هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
انقدر انجمن تا الان خلوت نبوده :|
-
صدای هشداررو چطور خفه کنم
-
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شما@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شماشاید بقیه هم بد دادن کسی چی میدونه به نظرم بهش فکر نکنید خودش وقتی اومد میفهمین
-
@dr-yassi گلوشو فشار بده:|
-
-
@M-an دلم برات تنگولیده دلبرجان
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شماشاید بقیه هم بد دادن کسی چی میدونه به نظرم بهش فکر نکنید خودش وقتی اومد میفهمین
-
@M-an دلم برات تنگولیده دلبرجان
-
@M-an
اره دیگه تا دو هفته مشخص میشه ... الان رشته انتخاب مبکنم تا ببینم بعد اعلام نتایج از کدوم دانشگاه میتونم در بیام@njzamin الان میشه انتخاب رشته کرد؟
-
@M-an
اره دیگه تا دو هفته مشخص میشه ... الان رشته انتخاب مبکنم تا ببینم بعد اعلام نتایج از کدوم دانشگاه میتونم در بیام -
@M-an
عزیزدلم خوبم
توجگوری؟ چه خبرا؟ ازاینورا ؟ اونورا؟ -
@njzamin الان میشه انتخاب رشته کرد؟
-
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شما@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شمامن از همه بدتر دادم
-
این پست پاک شده!
-
@M-an
عزیزدلم خوبم
توجگوری؟ چه خبرا؟ ازاینورا ؟ اونورا؟ -
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an
خبرارو ول کنیم ... بد دادم کنکورمو نسبت به سنجش ها ... شاید مجبور بشم بیام دانشکده شمامن از همه بدتر دادم
@Dr-Bernosi
اره معلومه کاملا ...
پزشکی تهران دیگه؟شایدم مشهد یااصفهان -
@M-an توچنین مهربان چرایی؟