاک شد 3روز ن غذایی میخوردم ن حال چیزیو داشتم فقط گریه میکردم اول دبیرستان بودم! -
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa برای نگارین هم یه بار پیش اومد...ازش میپرسم،، میگم بهت.
مرسییییی ترین
-
@dr-saraaa پرسیدم ازش..گفت برا لپ تاپ انجام داده که اونم عکسا کامل برنگشتن و فیلما هم اصلا برنگشتن.
ولی گفت چند تا نرم افزار رو امتحان کردم بهترینش recuva بوده. -
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
اوهوم
مرسی عزیزم:))
نگار مرسیخواهش میکنم :))
اونم خواهش میکنه ://
ولی یادمه همون موقع که مثلا بعضی آهنگاش برنگشته بودن ولی از بعضیاشون 3/4 تا بود:/ -
@dr-saraaa اوم
عب نداره حالا،،،خودتو ناراحت نکن://
فک کنم آقای mohammadhassan بتونه کمکت کنه. -
تعطیله برید
-
تعطیله برید
-
@dr-saraaa
اگ گوشیتون روته ک برنامه زیاد هست،اگ نیست با کامپیوتر میشه برگردوند....اگ نتونستید و زیاد عکس های خانوادگی ندارید بدید کافینت،یا حداقل خودتون بالا سرش باشید..خواستید هم سیستم های پاسخگویی مشکلات کامپوتری از ریکاوری با کامپیوتر بپرسید -
alisoltany
تعطیلات خوش گذشت؟@m-an
بعله البته..
شما چطور -
@dr-saraaa
اگ گوشیتون روته ک برنامه زیاد هست،اگ نیست با کامپیوتر میشه برگردوند....اگ نتونستید و زیاد عکس های خانوادگی ندارید بدید کافینت،یا حداقل خودتون بالا سرش باشید..خواستید هم سیستم های پاسخگویی مشکلات کامپوتری از ریکاوری با کامپیوتر بپرسیدalisoltany
ممنون
خب چطور با کامپیوتر میشه؟!
نه کافینت که نمیشه عکس خودمه -
alisoltany
تعطیلات خوش گذشت؟@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
تعطیلات خوش گذشت؟اصلن خیلی بد بود این 2 روز
اوج انگیزه و اوج ناامیدی رو توو یه روز با اتفاقاتی که برام افتاد تجربه کردم به زور خودم رو رسوندم به حالت نرمال -
امام علی ع میفرمایند
گاهی نا امیدی،عین رسیدن ب هدف است...اعتیاد دوپامینی
ما به الا از بین رفت با قطعی این چند روز،مراقبت خودتون باشید
-
@mahtab77
عکسایی ک اپلود کنید،در مدیریت فایل پوشه ی تلگرام هستن،حتی اگ توی چت ها و... حذف کرده باشید -
۱۶ مهمان انلاین پشت درن نمیتونن بیان تو