هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
shima31 وقتی نخای
ساعتم نمیتونه نشونت بده
من کی هستم ؟
من چرا اینجوریم ؟
همش سختی اما تا کی؟
این سوالا همش تو ذهنمممممم
شدم مرده متحرک@اسما-م
هرثانیه ک فکر کنی ب این چیزا یعنی باخت هرثانیه/ناله هات بیشتر میشه*بیخیال شووووو..کتاب تو بگیر دستت ب زمان تاریخ نگاه نکن بخون هرچقدر تونستی -
@اسما-م ببخشیدا من هنو کنکور ندادم واس همین نمیتونم شمارو درک کنم ولی اگه اینطوری خودتونو ببازین ب جای نمیرسین خودتونو باور داشته باشین هرروز ی شرو دوبارس صبحاتونو با سرحالی و بدون استرس شرو کنین تا کل روزتون خوب باشه...اون وقته ک با ارامش و تمرکز بیشترمیتونین درساتونو بخونین...ناامید نشین
@mahana
خوبه ک درک نمیکنی .اگر میخوای سال کنکور مارو درک نکنی از الان حسابی بشین بخون -
@اسما-م
هرثانیه ک فکر کنی ب این چیزا یعنی باخت هرثانیه/ناله هات بیشتر میشه*بیخیال شووووو..کتاب تو بگیر دستت ب زمان تاریخ نگاه نکن بخون هرچقدر تونستی -
@اسما-م
پس سکوت کن شعار نده..عمل کن. -
-
659869
عععع...چ خووووبه این:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :purple_heart: :purple_heart: -
@اسما-م
-
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an
سلام خوبی؟دندونت چطوره؟
راستی چرا تاپیکمو لایک نکردی😔سلام
ممنون بد نیستم تو خوبی؟
دندونم همین امروز رفتم فعلا تخلیه کرد پانسمان کرد بقیه کاراش موند چند روز دیگه
میگه هر دندون 2-3 روز کار داره
داره اثر آمپول بی حسه میره....
کدوم تاپیک ندیدم -
@اسما-م ببخشیدا من هنو کنکور ندادم واس همین نمیتونم شمارو درک کنم ولی اگه اینطوری خودتونو ببازین ب جای نمیرسین خودتونو باور داشته باشین هرروز ی شرو دوبارس صبحاتونو با سرحالی و بدون استرس شرو کنین تا کل روزتون خوب باشه...اون وقته ک با ارامش و تمرکز بیشترمیتونین درساتونو بخونین...ناامید نشین
-
@mahana
ان شاالله..شعار نباشه.باور کنید وقتی میرسه ب عملی همش میشه شعار..این همه لشکر سیاه بخاطر همینه ..ک موقع انتخاب رشته شعار میدادن وقتی رسیدن ب عمل نشد شدن لشکر سیاه..((نمیگم ها تو لشکر سیاهی هااا ب خودت نگیر) -
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an
سلام خوبی؟دندونت چطوره؟
راستی چرا تاپیکمو لایک نکردی😔سلام
ممنون بد نیستم تو خوبی؟
دندونم همین امروز رفتم فعلا تخلیه کرد پانسمان کرد بقیه کاراش موند چند روز دیگه
میگه هر دندون 2-3 روز کار داره
داره اثر آمپول بی حسه میره....
کدوم تاپیک ندیدم -
@mahana نمیدونم چی بگم از تابستون با سر حالی و انرژی شروع کردم اما از مهر عقب کشیدم
کنکور درساش سخت نیس اما میسرش سخته@اسما-م
خب باید مسیر تحمل کر.چاره ای نیست..3ماه خوندی,بقیه 9ماه نخوندی؟؟ -
shima31 اسمشو نمیزارم خوندن
الانم ک ازمون میرم از 3ماه تابستون میتونم جواب بدم اما از مهر تا دی رو ک باز خوندم نمیتونم
هر درس خوندنی درس خوندن نیس@اسما-م
خد بهت کمک کنه -
شب بخیر دوستان
-
@m-an
خوبم منم مرسیی
خب خوبه که کاراش خوب پیش میره❤
منم همین یه ساعت پیش فهمیدم یکی از دندونای عقلم دارد چشم به جهان میگشاید😐😂
تاپیک اردیبهشت دیگه..حامیان آلا😅@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an
خوبم منم مرسیی
خب خوبه که کاراش خوب پیش میره❤
منم همین یه ساعت پیش فهمیدم یکی از دندونای عقلم دارد چشم به جهان میگشاید😐😂
تاپیک اردیبهشت دیگه..حامیان آلا😅مبارکه مراسم دندونی نمی گیری :face_with_tears_of_joy:
یه چیز خوشمزه ای درست می کنن
بزار من دندونم خوب بشه منم بخورم چون توش همش گردو، بادوم و اینا هست -
@mahana
ان شاالله..شعار نباشه.باور کنید وقتی میرسه ب عملی همش میشه شعار..این همه لشکر سیاه بخاطر همینه ..ک موقع انتخاب رشته شعار میدادن وقتی رسیدن ب عمل نشد شدن لشکر سیاه..((نمیگم ها تو لشکر سیاهی هااا ب خودت نگیر)